Hírességek a Bak jegyében
Nézd meg a Bak csillagzat alatt született hírességeket!

Dia

Julia Ormond A szépséges angol színésznő 1965. január 4-én látta meg napvilágot. Pályafutása során olyan lenyűgöző filmekben csillogtathatta meg tehetségét, mint a Sztálin vagy a Szenvedélyek viharában. Magánéletéről viszonylag keveset tudni: 2004-ben adott életet Sophie nevű lányának, valamint szabadidejében lelkes AIDS-ellenes aktivista.

Julia Ormond

A szépséges angol színésznő 1965. január 4-én látta meg napvilágot. Pályafutása során olyan lenyűgöző filmekben csillogtathatta meg tehetségét, mint a Sztálin vagy a Szenvedélyek viharában. Magánéletéről viszonylag keveset tudni: 2004-ben adott életet Sophie nevű lányának, valamint szabadidejében lelkes AIDS-ellenes aktivista.

Dia

Mel Gibson Az elmúlt években az Oscar-díjas színész nem annyira tehetsége, hanem sokkal inkább alkoholproblémái miatt került az újságok címlapjára. A legsúlyosabb incidensre 2006. július 28-án került sor, amikor kocsijában egy rekesz hűtött sörrel száguldozott, majd antiszemita szitkokat szórt az őt megállító rendőrökre. 1956. január 3-án született.Kapcsolódó hír:Megint durván bepiált a botrányhős Mel Gibson »

Mel Gibson

Az elmúlt években az Oscar-díjas színész nem annyira tehetsége, hanem sokkal inkább alkoholproblémái miatt került az újságok címlapjára. A legsúlyosabb incidensre 2006. július 28-án került sor, amikor kocsijában egy rekesz hűtött sörrel száguldozott, majd antiszemita szitkokat szórt az őt megállító rendőrökre. 1956. január 3-án született.

Kapcsolódó hír:
Megint durván bepiált a botrányhős Mel Gibson »

Dia

Janis Joplin Minden idők egyik legjobb blues énekesnője 1943. január 19-én született. Élete a vég nélküli bulik, a heroin és az alkohol bűvületében telt, és mindössze 27 évig - 1970. október 4-ig - tartott. Emlékét azonban olyan fantasztikus dalok őrzik, mint a Piece Of My Heart, a Down On Me vagy a Cry Baby.Kapcsolódó cikk:Túladagolt szupersztárok megdöbbentő halála »

Janis Joplin

Minden idők egyik legjobb blues énekesnője 1943. január 19-én született. Élete a vég nélküli bulik, a heroin és az alkohol bűvületében telt, és mindössze 27 évig - 1970. október 4-ig - tartott. Emlékét azonban olyan fantasztikus dalok őrzik, mint a Piece Of My Heart, a Down On Me vagy a Cry Baby.

Kapcsolódó cikk:
Túladagolt szupersztárok megdöbbentő halála »

Dia

Marilyn Manson A furcsa, megbotránkoztató alak 1969. január 5-én született. Olyan gyönyörű nőkkel volt kapcsolata, mint Dita Von Teese modell, aki két évig a felesége is volt. De járt a Bűbájos Boszorkák című sorozatból ismert Rose McGowannel is, aki majdnem három évig kitartott Manson mellett.Kapcsolódó hír:Bikavadító harisnyában pózolt a félpucér modell »

Marilyn Manson

A furcsa, megbotránkoztató alak 1969. január 5-én született. Olyan gyönyörű nőkkel volt kapcsolata, mint Dita Von Teese modell, aki két évig a felesége is volt. De járt a Bűbájos Boszorkák című sorozatból ismert Rose McGowannel is, aki majdnem három évig kitartott Manson mellett.

Kapcsolódó hír:
Bikavadító harisnyában pózolt a félpucér modell »

Dia

Denzel Washington A kilencvenes években úgy tűnt, hogy az olyan filmekkel, mint a Pelikán ügyirat vagy a Philadelphia beskatulyázták az igazság harcosa szerepébe. Ám az Oscar-díjat a 2001-es Kiképzés korrupt és kegyetlen nyomozója szerepéért kapta meg. 1954. december 28-án született.Kapcsolódó cikk:A legdögösebb színészek kölyökkori képei »

Denzel Washington

A kilencvenes években úgy tűnt, hogy az olyan filmekkel, mint a Pelikán ügyirat vagy a Philadelphia beskatulyázták az igazság harcosa szerepébe. Ám az Oscar-díjat a 2001-es Kiképzés korrupt és kegyetlen nyomozója szerepéért kapta meg. 1954. december 28-án született.

Kapcsolódó cikk:
A legdögösebb színészek kölyökkori képei »

Dia

Elvis Presley A rock & roll királya rövid idő alatt a csúcsra jutott, ám a hírnév és a siker végül felemésztette. Tragikus leépülése és váratlan halála sokkolta az egész világot. A Király olyan örökzöld slágereket hagyott maga után, mint a Viva Las Vegas vagy a Love Me Tender. 1935. január 8-án született és 1977. augusztus 16-án hunyt el.Kapcsolódó cikk:Legendás szívtiprók szörnyű leépülései »

Elvis Presley

A rock & roll királya rövid idő alatt a csúcsra jutott, ám a hírnév és a siker végül felemésztette. Tragikus leépülése és váratlan halála sokkolta az egész világot. A Király olyan örökzöld slágereket hagyott maga után, mint a Viva Las Vegas vagy a Love Me Tender. 1935. január 8-án született és 1977. augusztus 16-án hunyt el.

Kapcsolódó cikk:
Legendás szívtiprók szörnyű leépülései »

Dia

Jude Law A szívdöglesztő angol színész első fontosabb hollywoodi filmszerepét Uma Thurman és Ethan Hawke partnereként kapta a Gattaca című filmben 1997-ben. Az azóta eltelt évek alatt olyan lenyűgöző alkotások révén csillogtatta meg tehetségét, mint A tehetséges Mr. Ripley vagy A kárhozat útja. 1972. december 29-én született.

Jude Law

A szívdöglesztő angol színész első fontosabb hollywoodi filmszerepét Uma Thurman és Ethan Hawke partnereként kapta a Gattaca című filmben 1997-ben. Az azóta eltelt évek alatt olyan lenyűgöző alkotások révén csillogtatta meg tehetségét, mint A tehetséges Mr. Ripley vagy A kárhozat útja. 1972. december 29-én született.

Dia

Victoria Principal Az idősödő és erősen plasztikázott Victoria Principal 1950. január 3-án született. A Dallas tévésorozat sikere után nem nagyon tudta megtartani népszerűségét. Nem véletlen, hogy az elmúlt években filmszerepeiről már egyáltalán nem, legfeljebb plasztikai műtéteiről lehet hallani.Kapcsolódó hír:Csúf plasztikai rém lett a Dallas bájos Pamelája »

Victoria Principal

Az idősödő és erősen plasztikázott Victoria Principal 1950. január 3-án született. A Dallas tévésorozat sikere után nem nagyon tudta megtartani népszerűségét. Nem véletlen, hogy az elmúlt években filmszerepeiről már egyáltalán nem, legfeljebb plasztikai műtéteiről lehet hallani.

Kapcsolódó hír:
Csúf plasztikai rém lett a Dallas bájos Pamelája »

Dia

Kevin Costner 1955. január 18-án született. A kilencvenes években olyan kasszasikerekkel öregbítette hírnevét, mint a Tökéletes világ, illetve a Robin Hood – A tolvajok fejedelme. Az évtized második felében azonban váratlanul lehanyatlott karrierje, és több filmje is hatalmas bukás volt mind kritikai, mind pedig anyagi szempontból.Kapcsolódó cikk:A legkínosabb sztárplasztikák, amiket jobb letagadni »

Kevin Costner

1955. január 18-án született. A kilencvenes években olyan kasszasikerekkel öregbítette hírnevét, mint a Tökéletes világ, illetve a Robin Hood – A tolvajok fejedelme. Az évtized második felében azonban váratlanul lehanyatlott karrierje, és több filmje is hatalmas bukás volt mind kritikai, mind pedig anyagi szempontból.

Kapcsolódó cikk:
A legkínosabb sztárplasztikák, amiket jobb letagadni »

Dia

Faye Dunaway A floridai származású színésznő 1941. január 14-én született. A hetvenes években számos klasszikus alkotásban öregbítette hírnevét. Őt láthattuk Dustin Hoffmann oldalán a Kis nagy emberben, A kínai negyedben Jack Nicholsont próbálta elcsábítani, az Oscar-díjat pedig a Hálózat neurotikus tévés vezetőjének megformálásért vehette át.Kapcsolódó cikk:Agyonbotoxolt művésznők eltorzult arcai, közelről »

Faye Dunaway

A floridai származású színésznő 1941. január 14-én született. A hetvenes években számos klasszikus alkotásban öregbítette hírnevét. Őt láthattuk Dustin Hoffmann oldalán a Kis nagy emberben, A kínai negyedben Jack Nicholsont próbálta elcsábítani, az Oscar-díjat pedig a Hálózat neurotikus tévés vezetőjének megformálásért vehette át.

Kapcsolódó cikk:
Agyonbotoxolt művésznők eltorzult arcai, közelről »

Dia

Orlando Bloom Csillagjegyét meghazudtoló módon a Karib-tenger kalózainak Will Turner kapitánya magát adrenalinfüggőnek vallja. A szívdöglesztő színész olyan extrém sportok hódolója, mint a bungee jumping vagy az ejtőernyőzés. 1977. január 13-án látta meg napvilágot Canterbury-ben.

Orlando Bloom

Csillagjegyét meghazudtoló módon a Karib-tenger kalózainak Will Turner kapitánya magát adrenalinfüggőnek vallja. A szívdöglesztő színész olyan extrém sportok hódolója, mint a bungee jumping vagy az ejtőernyőzés. 1977. január 13-án látta meg napvilágot Canterbury-ben.

Dia

Kate Moss A zűrös szupermodell 1974. január 16-án született. Bár bőszen hangoztatja, hogy példás, jó édesanyja akar lenni lányának, Lilának, ám a kislány valószínűleg nem sok jóéjtpuszit kap örökké bulizó, hírhedt mamájától.Kapcsolódó hír:Combja közét villantotta szemérmetlenül Kate Moss »

Kate Moss

A zűrös szupermodell 1974. január 16-án született. Bár bőszen hangoztatja, hogy példás, jó édesanyja akar lenni lányának, Lilának, ám a kislány valószínűleg nem sok jóéjtpuszit kap örökké bulizó, hírhedt mamájától.

Kapcsolódó hír:
Combja közét villantotta szemérmetlenül Kate Moss »

Dia

Ricky Martin A sármos énekes 12 esztendősen, a Menudo nevezetű latin fiúcsapat tagjaként kezdte pályafutását. Mióta szólókarrierbe kezdett, és elindult a világhírnév útján, több mint 55 millió albumot adott el, Grammy és latin Grammy-díjat is nyert. 1971. december 24-án született.Kapcsolódó hír:Bozontos medvévé hízott a sármos latin énekes »

Ricky Martin

A sármos énekes 12 esztendősen, a Menudo nevezetű latin fiúcsapat tagjaként kezdte pályafutását. Mióta szólókarrierbe kezdett, és elindult a világhírnév útján, több mint 55 millió albumot adott el, Grammy és latin Grammy-díjat is nyert. 1971. december 24-án született.

Kapcsolódó hír:
Bozontos medvévé hízott a sármos latin énekes »

Dia

Jon Voight A világhírű színésznő, Angelina Jolie édesapja 1938. december 29-én született. Pályája során számtalan remek alkotásban csillogtathatta meg tudását. Így például az 1969-es Éjféli Cowboy-ban, az 1972-es Gyilkos túrában vagy az 1978-as Hazatérésben, amiért Oscart-díjat vehetett át.

Jon Voight

A világhírű színésznő, Angelina Jolie édesapja 1938. december 29-én született. Pályája során számtalan remek alkotásban csillogtathatta meg tudását. Így például az 1969-es Éjféli Cowboy-ban, az 1972-es Gyilkos túrában vagy az 1978-as Hazatérésben, amiért Oscart-díjat vehetett át.

Dia

Annie Lennox 1954. december 25-én született. Pályáját legendás Eurythmics zenekar énekesnőjeként kezdte. Az együttes 1991-es feloszlása után szólókarrierbe kezdett. Az azóta megjelent albumai kivétel nélkül arany- vagy platinalemezek lettek.

Annie Lennox

1954. december 25-én született. Pályáját legendás Eurythmics zenekar énekesnőjeként kezdte. Az együttes 1991-es feloszlása után szólókarrierbe kezdett. Az azóta megjelent albumai kivétel nélkül arany- vagy platinalemezek lettek.

Dia

	Rowan Atkinson	Mr. Bean felejthetetlen megformálója 1955. január 6-án jött világra. A 180 centi magas angol színészt leginkább komikusi vénája miatt kedvelik a nézők: a már említett karakter mellett az ő nevéhez fűződik a Fekete vipera-sorozat és általa kelt életre Johnny English is, a kétbalkezes titkosügynök.

Rowan Atkinson

Mr. Bean felejthetetlen megformálója 1955. január 6-án jött világra. A 180 centi magas angol színészt leginkább komikusi vénája miatt kedvelik a nézők: a már említett karakter mellett az ő nevéhez fűződik a Fekete vipera-sorozat és általa kelt életre Johnny English is, a kétbalkezes titkosügynök.

Dia


            	Kate Bosworth
            	A bájos szőke színésznő 1983. január 2-án jött világra Los Angelesben. Első szerepét 15 évesen kapta Robert Redford mellett, a Suttogó című filmben, ezt követően olyan alkotásokban szerepelt, mint a Drogtanya, a Superman visszatér vagy a Las Vegas ostroma.

Kate Bosworth

A bájos szőke színésznő 1983. január 2-án jött világra Los Angelesben. Első szerepét 15 évesen kapta Robert Redford mellett, a Suttogó című filmben, ezt követően olyan alkotásokban szerepelt, mint a Drogtanya, a Superman visszatér vagy a Las Vegas ostroma.

Ezt is szeretjük
Szerző: Horváth Eszter
Fotó: