Mi a kedvenc színed?
Így oldod meg a problémákat
A színek erős hatást gyakorolnak érzelmeidre, hangulatodra a mindennapokban. Cikkünkből megtudhatod, melyik szín miben segít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden színnek van valamilyen pozitív hatása. Kedvenc színed segít téged a hétköznapokban, jótékony energiákat közvetít feléd, hiszen nem véletlenül azt választottad kedvencednek. Melyik az a szín, amelyik a mentális megnyugvást, vagy épp energiáid aktivizálását segíti, esetleg épp önbizalommal tölt el? Válaszd ki a hozzád legközelebb álló színt, és megtudhatod, milyen területeken segíti mindennapjaidat!

Vörös

Ez a szín aktivál, vitalizál, és felébreszti vágyaidat, érzékeidet. Segít feloldani benned a mélyen elraktározott energiablokkokat. A vörös életerőssé és kitartóvá tesz, lendületet ad a lassú, stagnáló folyamatoknak. Dinamizmusával elűzi félelmeidet. Segít feloldani esetleges önkínzó viselkedési mintáidat.

Rózsaszín

A nőies rózsaszín az önbizalom és önbecsülés felépítésében játszik szerepet. Segít feloldani az önmagad elítélésével, alacsony önértékeléseddel kapcsolatos negatív érzéseket. Felébreszti benned a belső boldogságot azáltal, hogy életed során újra és újra képes megmutatni neked egyéni képességeidet és tehetségedet.

Sárga

A vidám sárga életed során segíteni fog téged a tanulásban, mentálisan határozottá tesz, hiszen a bölcsesség és intellektus serkentője. Ezen kívül a sárga tartós szabadságot és örömet hoz életedbe. Növeli az önbizalmadat, és általános jó közérzetet biztosít. Ösztönöz a beszélgetésekre, és javítja a kommunikációt. Segíteni fog téged a gátlásaid feloldásában, és bátorságot ad.

Narancssárga

A narancssárga egész életed során segítségedre lesz abban, hogy fel tudd dolgozni a veszteségeket. Ha ez a kedvenc színed, te kimondottan optimista ember vagy.

A narancs ugyanis pozitív szemléletűvé tesz, ezenkívül növeli kreativitásodat is. Segít téged fóbiáid leküzdésében, valamint megszabadít a gyönyör átélésétől való félelemtől.

Indigó

Megnyugtatja elmédet, és lecsillapítja érzelmeidet. Segít megteremteni benned a belső kommunikációt. Életed során támogatni fog abban, hogy jobban tudj összpontosítani személyes problémáidra – javítja öntudatodat és önismeretedet. Ha ez a kedvenc színed, támogatni fog abban, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott maradj.

Ibolyalila

Ez a szín lecsendesíti a háborgó érzelmeket, és segíti a lelki gyógyulást. A lila segítségedre lesz abban, hogy fel tudj hagyni káros szenvedélyeiddel, hiszen enyhíti a függőségre való hajlamot személyiségedben. Ha le szeretnél szokni egy káros szenvedélyedről, viselj minél többször ibolyalilát. Mindezen kívül pedig segít, hogy el tudd hárítani az érzelmi akadályokat.

Kék

Segít legyőzni az igazság kimondásától való félelmedet. Megnyugtatja elmédet, hogy világosan tudj gondolkozni. Ha ez a kedvenc színed, te minden bizonnyal békés, nyugodt ember vagy, hiszen a kék békét és szabadulást hoz az evilági gondoktól. Ezenkívül optimizmussal tölti el lelkedet, és segít abban, hogy erős és kiegyensúlyozott lehess a hétköznapokban.

Türkiz

Érzelmi szabadságot, önbizalmat és belső erőt hoz számodra. Ez a tengert idéző szín megnyugtatja idegeidet, enyhíti háborgó érzelmeidet, lecsendesíti a nyugtalanságot szívedben. Életed során segíteni fog téged abban, hogy minél őszintébben tudj kommunikálni másokkal, hogy határozott és kiegyensúlyozott lehess.

Lila

Ez a szín csökkenti benned a nyugtalanságot és az aggodalmaskodást. Pozitív energiáival segít abban, hogy lelked megnyugodhasson. Életed során végig segíteni fog téged abban, hogy ne hassanak rád mások negatív gondolatai, valamint megbékíti háborgó elmédet. Támogat abban, hogy jobban tudj összpontosítani, tisztábban lásd a külvilágot.

Fehér

A fehér kitisztítja és kiegyensúlyozza érzelmeidet. Belső békét és mentális nyugalmat hoz számodra. Ez a szín lehetővé teszi, hogy fátylat boríts a múltra – amikor az szükséges. Ha felejteni akarsz, vedd körül magad minél több fehér színnel. A fehér életed során végig segíteni fog téged abban, hogy meg tudj szabadulni a felesleges negatív érzelmektől, békét teremt a mindennapjaidban.

Zöld

A zöld szín enyhíti a klausztrofóbia és a korlátozottság érzésének tüneteit. Stabilizálja idegrendszeredet, csökkenti a mentális zavart.

Életed során végig segíteni fog téged az egészséges emberi kapcsolatok kialakításában. Megnyugtatja elmédet, és segít abban, hogy kiegyensúlyozott légy a mindennapokban.

Cikkünk Hazel Raven: Angyalbiblia – Minden, amit az angyalokról tudni kell című könyve alapján készült.

Szeretettel ajánljuk ezt a könyvet mindazoknak, akik kíváncsiak rá, hogy kérhetik az angyalok segítségét. Számtalan gyakorlati tanács, meditáció és megerősítés útján ez az átfogó útmutató megtanít az angyalok érzékelésére, a kristályterápia alapjaira, és még sok minden másra is. Akár iránymutatásra, gyógyulásra van szükséged, ez a könyv a tökéletes útmutató.

Kiadja az Alexandra Kiadó
Ár: 2999 Ft.
A könyvet itt rendelheted meg!

OLVASD EL EZT IS!

ruha piros
  • színek jelentése
  • Ezotéria

Mi a kedvenc színed?

baratno
  • színek jelentése
  • Ezotéria

Melyik szín a kedvenced?

Ezt is szeretjük