Melyik szexuális típusba tartozol?
Személyes számod elárulja! (+18!)
Melyik vagy? A forrón szenvedélyes, vagy a lelkes érdeklődő? Számold ki születésnapod alapján!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Személyes számod árulkodik alapvető jellemedről, vérmérsékletedről, ennek köszönhetően pedig hatással van szexuális temperamentumodra is.

Az tehát, hogy melyik napon születtél, meghatározza, hogy szenvedélyes, vagy inkább higgadt, megfontolt szerető vagy.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Feltűnő és rendkívül vonzó jelenség vagy, akár a Nap. Mindez magabiztos határozottsággal is párosul, nemcsak a mindennapok során, hanem az ágyban is. Hajlamos vagy kezedbe venni az irányítást, és többnyire nem adod fel addig, amíg elképzelésedet érvényre nem juttatod. Ha valamihez nincs kedved, egyszerűen nem teszed meg, azonban ez a legritkább esetben történik meg, mivel igen erőteljes szexuális energiák fűtenek.

2-es alapszám

Az élet legfontosabb küldetése számodra az anyaság: a szexualitást is ennek tükrében éled meg. A gyerekvállalás, a családalapítás lehetősége még fiatal korban is fontosabb számodra, mint a szenvedélyes testi örömök. Kapcsolatodban is inkább megértő társra vágysz, akinek hajlamos vagy az ágyban inkább eleget tenni, akár saját vágyaid háttérbe szorítása árán is. A heves szeretkezésnél fontosabb számodra az intimitás.

3-as alapszám

Kifejezetten vállalkozó szellemű vagy: számodra nincsen póz vagy felállás, ami ne lenne izgalmas, és amit ne próbálnál ki szívesen. Kalandos életed során akár szokatlan dolgokba is szívesen belekóstolsz, úgyhogy az édeshármas sem áll tőled nagyon távol, azonban egy állandó partner mellett kikötve is játékosan, fantáziadúsan állsz hozzá a szexualitáshoz. Alapvetően azonban pörgős jellem vagy: szeretsz mindig új kalandok nyomában járni.

4-es alapszám

Alapvetően kiegyensúlyozott, kitartó és türelmes vagy, úgyhogy életed bármely szakaszában nagy lelkesedéssel vagy képes belevágni a tanulásba. Ez a szexre is igaz: bár nem vagy aktívan kezdeményező szellemű, amit párod felvet, azt szívesen próbálod ki. Mindemellett azonban inkább a hagyományos pozíciókat részesíted előnyben, és természetesen a tradicionális, hosszú, monogám kapcsolatot.

5-ös alapszám

Hajlamos vagy a túlzásokra és a szigorú elvárásokra, nemcsak magaddal, de pároddal szemben is. Eszményi képed nemcsak a tökéletes férfiról, hanem a tökéletes szexről is van, ezért nehezen tudod elfogadni, ha valami nem úgy működik, ahogy azt elképzelted. Ha az első légyott nem sikerül mennyeien, hajlamos vagy azonnal félbeszakítani a bimbózó románcot, de súlyos önértékelési problémákat is okozhatnak számodra a szexuális kudarcok.

6-os alapszám

Harmóniára és békére törekszel, ennek érdekében azonban hajlamos vagy néha túl sok kompromisszumot kötni. Alapvetően romantikus jellem vagy, a tökéletes hálószobai jelenet neked gyertyákkal kezdődik, és halkan duruzsoló romantikus zene melletti intim összebújásban csúcsosodik ki. Mivel azonban kevéssé vagy kezdeményező jellem, ha párod nem ennyire kreatív, beéred egyszerű, gyors szeretkezéssel is.

7-es alapszám

Titokzatos, misztikus jelenség vagy: téged meghódítani olyan, mint egy teljesen ismeretlen területet felfedezni. Nagyon nehéz megközelíteni téged, és párkapcsolatod útjába is hajlamos vagy különféle akadályokat gördíteni. Ha azonban valakinek van türelme hozzád, a hűvösen arisztokratikus és konzervatív burok mögül egy valódi nő tűnik elő. Az ágyban képes vagy hétköznapi lényed ellentétévé változni: forró, szenvedélyes szeretővé.

8-as alapszám

Harcias és tüzes vagy, emellett szereted a kihívásokat is. Az ambivalens, viaskodó, szenvedélyes vitákkal teli, ám szexuálisan vibráló kapcsolatban érzed magad a leginkább otthon: a vad viták hevében tud rád törni a leghevesebb vágy. A nemiség fontos szerepet játszik életedben, szenvedélyes nő vagy, amit előszeretettel, illetve jó adottságokkal ki is használsz. Mindennél jobban szereted érezni, hogy a férfi akar téged.

9-es alapszám

Lelkes és szenvedélyes típus vagy, azonban hajlamos vagy túlidealizálni az egész világot. Néha görbe tükörrel szemléled nemcsak önmagad, hanem a környezetedben élőket is. Mivel azonban fokozott érzékenységgel viszonyulsz a világ dolgai iránt, alapvetően szenvedélyes jellem vagy. Ez csak akkor okozhat gondot, ha párodat félreismerve többet vársz tőle, mint amennyit ő nyújtani tud, azonban empatikus szerető lévén a legtöbb férfi számára te vagy az eszményi nő.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no gyongy has
  • horoszkóp
  • erotikus

Milyen a szexualitásod?

no kozeli telefon
  • kínai horoszkóp
  • szexhoroszkóp

Kínai szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük