Kínai horoszkópod elárulja, milyen szín hoz neked szerencsét a szerelemben: viseld gyakran

Lila, rózsaszín, piros? Most kiderül.

nagykep?cikkid=161965&kep=no-szines-ruhak-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vonzerőd és kisugárzásod a benned lévő nőies energiák fizikai megtestesülései, amelyeket egy bizonyos szín viselésével felerősíthetsz. Kínai horoszkópod elárulja, melyik az a szín a te esetedben, amellyel még nagyobb sikerrel hódíthatsz.

Ha nem ismered kínai jegyedet, kalkulátorunk segít. Írd be a születési dátumodat, és kiderül, melyik a tiéd.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Okos, kedves és jószívű lehetsz - ez már önmagában igazán szimpatikus a pasiknak, így kis eséllyel lehet csak gondod a társkeresésnél. Ezzel együtt hajlamos lehetsz  a szeszélyességre is, neked kell, hogy szórakoztassanak, ébren tartsák érdeklődésed. Mint ilyen izgalmas, megunhatatlan, egyben igen pozitív személyiségű nőnek, neked a lila emeli ki a személyiségedet legjobban.

Bivaly

Határozott lehetsz, és jó szándékú, aminek köszönhetően mindent megmozgatva képes vagy kiállni másokért. Ez szeretnivalóvá tesz. Már az elején kiderülhet a férfi számára, hogy szilárdságod a szerelemben, ismerkedésben is megvan. A szín, amely felerősíti nőies kisugárzásodat, kiemeli erődet, dominanciádat, temperamentumodat, egyben lágy szívedhez is illik, a bordó.

Tigris

Egy pillanatig sem vagy képes eltitkolni, magadban tartani, ami esetleg nem tetszik, ami megbánt, rosszul érint, így te tipikusan az ami a szíveden, az a szádon elv híve lehetsz. Ez alapvetően jó dolog, és nagyfokú őszinteségről, egyúttal természetességről, álarcnélküliségről árulkodik. A te színed, amely belső női energiáid tökéletes kiemelője, a zöld. Ennek minden árnyalata csodásan áll.

Nyúl

Valószínűleg nem vagy az a nagyhangú típus, és jellemezhet némi visszafogottság, sebezhetőség is. Ezért bolondulnak a férfiak, számukra ugyanis ez a fajta törékenység igazán vonzó. Ami belülről fakadó kisugárzásodat, jellemedet, nőiességedet leginkább kiemelheti, az a rózsaszín, annak is a halvány árnyalatai. Az erős pink már kevésbé erősíti fel vonzerőd, ám az is jól áll.

Sárkány

Számodra fontos lehet ambícióid megvalósítása. Annak ellenére, hogy szeretnél magad mellé egy erős férfit, jól tudod, sohasem támogatást, hanem partnert keresel. Erő, kitartás, állhatatosság, eltökéltség, szilárdság, magabiztosság árad belőled. Nőiességedet az adja, ami ezeken a karakteres tulajdonságokon a leheletnyi fűszer: a báj. A szín, amely kiemeli vonzerőd, a piros.

Kígyó

Te lehetsz az álompartner sok férfi számára: szuper veled beszélgeti, egyúttal izgalmas partner lehetsz az erotikában. Gyakorlatias és talpraesett is lehetsz, ezek a tulajdonságaid tovább emelik vonzó tulajdonságaid számát, ahogyan az is, hogy nyugalom árad belőled. A szín, amely nőies kisugárzásodat leginkább kiemeli, és amelyben még nagyobb sikerrel hódíthatsz, a korall.

Nem könnyű téged meghódítani, és ha már sikerült, akkor sem adod könnyen magad. Még a legnagyobb érzelmek közepette is a végsőkig húzhatod az igent, amit egy férfinak mondasz. A szabadságod a lételemed, részint ezért is van, hogy nehezen köteleződsz el. Vadságod, szabadságvágyad, tomboló női energiáid tökéletes kiegészítője és kiemelője a fekete szín.

Kecske

Társasági lény lehetsz, aki imád barátkozni, ismerkedni. Ez jó segítség lehet a párkeresésben is, mivel közvetlenséged hozzásegít ahhoz, hogy rálelj arra a férfira, akire vágysz. Barátságosságod és nyitottságod a legnagyobb vonzerőd, de békeszereteted és nyugalmad is vonzóvá tesz. A finomság, ami mosolyodból árad, nőies energiád fizikai megvalósulása, amelyet felerősít a kék szín.

Majom

Optimista, humoros, nevetős, vibráló, vidám természet lehetsz, valóságos mágnes a férfiak számára. Veled nem lehet unatkozni, társaságodban lenni maga a végeláthatatlan felhőtlen szórakozás. Jókedved, pozitív kisugárzásod az adu ász a kezedben, felszabadult nevetésed kacér, egyben édes a férfifülnek. A szín, amely felerősíti belülről áradó vonzerőt, a citromsárga.

Kakas

Nem adod ingyen a bizalmadat, igazságérzeted pedig minden tulajdonságodon felülkerekedő. Inkább domináns, mint alkalmazkodó típus lehetsz, a véleményedet nem rejted véka alá, ám legbenső gondolataidat, érzéseidet, szívügyeidet nem beszéled ki csak úgy. Titokzatosságod vonzó a férfi szemében, a jó ügyért való fellépésed pedig tiszteletre méltó. A szín, amely kiemeli a kisugárzásodat, a fehér.

Kutya

Jószívű, szeretetteljes, ragaszkodó ember lehetsz, és nagyon-nagyon hűséges úgy a szeretteidhez, mint a barátaidhoz és a párodhoz. Már ennyi tulajdonságodba is bőven bele lehet szeretni, de mindehhez még társul egy nagy adag mélység, meghatározhatatlan forrásból eredő, megbűvölő vonzerő. Mindazt, amit nőként sugárzol, a barna árnyalatai emelik ki leginkább.

Disznó

A társaság középpontja lehetsz, mégsem harsány. Sokkal inkább kisugárzásod teszi, hogy mindenki figyel rád, és imád. Azok a pasik, akik szeretik a feltűnő nőket, nem menekülhetnek Ámor nyila elől, ha meglátnak. Jóindulatodat sajnos néha azonban kijátsszák, ha nem vagy óvatos. Színed, amely vibráló, energikus, vidám, vonzó énedhez illik, és amellyel mindig hódíthatsz, a narancssárga.

Ezt is szeretjük