Milyen szextípusba tartozik a férfi? Személyes száma elárulja
Egy egyszerű számolást kell elvégezni, mutatjuk!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfi személyes száma nemcsak jelleméről, hanem vérmérsékletéről is árulkodik. Ennek köszönhetően pedig azt is megtudhatod belőle, melyik szexuális típusba tartozik.

Ehhez add össze születése számjegyeit, majd ismételd addig, míg egyjegyű számot nem kapsz. Ha 11-es, 22-es vagy 33-as szám a részeredmény, már nincs több teendőd, ezek ugyanis mesterszámokat jelentenek.

Például, ha 1986.05.16-án született, így számolj:

1+9+8+6+5+1+6=36, 3+6=9, a személyes száma tehát a 9-es.

1-es szám

1-es a száma? Olyan erős, férfias kisugárzással rendelkezik, hogy még a legfélénkebb nők figyelmét is magára vonja. Az ágyban rendkívül határozott, szereti, ha az ő kezében van az irányítás, és kedvére kényeztetheti partnerét. Nagy szexuális étvágyának hála pedig egészen biztos, hogy mellette egy nő sem érezheti elhanyagolva magát.

2-es szám

Ha 2-es a férfi száma, bár imádja a szenvedélyes szeretkezéseket, legalább ugyanennyire fontos neki az a bensőséges hangulat, ami egy kellemes együttléttel jár. Igazi úriember az ágyban, aki mindent megtesz azért, hogy párjának örömet szerezzen, még ha ez azzal is jár, hogy időnként a saját óhajait is háttérbe szorítja. Erre a típusra különösen igaz, hogy jobban szeret adni, mint kapni.

3-as szám

3-as a férfi száma? Nemcsak a hétköznapi dolgaira, hanem a szexuális életére is igaz, hogy imádja az izgalmakat, és kifejezetten utálja a monotonitást. Éppen ezért partnere minden óhajára vevő, sőt, az is gyakran előfordulhat, hogy éppen ő kezdeményez valami újdonságot, amivel még izgalmasabbá tehető a szex mindkettőjük számára.

4-es szám

Amennyiben 4-es a férfi száma, leginkább a jól bevált pózokat kedveli az ágyban, legalábbis magától nem jellemző rá a kísérletező kedv. Ha viszont a párja rukkol elő valamilyen óhajjal, egyáltalán nincs ellenére, és szívesen teljesíti azt. Nem zárkózik el tehát az ötletek elől, mindössze arra van szüksége, hogy ezt az igényt jelezze neki a kedvese.

5-ös szám

5-ös a száma? Igencsak nagyok az elvárásai, mind a szexet, mind a partner személyét illetően. Szereti, ha úgy zajlik az aktus, ahogyan neki jó, így partnerének igencsak nehéz dolga van, ha szeretné, hogy az ő igényei is előtérbe kerüljenek. Finom utalásokkal, őszinte beszélgetésekkel azonban sokat lehet segíteni azon, hogy észbe kapjon a férfi.

6-os szám

Ha 6-os a férfi száma, nem tartozik a legkezdeményezőbb típusok közé, így néha nem árt, ha a nő veszi át az irányítást, és csábítja el egy forró szeretkezés erejéig. Egyébként szeret rögtön a lényegre térni a másik fél számára oly fontos előjáték helyett, így partnerének mindenképpen ajánlott, hogy finoman bár, de saját kívánságait is kifejezésre juttassa.

7-es szám

7-es számmal rendelkezik a férfi? Bár első látásra kifejezetten hűvösnek, megközelíthetetlennek tűnhet, az ágyban igencsak sok meglepetést tud okozni ez a típus. Ott ugyanis levetkőzi álarcát, és igazi latin szeretővé válhat, akinek nemcsak a saját gyönyöre fontos, hanem az is, hogy párja igényeit is maximálisan kielégítse, és a kedvében járjon.

8-as szám

8-as a száma? Rendkívül lobbanékony természettel rendelkezik, így nemcsak a heves szócsaták garantáltak mellette, hanem a forró szexszel végződő kibékülések is. Tisztában van vele, hogy sármjának köszönhetően képtelen neki ellenállni a nő, amit előszeretettel ki is használ, forró, kellemes perceket szerezve ezáltal mindkettőjük számára.

9-es szám

Ha 9-es a férfi száma, mellette igazán szerencsésnek érezheti magát a nő, ugyanis mindig gyönyörűnek látja, aminek az ágyban is határozottan jelét adja. Ráadásul olyan kivételes férfi, akivel bármilyen szexuális eredetű problémát meg lehet beszélni anélkül, hogy zavarba jönne a párja, ugyanis még a legkényesebb dolgokban is kifejezetten lazának tűnhet.

11-es mesterszám

Amennyiben a 11-es számot kapta a férfi, rendkívül lelkes típus, aki szeret folyamatosan kísérletezni, hogy megtudja, mivel tudna még nagyobb örömet szerezni párjának az ágyban. Egyáltalán nem sértődik meg, ha finoman közli vele a nő, hogy mire vágyik esetleg másképp, sőt, kifejezetten értékeli, ha az ágyban is kitárulkozik előtte a partnere.

22-es mesterszám

22-es a száma? Szexuális fantáziáinak száma gyakorlatilag kimeríthetetlen, ami azzal jár, hogy partnerének sem árt fogékonynak lennie az izgalmas pózokra, újdonságokra. Ellenkező esetben ugyanis könnyedén előfordulhat, hogy az ilyen nagy igényekkel rendelkező férfi máshol keresi a gyönyöröket, hogy szükségleteit kielégítse.

33-as mesterszám

Ha 33-as a száma, a sokak számára már olyan tabunak vélt szexuális kívánságoktól sem riadhat vissza, mint az édeshármas gondolata. Alapvetően viszont az állandó, tartós kapcsolatok híve, így különösebb aggodalomra nincs ok, mert egy izgalmas, egyéb ötletek terén nyitott partner mellett még azt sem bánja, ha az édeshármas csak egy tiltott gyümölcs marad.

Ezt is szeretjük