Hírességek a Bika jegyében
Nézd meg a Bika csillagzat alatt született hírességeket!

Dia

Cate Blanchett Melbourne-ben született 1969. május 14-én. Kevesen tudják, hogy a francia gyökerekkel rendelkező Oscar-díjas színésznő bizonyítottan távoli leszármazottja Louis Bleriot-nak, aki először repülte át a La Manche-csatornát. Kapcsolódó cikk: Hollywood legszebb színésznői kopaszon »

Cate Blanchett

Melbourne-ben született 1969. május 14-én. Kevesen tudják, hogy a francia gyökerekkel rendelkező Oscar-díjas színésznő bizonyítottan távoli leszármazottja Louis Bleriot-nak, aki először repülte át a La Manche-csatornát.

Kapcsolódó cikk:
Hollywood legszebb színésznői kopaszon »

Dia

Renée Zellweger A Golden Globe és Oscar-díjas amerikai színésznő 1969. április 25-én látta meg a napvilágot. A szép szőkeség több ízben is magára öltötte a túlsúlyos Bridget Jones jelmezét. A valóságban azonban sokan aggódnak kóros soványsága miatt.Kapcsolódó hír:Véznábbra már nem is fogyhatna Renée Zellweger »

Renée Zellweger

A Golden Globe és Oscar-díjas amerikai színésznő 1969. április 25-én látta meg a napvilágot. A szép szőkeség több ízben is magára öltötte a túlsúlyos Bridget Jones jelmezét. A valóságban azonban sokan aggódnak kóros soványsága miatt.

Kapcsolódó hír:
Véznábbra már nem is fogyhatna Renée Zellweger »

Dia

George Clooney Ross doki pályáját felejthető filmekben kezdte. Első alakítása a sokat sejtető Grizzly II - Ragadozó című film egyik szerepe volt, ezt követően egy ideig nem is merészkedett egész estés filmek stáblistájára. 1961. május 6-án született. Kapcsolódó hír: Íme George Clooney titkos barátnője bikiniben »

George Clooney

Ross doki pályáját felejthető filmekben kezdte. Első alakítása a sokat sejtető Grizzly II - Ragadozó című film egyik szerepe volt, ezt követően egy ideig nem is merészkedett egész estés filmek stáblistájára. 1961. május 6-án született.

Kapcsolódó hír:
Íme George Clooney titkos barátnője bikiniben »

Dia

Jessica Lange 1949. április 20-án született. Szépségével számos művészt vett le a lábáról. A hetvenes években Mihail Barisnyikov orosz balettművészhez fűzte intim viszony, majd 11 évig volt Paco Grande fotográfus felesége. Jelenlegi férje Sam Shepard drámaíró és színész, akivel 1982 óta él boldog házasságban. Kapcsolódó cikk: Így néznek ki most a '80-as évek legnagyobb színésznői »

Jessica Lange

1949. április 20-án született. Szépségével számos művészt vett le a lábáról. A hetvenes években Mihail Barisnyikov orosz balettművészhez fűzte intim viszony, majd 11 évig volt Paco Grande fotográfus felesége. Jelenlegi férje Sam Shepard drámaíró és színész, akivel 1982 óta él boldog házasságban.

Kapcsolódó cikk:
Így néznek ki most a '80-as évek legnagyobb színésznői »

Dia

Carmen ElektraA Baywatch-ból ismert bögyös szirén 1972. április 20-án Tara Leigh Patrick néven látta meg a napvilágot. Nem csak színészi, énekesi ambíciókat is dédelgetett. 1992-ben lemeze is megjelent, de a Go-go Dancer című számot leszámítva a próbálkozás nem volt túl sikeres.Kapcsolódó hír:Püffedt arcú csúfság lett a dús idomú Carmen Elektra »

Carmen Elektra

A Baywatch-ból ismert bögyös szirén 1972. április 20-án Tara Leigh Patrick néven látta meg a napvilágot. Nem csak színészi, énekesi ambíciókat is dédelgetett. 1992-ben lemeze is megjelent, de a Go-go Dancer című számot leszámítva a próbálkozás nem volt túl sikeres.

Kapcsolódó hír:
Püffedt arcú csúfság lett a dús idomú Carmen Elektra »

Dia

Al Pacino 1940. április 25-én született. Pályája sok apró szereppel indult, mígnem Francis Ford Coppola felfedezte magának. A rendező a Paramount Pictures fejeseivel addig vitázott, míg el nem érte, hogy a fiatal tehetség játszhassa el a Keresztapa egyik szerepét. Alakításáért meg is kapta első Oscar-jelölését.Kapcsolódó galéria:Al Pacino élete képekben »

Al Pacino

1940. április 25-én született. Pályája sok apró szereppel indult, mígnem Francis Ford Coppola felfedezte magának. A rendező a Paramount Pictures fejeseivel addig vitázott, míg el nem érte, hogy a fiatal tehetség játszhassa el a Keresztapa egyik szerepét. Alakításáért meg is kapta első Oscar-jelölését.

Kapcsolódó galéria:
Al Pacino élete képekben »

Dia

Michelle Pfeiffer Sok próbálkozást követően az Eastwicki boszorkányok című film hozta meg számára a végső áttörést. Legemlékezetesebb alakítását a Veszedelmes viszonyokban nyújtotta, amelyért jelölték a legjobb női mellékszereplő Oscar-díjára, bár a szobrocskát nem kapta meg. Kapcsolódó hír: Átlátszóban villantotta mellét Michelle Pfeiffer »

Michelle Pfeiffer

Sok próbálkozást követően az Eastwicki boszorkányok című film hozta meg számára a végső áttörést. Legemlékezetesebb alakítását a Veszedelmes viszonyokban nyújtotta, amelyért jelölték a legjobb női mellékszereplő Oscar-díjára, bár a szobrocskát nem kapta meg.

Kapcsolódó hír:
Átlátszóban villantotta mellét Michelle Pfeiffer »

Dia

Uma Thurman 1970. április 19-én született Bostonban. Első szakmai elismerését a Ponyvaregény hozta meg neki, melyben John Travoltával játszott: ekkor jelölték a legjobb női mellékszereplő Oscar-díjára.Kapcsolódó hír:Uma Thurman smink nélkül is gyönyörű »

Uma Thurman

1970. április 19-én született Bostonban. Első szakmai elismerését a Ponyvaregény hozta meg neki, melyben John Travoltával játszott: ekkor jelölték a legjobb női mellékszereplő Oscar-díjára.

Kapcsolódó hír:
Uma Thurman smink nélkül is gyönyörű »

Dia

Janet Jackson Az énekesnő 1966. május 16-án született az Indiana államban található Gary városában, a Jackson-gyerekek közül elsőként. Hét éves korában lépett fel először a családjával, majd a hetvenes években színésznőként is bemutatkozott a Jacksons című tévésorozatban.Kapcsolódó cikk:Így néz ki a Jackson família 9 tagja most »

Janet Jackson

Az énekesnő 1966. május 16-án született az Indiana államban található Gary városában, a Jackson-gyerekek közül elsőként. Hét éves korában lépett fel először a családjával, majd a hetvenes években színésznőként is bemutatkozott a Jacksons című tévésorozatban.

Kapcsolódó cikk:
Így néz ki a Jackson família 9 tagja most »

Dia

Jack Nicholson 1937. április 22-én született New Yorkban eredetileg John Joseph Nicholson néven. Nem csupán többszörös Oscar-díjas színész, de legendás hollywoodi szerető is: egyes források szerint 2000 nővel volt dolga. Hat gyermeke van öt különböző nőtől. Kapcsolódó cikk: Botrányos és pikáns titkok a nőfaló Jack Nichonson életéből »

Jack Nicholson

1937. április 22-én született New Yorkban eredetileg John Joseph Nicholson néven. Nem csupán többszörös Oscar-díjas színész, de legendás hollywoodi szerető is: egyes források szerint 2000 nővel volt dolga. Hat gyermeke van öt különböző nőtől.

Kapcsolódó cikk:
Botrányos és pikáns titkok a nőfaló Jack Nichonson életéből »

Dia

Kirsten Dunst Kirsten Caroline Dunst 1982. április 30-án született New Jersey-ben. Mindössze három éves volt, mikor a kamerák reflektorfényébe került, mint gyerekszínész. Hetven reklámfilmben szerepelt, mielőtt a Marie Antoinette-hez hasonló igényes alkotásokban bizonyította tehetségét.Kapcsolódó hír:Súlyos alkoholizmussal küzd a bájos színésznő »

Kirsten Dunst

Kirsten Caroline Dunst 1982. április 30-án született New Jersey-ben. Mindössze három éves volt, mikor a kamerák reflektorfényébe került, mint gyerekszínész. Hetven reklámfilmben szerepelt, mielőtt a Marie Antoinette-hez hasonló igényes alkotásokban bizonyította tehetségét.

Kapcsolódó hír:
Súlyos alkoholizmussal küzd a bájos színésznő »

Dia

Natasha Richardson Liam Neeson felesége Londonban született 1963. május 11-én. A gyönyörű színésznőt a hazai mozikban legutóbb Koltai Lajos parádés szereposztással forgatott Este című drámájában láthattuk. A művésznő tragikus hirtelenséggel hunyt el 2009 márciusában egy síbaleset következtében.Kapcsolódó cikk:Borzasztó veszteségek a sztárvilágban »

Natasha Richardson

Liam Neeson felesége Londonban született 1963. május 11-én. A gyönyörű színésznőt a hazai mozikban legutóbb Koltai Lajos parádés szereposztással forgatott Este című drámájában láthattuk. A művésznő tragikus hirtelenséggel hunyt el 2009 márciusában egy síbaleset következtében.

Kapcsolódó cikk:
Borzasztó veszteségek a sztárvilágban »

Dia

Enrique Iglesias Madridban született 1975. május 8-án. Apja ismert spanyol énekes, Julio Iglesias. Valószínűleg nem véletlen tehát, hogy a tehetséges fiúból Grammy- és Latin Grammy-díjas művész  lett.

Enrique Iglesias

Madridban született 1975. május 8-án. Apja ismert spanyol énekes, Julio Iglesias. Valószínűleg nem véletlen tehát, hogy a tehetséges fiúból Grammy- és Latin Grammy-díjas művész  lett.

Dia

Jessica Alba 1981. április 28-án született. A Sin City-ből ismert dögös színésznő nem szereti, ha szexszimbólumként tekintenek rá. A Playboy például 2006-ban a legszexisebb nőnek választotta, amit azonnal visszautasított, Hugh Hefnernek pedig személyesen kellett elnézést kérnie a magazin merészségéért.Kapcsolódó hír:Bikiniben is fantasztikus a tavaly szült Jessica Alba »

Jessica Alba

1981. április 28-án született. A Sin City-ből ismert dögös színésznő nem szereti, ha szexszimbólumként tekintenek rá. A Playboy például 2006-ban a legszexisebb nőnek választotta, amit azonnal visszautasított, Hugh Hefnernek pedig személyesen kellett elnézést kérnie a magazin merészségéért.

Kapcsolódó hír:
Bikiniben is fantasztikus a tavaly szült Jessica Alba »

Dia

Cher A tehetséges énekesnő eredetileg Cherilyn Sarkisian néven látta meg a napvilágot 1946. május 20-án El Centróban, Kalifornia államban. Különleges szépségét pedig szüleinek köszönheti, anyja ugyanis félig francia, félig cherokee indián volt, míg apja ősei között örményeket találhatunk.Kapcsolódó hír:Cher szétműtött arca már sminkelve is borzalmas »

Cher

A tehetséges énekesnő eredetileg Cherilyn Sarkisian néven látta meg a napvilágot 1946. május 20-án El Centróban, Kalifornia államban. Különleges szépségét pedig szüleinek köszönheti, anyja ugyanis félig francia, félig cherokee indián volt, míg apja ősei között örményeket találhatunk.

Kapcsolódó hír:
Cher szétműtött arca már sminkelve is borzalmas »

Dia


            	Falusi Mariann
            	Falusi Mariann 1959. április 22-én született Barcson. Bár elvégezte a Konzervatóriumot, végül népszerű popzenei előadó vált belőle: 1988 óta a Lang Györgyivel létrehozott Pa-dö-dő tagja.

Falusi Mariann

Falusi Mariann 1959. április 22-én született Barcson. Bár elvégezte a Konzervatóriumot, végül népszerű popzenei előadó vált belőle: 1988 óta a Lang Györgyivel létrehozott Pa-dö-dő tagja.

Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: