Sztárok a Mérleg jegyében
Nézd meg az Mérleg csillagzat alatt született hírességeket!

Dia

 	Gwen Stefani  	Gwen Stefani 1969. október 3-án született a kaliforniai Fullertonban, pályafutását énekesnőként kezdte, és a hírnevet a No Doubt zenekar hozta el számára. Az együttes feloszlása után szólókarrierbe kezdett, emelett divattervezőként tevékenykedik.   

Gwen Stefani

Gwen Stefani 1969. október 3-án született a kaliforniai Fullertonban, pályafutását énekesnőként kezdte, és a hírnevet a No Doubt zenekar hozta el számára. Az együttes feloszlása után szólókarrierbe kezdett, emelett divattervezőként tevékenykedik.   

Dia

 	Zac Efron  	Zac Efron, amerikai színész 1987. október 18.-án született. Leginkább a High School Musical és a Hajlakk című filmekből ismert, de szerepelt a Mindig nyár című tévésorozatban is, valamin kivette a részét a filmzenékből is.

Zac Efron

Zac Efron, amerikai színész 1987. október 18.-án született. Leginkább a High School Musical és a Hajlakk című filmekből ismert, de szerepelt a Mindig nyár című tévésorozatban is, valamin kivette a részét a filmzenékből is.

Dia

 	Avril Lavigne  	Avril Lavigne pop-rock énekes és dalszerző 1984. szeptember 27.–én született a kanadai Belleville-ben. Juno Award díjat kapott és Grammy-díjra is jelölték, és immár négy album van a háta mögött: a 2002-es Let Go, a 2004-es Under My Skin, a 2007-es The Best Damn Thing és a 2011-es Goodbye Lullaby.

Avril Lavigne

Avril Lavigne pop-rock énekes és dalszerző 1984. szeptember 27.–én született a kanadai Belleville-ben. Juno Award díjat kapott és Grammy-díjra is jelölték, és immár négy album van a háta mögött: a 2002-es Let Go, a 2004-es Under My Skin, a 2007-es The Best Damn Thing és a 2011-es Goodbye Lullaby.

Dia

Catherine Zeta-Jones  Nagy-Britanniában elért sikerei ellenére a színésznő számára kemény diónak bizonyult Hollywoodban betörni a hírességek közé. Tehetségét és kitartását azonban idővel siker koronázta, hiszen a Chicago című filmben nyújtott alakításáért bezsebelhette első Oscar-díját. 1969. szeptember 25-én született Walesben.

Catherine Zeta-Jones

Nagy-Britanniában elért sikerei ellenére a színésznő számára kemény diónak bizonyult Hollywoodban betörni a hírességek közé. Tehetségét és kitartását azonban idővel siker koronázta, hiszen a Chicago című filmben nyújtott alakításáért bezsebelhette első Oscar-díját. 1969. szeptember 25-én született Walesben.

Dia

Jeff Goldblum A légy és a Jurassic Park című filmekből ismert hollywoodi színész egyike azoknak a sztároknak, akiket nem annyira a szépsége, mint inkább a tehetsége és a sármja miatt szeretnek. 1952. október 22-én született Pittsburgh-ben.Kapcsolódó hír:Kamu volt a halálhír! »

Jeff Goldblum

A légy és a Jurassic Park című filmekből ismert hollywoodi színész egyike azoknak a sztároknak, akiket nem annyira a szépsége, mint inkább a tehetsége és a sármja miatt szeretnek. 1952. október 22-én született Pittsburgh-ben.

Kapcsolódó hír:
Kamu volt a halálhír! »

Dia

Heather Locklear Szépségét és tehetségét eddig főszerepre és díjakra nem, csak jelölésekre sikerült váltania. Sorozatszerepeiért hatszor nominálták Golden Globe-ra a gyönyörű színésznőt. 1961. szeptember 25-én látta meg a napvilágot.  Kapcsolódó hír: Öngyilkos akart lenni a szexi sorozatsztár »

Heather Locklear

Szépségét és tehetségét eddig főszerepre és díjakra nem, csak jelölésekre sikerült váltania. Sorozatszerepeiért hatszor nominálták Golden Globe-ra a gyönyörű színésznőt. 1961. szeptember 25-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó hír:
Öngyilkos akart lenni a szexi sorozatsztár »

Dia

Evander Holyfield Az alabamai születésű Evander 1962. október 19-én látta meg napvilágot. Nevét leginkább azzal a Mike Tyson-nal vívott meccsről jegyezhette meg a nagyközönség, mely során elveszített egy darabot a füléből.

Evander Holyfield

Az alabamai születésű Evander 1962. október 19-én látta meg napvilágot. Nevét leginkább azzal a Mike Tyson-nal vívott meccsről jegyezhette meg a nagyközönség, mely során elveszített egy darabot a füléből.

Dia

Kate Winslet Az angliai születésű színésznő a Titanic című film sikerének köszönhetően 22 évesen a csúcson találta magát. Ennek ellenére sikerült megmaradnia normális nőnek, aki inkább művészfilmekben csillogtatja meg szakmai tudását és sokszor hanyagolja szuperprodukciókat. 1975. október 5-én született.Kapcsolódó hír:Sosem látott fotók a tini Kate Winsletről »

Kate Winslet

Az angliai születésű színésznő a Titanic című film sikerének köszönhetően 22 évesen a csúcson találta magát. Ennek ellenére sikerült megmaradnia normális nőnek, aki inkább művészfilmekben csillogtatja meg szakmai tudását és sokszor hanyagolja szuperprodukciókat. 1975. október 5-én született.

Kapcsolódó hír:
Sosem látott fotók a tini Kate Winsletről »

Dia

Sting 1951. október 2-án született az angliai Newcastle-ben. Az angol énekes nem hazudtolja meg csillagjegyét: a Mérlegekre jellemző módon évtizedek óta él boldog házasságban feleségével, Trudie Stylerrel.Kapcsolódó hír:Koponyatörést szenvedett a bájos sztárlány »

Sting

1951. október 2-án született az angliai Newcastle-ben. Az angol énekes nem hazudtolja meg csillagjegyét: a Mérlegekre jellemző módon évtizedek óta él boldog házasságban feleségével, Trudie Stylerrel.

Kapcsolódó hír:
Koponyatörést szenvedett a bájos sztárlány »

Dia

Kelly Preston A színésznő a nyolcvanas években az akkor még nem különösebben ismert George Clooney barátnője volt, ám kapcsolatuk túl viharosra sikerült. 1991-ben azonban örök hűséget fogadott John Travoltának, akivel azóta is boldog házasságban élnek. 1962. október 13-án született.

Kelly Preston

A színésznő a nyolcvanas években az akkor még nem különösebben ismert George Clooney barátnője volt, ám kapcsolatuk túl viharosra sikerült. 1991-ben azonban örök hűséget fogadott John Travoltának, akivel azóta is boldog házasságban élnek. 1962. október 13-án született.

Dia

Sigourney WeaverEllen Ripley hadnagy karakterét Weaver a markáns maszkulinitás ellenére kiapadhatatlan vonzerővel ruházta fel. Csillagjegyére jellemző módon azonban amellett, hogy színészi pályáját mindig nagyon komolyan vette, családját sem hanyagolta el. 1949. október 8-án született.Kapcsolódó cikk:Így néznek ki most a '80-as évek legnagyobb színésznői »

Sigourney Weaver

Ellen Ripley hadnagy karakterét Weaver a markáns maszkulinitás ellenére kiapadhatatlan vonzerővel ruházta fel. Csillagjegyére jellemző módon azonban amellett, hogy színészi pályáját mindig nagyon komolyan vette, családját sem hanyagolta el. 1949. október 8-án született.

Kapcsolódó cikk:
Így néznek ki most a '80-as évek legnagyobb színésznői »

Dia

Roger Moore A híres színész James Bondot már valószínűleg nem játssza el, ám az ENSZ jószolgálati nagyköveteként 1999-ben megkapta a Brit Birodalom Parancsnoka kitüntetést. 2003-ban pedig lovaggá ütötték, így azóta kijár neki a Sir megszólítás. 1927. október 14-én született.

Roger Moore

A híres színész James Bondot már valószínűleg nem játssza el, ám az ENSZ jószolgálati nagyköveteként 1999-ben megkapta a Brit Birodalom Parancsnoka kitüntetést. 2003-ban pedig lovaggá ütötték, így azóta kijár neki a Sir megszólítás. 1927. október 14-én született.

Dia

Alicia Silverstone A kaliforniai születésű szőke színésznő pályafutásának legnagyobb dobását minden bizonnyal az 1995-ös Spinédzserek című film jelentette. Ekkor megkapta a legjobb színésznőnek járó American Comedy Awardot, ám ezután szép lassan eltűnt a süllyesztőben. 1976. október 4-én látta meg a napvilágot.Kapcsolódó hír:Iszonyúan pattanásos smink nélkül a szőke sztár »

Alicia Silverstone

A kaliforniai születésű szőke színésznő pályafutásának legnagyobb dobását minden bizonnyal az 1995-ös Spinédzserek című film jelentette. Ekkor megkapta a legjobb színésznőnek járó American Comedy Awardot, ám ezután szép lassan eltűnt a süllyesztőben. 1976. október 4-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó hír:
Iszonyúan pattanásos smink nélkül a szőke sztár »

Dia

Catherine Deneuve A szép francia színésznő mindig is komolyan vette a szakmáját, és pályafutás során olyan nagy művészekkel dolgozott együtt, mint Roman Polanski. Az utóbbi években már nem forgat filmet, inkább az UNESCO jószolgálati nagykövetének szerepében tevékenykedik. 1943. október 22-én született Párizsban.Kapcsolódó hír:Ráncosan is igazi díva a 65 éves Catherine Deneuve »

Catherine Deneuve

A szép francia színésznő mindig is komolyan vette a szakmáját, és pályafutás során olyan nagy művészekkel dolgozott együtt, mint Roman Polanski. Az utóbbi években már nem forgat filmet, inkább az UNESCO jószolgálati nagykövetének szerepében tevékenykedik. 1943. október 22-én született Párizsban.

Kapcsolódó hír:
Ráncosan is igazi díva a 65 éves Catherine Deneuve »

Dia

Hugh Jackman 2009-ben a világ legszexisebb pasijának választotta meg a People magazin. A sármos ausztrál sztárnak pedig minden oka megvan a boldogságra. 1996 óta kiegyensúlyozott házasságban él feleségével, Deborra-Lee Furness-szel, ráadásul az X-men című film sikere óta karrierje is meredeken ível felfelé. 1968. október 12-én született.Kapcsolódó hír:Íme hugh Jackman luxuspalotája »

Hugh Jackman

2009-ben a világ legszexisebb pasijának választotta meg a People magazin. A sármos ausztrál sztárnak pedig minden oka megvan a boldogságra. 1996 óta kiegyensúlyozott házasságban él feleségével, Deborra-Lee Furness-szel, ráadásul az X-men című film sikere óta karrierje is meredeken ível felfelé. 1968. október 12-én született.

Kapcsolódó hír:
Íme hugh Jackman luxuspalotája »

Dia

Susan Sarandon A tehetséges színésznő nem csupán olyan komoly filmekben játszott, mint a Ments meg, Uram! vagy a Thelma és Louis, de 1999 óta az UNICEF jószolgálati nagyköveteként is tevékenykedik. 1946. október 4-én született.Kapcsolódó cikk:A 3 legszexibb színésznő 55 fölött »

Susan Sarandon

A tehetséges színésznő nem csupán olyan komoly filmekben játszott, mint a Ments meg, Uram! vagy a Thelma és Louis, de 1999 óta az UNICEF jószolgálati nagyköveteként is tevékenykedik. 1946. október 4-én született.

Kapcsolódó cikk:
A 3 legszexibb színésznő 55 fölött »

Dia

Gwyneth Paltrow A kissé hűvösnek tűnő hollywoodi színésznő a Mérlegekre jellemző módon nem sokáig bírja egyedül. Jelenleg Chris Martin felesége, de korábban olyan szépfiúk párja volt, mint Brad Pitt vagy Ben Affleck. 1972. szeptember 28-án született.Kapcsolódó cikk:4 szende színésznő mezítelenül »

Gwyneth Paltrow

A kissé hűvösnek tűnő hollywoodi színésznő a Mérlegekre jellemző módon nem sokáig bírja egyedül. Jelenleg Chris Martin felesége, de korábban olyan szépfiúk párja volt, mint Brad Pitt vagy Ben Affleck. 1972. szeptember 28-án született.

Kapcsolódó cikk:
4 szende színésznő mezítelenül »

Dia

Will Smith Mérlegekre jellemző könnyed modorának köszönhetően már 13 éves korában ráragasztották a Prince becenevet, melyet rapperként is felhasznált. Tehetségének köszönhteően ma többszörös Grammy-díjnyertes hip-hop előadó, valamint sikeres színész. 1968. szeptember 25-én született.

Will Smith

Mérlegekre jellemző könnyed modorának köszönhetően már 13 éves korában ráragasztották a Prince becenevet, melyet rapperként is felhasznált. Tehetségének köszönhteően ma többszörös Grammy-díjnyertes hip-hop előadó, valamint sikeres színész. 1968. szeptember 25-én született.
Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: