20 híresség a Nyilas jegyében
Nézd meg a Nyilas csillagzat alatt született hírességeket!

Dia

Milla Jovovich Az ukrán származású celeb 1975. december 17-én látta meg a napvilágot. Az Egyesült Államokban sűrű magánéletével is sikerült felhívnia magára a figyelmet. 1992-ben, 16 évesen ment ugyanis hozzá Shawn Andrews színészhez, akivel akkoriban a Tökéletlen idők című vígjátékot forgatták.Kapcsolódó hír:Smink nélkül ijesztően csúf a narancsbőrős modell »

Milla Jovovich

Az ukrán származású celeb 1975. december 17-én látta meg a napvilágot. Az Egyesült Államokban sűrű magánéletével is sikerült felhívnia magára a figyelmet. 1992-ben, 16 évesen ment ugyanis hozzá Shawn Andrews színészhez, akivel akkoriban a Tökéletlen idők című vígjátékot forgatták.

Kapcsolódó hír:
Smink nélkül ijesztően csúf a narancsbőrős modell »

Dia

Brad Pitt A jóképű színész 1963. december 18-án született. Karrierje az elmúlt években üstökösszerűen ívelt felfelé. Olyan komoly alkotásokban mutatta meg tehetségét, mint a Bábel és a Benjamin Button különös élete című drámák, illetve a Jesse James meggyilkolása, avagy a tettes a gyáva Robert Ford című westernfilm.Kapcsolódó hír:Holtrészegre vedelte magát Brad Pitt »

Brad Pitt

A jóképű színész 1963. december 18-án született. Karrierje az elmúlt években üstökösszerűen ívelt felfelé. Olyan komoly alkotásokban mutatta meg tehetségét, mint a Bábel és a Benjamin Button különös élete című drámák, illetve a Jesse James meggyilkolása, avagy a tettes a gyáva Robert Ford című westernfilm.

Kapcsolódó hír:
Holtrészegre vedelte magát Brad Pitt »

Dia

Lucy Liu A mandulaszemű szépség 1968. december 2-án látta meg a napvilágot New Yorkban. Már a ’90-es évek hajnalán ott sürgölődött Hollywood kapuinál, így néhány akkoriban futó szériában is sikerült megmutatnia csinos pofiját, ám az igazi áttörést az Ally McBeal című sorozat excentrikus ügyvédjeként sikerült elérnie.Kapcsolódó cikk:40 felett is vadítóan szexis »

Lucy Liu

A mandulaszemű szépség 1968. december 2-án látta meg a napvilágot New Yorkban. Már a ’90-es évek hajnalán ott sürgölődött Hollywood kapuinál, így néhány akkoriban futó szériában is sikerült megmutatnia csinos pofiját, ám az igazi áttörést az Ally McBeal című sorozat excentrikus ügyvédjeként sikerült elérnie.

Kapcsolódó cikk:
40 felett is vadítóan szexis »

Dia

Keith Richards Richards arca élő kábítószer-ellenes reklám, vad élete pedig a rocklegendák közé helyezi: öt alkalommal tartóztatták le drogbirtoklásért, és egyszer állítólag teljes vérátömlesztést hajtottak végre rajta, hogy eltávolítsák az anyagot szervezetéből. 1943. december 18-án született.Kapcsolódó cikk:Sztárok, aki szétdrogozták magukat »

Keith Richards

Richards arca élő kábítószer-ellenes reklám, vad élete pedig a rocklegendák közé helyezi: öt alkalommal tartóztatták le drogbirtoklásért, és egyszer állítólag teljes vérátömlesztést hajtottak végre rajta, hogy eltávolítsák az anyagot szervezetéből. 1943. december 18-án született.

Kapcsolódó cikk:
Sztárok, aki szétdrogozták magukat »

Dia

Christina Applegate A rém rendes család könnyűvérű szöszije 1971. november 25-én látta  meg a napvilágot. Olyan mozisikerekben is szerepelt, mint a Kipurcant a bébicsősz vagy az Édes kis semmiség. Ráadásul nem csak tehetséges, de 2009-ben a People magazin megválasztotta A világ legszebb emberének.Kapcsolódó cikk:Így néznek ki most az Egy rém rendes család tagjai »

Christina Applegate

A rém rendes család könnyűvérű szöszije 1971. november 25-én látta  meg a napvilágot. Olyan mozisikerekben is szerepelt, mint a Kipurcant a bébicsősz vagy az Édes kis semmiség. Ráadásul nem csak tehetséges, de 2009-ben a People magazin megválasztotta A világ legszebb emberének.

Kapcsolódó cikk:
Így néznek ki most az Egy rém rendes család tagjai »

Dia

Ozzy Osbourne A Black Sabbath egykori eszelős frontemberéből többé-kevésbé tisztes családapává váló Ozzy tűz jegyéhez hűen karrierje során megjárta a poklok-poklát: előfordult, hogy kokainmámorban úszva hangyákat szippantott fel, vagy leharapta egy koncerten bedobott denevér fejét. Birminghamben született 1948. december 3-án.Kapcsolódó cikk:Szexikonok, aki, botrányosan rosszak az ágyban »

Ozzy Osbourne

A Black Sabbath egykori eszelős frontemberéből többé-kevésbé tisztes családapává váló Ozzy tűz jegyéhez hűen karrierje során megjárta a poklok-poklát: előfordult, hogy kokainmámorban úszva hangyákat szippantott fel, vagy leharapta egy koncerten bedobott denevér fejét. Birminghamben született 1948. december 3-án.

Kapcsolódó cikk:
Szexikonok, aki, botrányosan rosszak az ágyban »

Dia

Nelly Furtado Az ifjú énekesnő tehetségéhez kétség nem férhet. 1978. december 2-án született, első dalát már 12 éves korában megírta, zenei világába pedig 2000-ben tört be a Whoa, Nelly! című albumával.

Nelly Furtado

Az ifjú énekesnő tehetségéhez kétség nem férhet. 1978. december 2-án született, első dalát már 12 éves korában megírta, zenei világába pedig 2000-ben tört be a Whoa, Nelly! című albumával.

Dia

Jimi Hendrix A fiatalon elhunyt ám a mai napig kultikus rockikonnak tehetségét rajongók és kritikusok egyaránt elismerik. Sokan gondolják úgy, hogy a Purple Haze és az All Along the Watchtower szerzője a valaha élt legnagyobb hatású rockgitáros. 1942. november 27-én született Washingtonban és 1970. szeptember 18-án hunyt el Londonban.Kapcsolódó cikk:Botrány a halott rocklegenda körül »

Jimi Hendrix

A fiatalon elhunyt ám a mai napig kultikus rockikonnak tehetségét rajongók és kritikusok egyaránt elismerik. Sokan gondolják úgy, hogy a Purple Haze és az All Along the Watchtower szerzője a valaha élt legnagyobb hatású rockgitáros. 1942. november 27-én született Washingtonban és 1970. szeptember 18-án hunyt el Londonban.

Kapcsolódó cikk:
Botrány a halott rocklegenda körül »

Dia

Jamie Lee Curtis Bár a magyar származású Tony Curtis és Janet Leigh utódja egy ideig szociális munkásnak készült, egy szemeszter után abbahagyta az egyetemet, hogy a családi hagyományokat kövesse, és színésznek álljon. 1958. november 22-én született.Kapcsolódó cikk:50 évesen is hihetetlenül szexisek »

Jamie Lee Curtis

Bár a magyar származású Tony Curtis és Janet Leigh utódja egy ideig szociális munkásnak készült, egy szemeszter után abbahagyta az egyetemet, hogy a családi hagyományokat kövesse, és színésznek álljon. 1958. november 22-én született.

Kapcsolódó cikk:
50 évesen is hihetetlenül szexisek »

Dia

Jane Fonda A legendás Henry Fonda lánya 1937. december 21-án született. Igazi bombanő volt fiatalon, ám vonzerejéből mostanra sem veszített sokat. A hatvanas években erotikus kisugárzása miatt gyakran játszotta a szőke cicababa karakterét, de a vígjátékok mellett több kiváló drámában is megvillantotta tehetségét.Kapcsolódó hír:70 évesen is bombanő a legendás Jane Fonda »

Jane Fonda

A legendás Henry Fonda lánya 1937. december 21-án született. Igazi bombanő volt fiatalon, ám vonzerejéből mostanra sem veszített sokat. A hatvanas években erotikus kisugárzása miatt gyakran játszotta a szőke cicababa karakterét, de a vígjátékok mellett több kiváló drámában is megvillantotta tehetségét.

Kapcsolódó hír:
70 évesen is bombanő a legendás Jane Fonda »

Dia

Woody Allen A szépnek jóindulattal sem mondható, ám annál tehetségesebb színész-rendező 1935. december 1-én látta meg a napvilágot. Évtizedek óta falja nőket ontja magából a filmeket. Talán nem túlzás azt állítani, hogy az olyan filmjei nélkül, mint az Annie Hall vagy a Agyament Harry a filmtörténelem szürkébb és unalmasabb lenne.Kacsolódó cikk:Az Oscar-díj történetnek könnyfakasztó pillanatai »

Woody Allen

A szépnek jóindulattal sem mondható, ám annál tehetségesebb színész-rendező 1935. december 1-én látta meg a napvilágot. Évtizedek óta falja nőket ontja magából a filmeket. Talán nem túlzás azt állítani, hogy az olyan filmjei nélkül, mint az Annie Hall vagy a Agyament Harry a filmtörténelem szürkébb és unalmasabb lenne.

Kacsolódó cikk:
Az Oscar-díj történetnek könnyfakasztó pillanatai »

Dia

Tina Turner Rekedtes hangja és impulzív előadásmódja miatt kiérdemelte a Rock & Roll királynője címet. A nyolc Grammy-díjas énekeső, bár elmúlt hetven éves, fiatalos lendületéből és energikusságából mit sem veszített. 1939. november 26-án született.  Kapcsolódó hír: Hatalmas durranás a Grammy-gálán »

Tina Turner

Rekedtes hangja és impulzív előadásmódja miatt kiérdemelte a Rock & Roll királynője címet. A nyolc Grammy-díjas énekeső, bár elmúlt hetven éves, fiatalos lendületéből és energikusságából mit sem veszített. 1939. november 26-án született.

Kapcsolódó hír:
Hatalmas durranás a Grammy-gálán »

Dia

Katie Holmes Az egykor életvidám és csinos fiatal színésznő Tom Cruise feleségeként egyre jobban hasonlít egy lestrapált, étkezési zavarokkal küzdő matrónára. 1978. december 18-án született.  Kapcsolódó galéria: Katie Holmes élete képeken »

Katie Holmes

Az egykor életvidám és csinos fiatal színésznő Tom Cruise feleségeként egyre jobban hasonlít egy lestrapált, étkezési zavarokkal küzdő matrónára. 1978. december 18-án született.

Kapcsolódó galéria:
Katie Holmes élete képeken »

Dia

Samuel L. Jackson A rendkívül tehetséges fekete színész 1948. december 21-én látta meg napvilágot. Pályája során olyan nagysikerű filmekben mutathatta meg tudását, mint a '93-mas Jurassic Park vagy 1996-os Ha ölni kell.

Samuel L. Jackson

A rendkívül tehetséges fekete színész 1948. december 21-én látta meg napvilágot. Pályája során olyan nagysikerű filmekben mutathatta meg tudását, mint a '93-mas Jurassic Park vagy 1996-os Ha ölni kell.

Dia

Kim Basinger A szép szőke színésznő pályája csúcsára 1997-ben jutott el, a Szigorúan bizalmasért ugyanis a legjobb női mellékszereplő Oscar-díját vehetett át. Ez után azonban hullámvölgybe érkezett, hiszen Hollywoodban egy nőnek 50 felett már nem könnyű labdába rúgni. 1953. december 8-án született Georgiában.Kapcsolódó cikk:Az elmúlt 50 év legdögösebb szexszimbólumai »

Kim Basinger

A szép szőke színésznő pályája csúcsára 1997-ben jutott el, a Szigorúan bizalmasért ugyanis a legjobb női mellékszereplő Oscar-díját vehetett át. Ez után azonban hullámvölgybe érkezett, hiszen Hollywoodban egy nőnek 50 felett már nem könnyű labdába rúgni. 1953. december 8-án született Georgiában.

Kapcsolódó cikk:
Az elmúlt 50 év legdögösebb szexszimbólumai »

Dia

Jim Morrison A Doors fiatalon elhunyt énekese minden idők legsármosabb frontemberei közé tartozott, de sosem volt könnyű eset. 1969-ben Miamiban például teljesen elázottan állt a színpadra, ahol előbb a közönséget inzultálta, majd letolta nadrágját. A koncert befejeződött, az énekest meg letartóztatták. Első fokon elítélték, a másodfokú ítéletet viszont már nem érte meg. 1943. december 8-án született és 1971. július 3-án hunyt el.

Jim Morrison

A Doors fiatalon elhunyt énekese minden idők legsármosabb frontemberei közé tartozott, de sosem volt könnyű eset. 1969-ben Miamiban például teljesen elázottan állt a színpadra, ahol előbb a közönséget inzultálta, majd letolta nadrágját. A koncert befejeződött, az énekest meg letartóztatták. Első fokon elítélték, a másodfokú ítéletet viszont már nem érte meg. 1943. december 8-án született és 1971. július 3-án hunyt el.

Dia

Teri Hatcher A Született feleségek sztárja beismeri és nem szégyelli, hogy a siker érdekében pályája elején mindent bevetett. Több pornófilmben is szerepelt mielőtt sorozatokban és filmekben kapott statisztaként feladatokat. 1964. december 8-án látta meg a napvilágot.Kapcsolódó hír:Ilyen volt, ilyen lett - Tery Hatcher »

Teri Hatcher

A Született feleségek sztárja beismeri és nem szégyelli, hogy a siker érdekében pályája elején mindent bevetett. Több pornófilmben is szerepelt mielőtt sorozatokban és filmekben kapott statisztaként feladatokat. 1964. december 8-án látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó hír:
Ilyen volt, ilyen lett - Tery Hatcher »

Dia

Steven Spielberg Az E.T. a földönkívüli, valamint a Schindler listájának rendezője 1946. december 18-án született Cincinnatiben. Kétségkívül az egyik legismertebb alakja a hollywoodi filmvilágnak. Korán kezdte a pályát, 22 évesen már televíziós rendezőként dolgozott - például a Columbo című sorozat részeiben.

Steven Spielberg

Az E.T. a földönkívüli, valamint a Schindler listájának rendezője 1946. december 18-án született Cincinnatiben. Kétségkívül az egyik legismertebb alakja a hollywoodi filmvilágnak. Korán kezdte a pályát, 22 évesen már televíziós rendezőként dolgozott - például a Columbo című sorozat részeiben.

Dia

Daryl Hannah A tehetséges színésznő karrierje kilencvenes években megtorpant, ám az ezredforduló után az álomgyár kultikus feltámasztója, Quentin Tarantino egy emlékezetes szerepet adott neki a Kill Bill című vérbő bosszúfilmjében. Hannah testesítette meg az Elle Driver félszemű bérgyilkost. 1960. december 3-án született Chicagoban.Kapcsolódó hír:Mint egy férfi, olyan a szétplasztikázott színésznő »

Daryl Hannah

A tehetséges színésznő karrierje kilencvenes években megtorpant, ám az ezredforduló után az álomgyár kultikus feltámasztója, Quentin Tarantino egy emlékezetes szerepet adott neki a Kill Bill című vérbő bosszúfilmjében. Hannah testesítette meg az Elle Driver félszemű bérgyilkost. 1960. december 3-án született Chicagoban.

Kapcsolódó hír:
Mint egy férfi, olyan a szétplasztikázott színésznő »
Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: