8 pont a testen, amit nyomj meg, ha sokat szorongsz: gyorsan elmulasztják a negatív érzelmeket
Szabadulj meg a szorongástól az akupresszúra segítségével.

akupresszura
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annyi minden előfordulhat a mindennapokban, ami miatt az ember belső harmóniája, lelki egyensúlya felborul: vannak olyan időszakok, amikor csőstül jönnek a bajok, és bizony, nem könnyű kitartani.

Szorongást az aktuális eseményeken túl régi emlékek vagy jövőt érintő félelmek, aggodalmak is okozhatnak az emberben. Bár bizonyos szinten természetes érzésről van szó, nagyon fontos felismerni, hogy normális mértékű vagy már komolyabb odafigyelést igénylő szorongásról van szó.

Akupresszúra a szorongás csökkentésére

Bármi is idézi elő, a szorongás lélekre nehezedő érzése enyhíthető: segíthet a beszélgetés, a naplóírás, a sport, de akár az akupresszúra is. Az ősi kínai orvoslásból ismeretes segítség szerint a testet életenergia-pályák hálózzák be, azaz meridiánok, melyeken pontok helyezkednek el. Ha ezeket a pontokat megnyomják, akkor az energiaáramlás szabaddá válik: így szabadulhat fel a szellem is a lelki feszültség jelentette nyomás alól is. Nyolc olyan akupresszúrás pontot sorolunk a következőkben, melyek segítségével bárki egyedül képes csökkenteni szorongását.

Ezt is szeretjük