Hírességek a Halak jegyében
Nézd meg a Halak csillagzat alatt született hírességeket!

Dia

 	Michael Bolton 	1954. február 26-án született Connecticutban. Énekesként a legnagyobb sikereit a How Am I Supposed To Live Without You és a When A Man Loves A Woman remake-jeivel aratta, de ő énekelte 1997-ben a Herkules című Disney-film Oscarra jelölt főcímdalát is. Barbra Streisandnak, a Kiss együttesnek és Chernek is írt már dalokat. 	Kapcsolódó cikk: 	Így hat a Hold a párkapcsolatodra »

Michael Bolton

1954. február 26-án született Connecticutban. Énekesként a legnagyobb sikereit a How Am I Supposed To Live Without You és a When A Man Loves A Woman remake-jeivel aratta, de ő énekelte 1997-ben a Herkules című Disney-film Oscarra jelölt főcímdalát is. Barbra Streisandnak, a Kiss együttesnek és Chernek is írt már dalokat.

Kapcsolódó cikk:
Így hat a Hold a párkapcsolatodra »

Dia

 	George Harrison 	A legendás Beatles együttes gitárosa a zenekar feloszlása után számos vállalkozásba fogott. 1970-ben szólókarrierbe fogott, jótékonysági koncerteket szervezett, és 1979-ben ő alapította azt a Handmade Films nevű vállalatot, melynek segítségével készült el többek között a Brian élete című Monty Python film. Liverpoolban született 1943. február 25-én és Los Angelesben hunyt el 2001. november 29-én. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen a párkapcsolati karmád? »

George Harrison

A legendás Beatles együttes gitárosa a zenekar feloszlása után számos vállalkozásba fogott. 1970-ben szólókarrierbe fogott, jótékonysági koncerteket szervezett, és 1979-ben ő alapította azt a Handmade Films nevű vállalatot, melynek segítségével készült el többek között a Brian élete című Monty Python film. Liverpoolban született 1943. február 25-én és Los Angelesben hunyt el 2001. november 29-én.

Kapcsolódó cikk:
Milyen a párkapcsolati karmád? »

Dia

 	Eva Mendes 	Az 1974. március 5-én született színésznő Miamiban látta meg a napvilágot, egzotikus vonásait kubai szüleitől örökölte. 1998 óta láthatjuk filmen, azóta olyan nagysikerű alkotásokban bizonyította tehetségét, mint a Kiképzés vagy az Éjszaka urai. Ugyanakkor vígjátéki szerepeket is elvállal: a Túl közeli rokon-ban például Matt Damonnal és Greg Kinnearral bolondozott.

Eva Mendes

Az 1974. március 5-én született színésznő Miamiban látta meg a napvilágot, egzotikus vonásait kubai szüleitől örökölte. 1998 óta láthatjuk filmen, azóta olyan nagysikerű alkotásokban bizonyította tehetségét, mint a Kiképzés vagy az Éjszaka urai. Ugyanakkor vígjátéki szerepeket is elvállal: a Túl közeli rokon-ban például Matt Damonnal és Greg Kinnearral bolondozott.

Dia

 	Bruce Willis 	Nem sokan tudják róla, hogy az NSZK-ban látta meg a napvilágot - 1955. március 19-én -, Walter Bruce Willis néven. Legelőször a Simlis és szende című filmsorozatban dobogtatta meg a női szíveket - amiért Emmy- és Golden Globe-díjat is kapott. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Mi az életfeladatod? »

Bruce Willis

Nem sokan tudják róla, hogy az NSZK-ban látta meg a napvilágot - 1955. március 19-én -, Walter Bruce Willis néven. Legelőször a Simlis és szende című filmsorozatban dobogtatta meg a női szíveket - amiért Emmy- és Golden Globe-díjat is kapott.

Kapcsolódó cikk:
Mi az életfeladatod? »

Dia

 	Cindy Crawford 	A nyolcvanas és kilencvenes években a világ szinte valamennyi neves divatlapjának címlapján pózolt, észbontó alakját és szexepiljét többek között a Vogue, a W, a People, a Harper's Bazaar, az ELLE, a Cosmopolitan és az Allure magazinban csodálhatták meg rajongói. 1966. február 20-án látta meg a napvilágot. 	 

Cindy Crawford

A nyolcvanas és kilencvenes években a világ szinte valamennyi neves divatlapjának címlapján pózolt, észbontó alakját és szexepiljét többek között a Vogue, a W, a People, a Harper's Bazaar, az ELLE, a Cosmopolitan és az Allure magazinban csodálhatták meg rajongói. 1966. február 20-án látta meg a napvilágot.
 

Dia

 	Bobby McFerrin 	1950. március 11-én látta meg napvilágot. Capella előadásmódja egyedülálló, négy oktávnyi hangterjedelme, valamint a szavak nélküli scat-vocalja szintén a jazz-művészet mesterévé teszi. Nem véletlen, hogy nyolc Grammy-díj büszke tulajdonosa. 	Kapcsolódó cikk: 	Ezt kell tudnod a Halak férfiról »

Bobby McFerrin

1950. március 11-én látta meg napvilágot. Capella előadásmódja egyedülálló, négy oktávnyi hangterjedelme, valamint a szavak nélküli scat-vocalja szintén a jazz-művészet mesterévé teszi. Nem véletlen, hogy nyolc Grammy-díj büszke tulajdonosa.

Kapcsolódó cikk:
Ezt kell tudnod a Halak férfiról »

Dia

 	Elizabeth Taylor 	A kétszeres Oscar-díjas színésznő 1932. február 27-én született. Mind szépségével, mind tehetségével hódított. Nem csupán filmjeinek, hanem házasságkötéseinek száma is meglehetősen hosszú: összesen nyolc alkalommal állt az anyakönyvvezető előtt - ebből kétszer Richard Burtonnel.

Elizabeth Taylor

A kétszeres Oscar-díjas színésznő 1932. február 27-én született. Mind szépségével, mind tehetségével hódított. Nem csupán filmjeinek, hanem házasságkötéseinek száma is meglehetősen hosszú: összesen nyolc alkalommal állt az anyakönyvvezető előtt - ebből kétszer Richard Burtonnel.

Dia

 	Jon Bon Jovi 	Az oroszlán-sörényű énekestől a nyolcvanas-kilencvenes években nők milliói aléltak el. Ahhoz azonban, hogy a zenekar 1983 óta több mint 120 millió albumot adjon el világszerte, kétségkívül tehetségre is szükség volt. 1962. március 2-án látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó cikk: 	Mikor leszel életedben a legszerencsésebb? »

Jon Bon Jovi

Az oroszlán-sörényű énekestől a nyolcvanas-kilencvenes években nők milliói aléltak el. Ahhoz azonban, hogy a zenekar 1983 óta több mint 120 millió albumot adjon el világszerte, kétségkívül tehetségre is szükség volt. 1962. március 2-án látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
Mikor leszel életedben a legszerencsésebb? »

Dia

 	Liza Minelli 	A Cabaret egykori sztárja 1946. március 12-én született. Tony-, Emmy- és Grammy-díjjal egyaránt büszkélkedhet. Nem hiába, aki Hollywoodban születik egy bizonyos Judy Garland lányaként, annak nem árt letenni valamit az asztalra.

Liza Minelli

A Cabaret egykori sztárja 1946. március 12-én született. Tony-, Emmy- és Grammy-díjjal egyaránt büszkélkedhet. Nem hiába, aki Hollywoodban születik egy bizonyos Judy Garland lányaként, annak nem árt letenni valamit az asztalra.

Dia

 	Alan Rickman 	A magyar nézők sokáig csak a Robin Hood, a tolvajok fejedelme című film nottinghami bírójaként ismerhették. Az ezredforduló után azonban olyan nagysikerű filmekben is megcsillogtatta tehetségét, mint a Harry Potter, az Igazából szerelem és A parfüm. Londonban született 1946. február 21-én. 	Kapcsolódó cikk: 	Mennyire őszinte veled a férfi? Csillagjegye elárulja »

Alan Rickman

A magyar nézők sokáig csak a Robin Hood, a tolvajok fejedelme című film nottinghami bírójaként ismerhették. Az ezredforduló után azonban olyan nagysikerű filmekben is megcsillogtatta tehetségét, mint a Harry Potter, az Igazából szerelem és A parfüm. Londonban született 1946. február 21-én.

Kapcsolódó cikk:
Mennyire őszinte veled a férfi? Csillagjegye elárulja »

Dia

 	Holly Hunter 	A karakteres arcú színésznő 1958. március 20-án született. Már első filmjeiben bizonyította zseniális színészi képességét. Az 1987-es A híradó sztárjaiban látható alakításáért máris Oscarra jelölték, melyet végül hat évvel később, a Zongoralecke néma zenetanárnőjének megformálásáért haza is vihetett.

Holly Hunter

A karakteres arcú színésznő 1958. március 20-án született. Már első filmjeiben bizonyította zseniális színészi képességét. Az 1987-es A híradó sztárjaiban látható alakításáért máris Oscarra jelölték, melyet végül hat évvel később, a Zongoralecke néma zenetanárnőjének megformálásáért haza is vihetett.

Dia

 	Shaquille O’Neal 	1972. március 6-án született. A négyszeres NBA bajnok kosárlabdázó 2009 februárjában - egykori csapattársával, Kobe Bryanttel együtt - megkapta Phoenixben az All-Star gála legértékesebb játékosának járó díjat. Immár harmadszor. 	Kapcsolódó cikk: 	Mi a boldogságod akadálya? »

Shaquille O’Neal

1972. március 6-án született. A négyszeres NBA bajnok kosárlabdázó 2009 februárjában - egykori csapattársával, Kobe Bryanttel együtt - megkapta Phoenixben az All-Star gála legértékesebb játékosának járó díjat. Immár harmadszor.

Kapcsolódó cikk:
Mi a boldogságod akadálya? »

Dia

Billy Crystal A Csak egy kis pánik, illetve az Agyament Harry című filmekből ismert színész-humorista pályája során ötször nyerte el az Emmy-díjat és hatszor az American Comedy-díjat. Kevesen tudják, hogy a kulisszák mögött íróként, rendezőként és producerként is dolgozik. 1948. március 14-én született.

Billy Crystal

A Csak egy kis pánik, illetve az Agyament Harry című filmekből ismert színész-humorista pályája során ötször nyerte el az Emmy-díjat és hatszor az American Comedy-díjat. Kevesen tudják, hogy a kulisszák mögött íróként, rendezőként és producerként is dolgozik. 1948. március 14-én született.

Dia

 	Sharon Stone 	Karrierje jól példázza Hollywood működését: a fiatal bombázónak Woody Allen adta első szerepét az 1980-as Csillagporos emlékek című filmjében. Ezután számos sorozatban és tévéfilmben bukkant fel, az áttörést pedig az 1990-es Total Recall – Az emlékmás című scifi hozta meg számára. 1958. március 10-én született. 	Kapcsolódó cikk: 	Mi a legcsábítóbb benned a férfi szerint? »

Sharon Stone

Karrierje jól példázza Hollywood működését: a fiatal bombázónak Woody Allen adta első szerepét az 1980-as Csillagporos emlékek című filmjében. Ezután számos sorozatban és tévéfilmben bukkant fel, az áttörést pedig az 1990-es Total Recall – Az emlékmás című scifi hozta meg számára. 1958. március 10-én született.

Kapcsolódó cikk:
Mi a legcsábítóbb benned a férfi szerint? »

Dia

 	Drew Barrymore 	A Los Angeles-i születésű szőkeség 1975. február 22-én látta meg a napvilágot. Édesanyja magyar származású amerikai színésznő, eredeti nevén Makó Ildikó. Felmenői valódi dinasztiát alkotnak: ükszülei, dédszülei és nagyszülei egyaránt sokat foglalkoztatott színészek voltak az álmok városában.

Drew Barrymore

A Los Angeles-i születésű szőkeség 1975. február 22-én látta meg a napvilágot. Édesanyja magyar származású amerikai színésznő, eredeti nevén Makó Ildikó. Felmenői valódi dinasztiát alkotnak: ükszülei, dédszülei és nagyszülei egyaránt sokat foglalkoztatott színészek voltak az álmok városában.

Dia

 	Glenn Close 	A tehetséges színésznő legemlékezetesebb szerepei között több gaz csábítót is találunk: a Végzetes vonzerőben eszelős szeretőt alakít, a Veszedelmes viszonyokban pedig egy megkeseredett, intrikus márkinőt - mindkét alakításáért jogosan jelölték Oscar-díjra. 1947. március 19-én született.

Glenn Close

A tehetséges színésznő legemlékezetesebb szerepei között több gaz csábítót is találunk: a Végzetes vonzerőben eszelős szeretőt alakít, a Veszedelmes viszonyokban pedig egy megkeseredett, intrikus márkinőt - mindkét alakításáért jogosan jelölték Oscar-díjra. 1947. március 19-én született.

Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: