Melyik testrészed a legkívánatosabb? Horoszkópodból kiderül
Aszerint, hogy melyik jegyben születtél, más-más testrészed a legszexibb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A horoszkóp szinte kimeríthetetlen forrását biztosítja a lehetőségnek, hogy elmélyedj az önismereti témákban, és képessé válj valamelyest külső szemlélőként látni magad.

Ez megunhatatlan, hiszen mi is lehetne annál érdekesebb, mint az, hogy az ember mások szemével láthassa magát, pláne, ha mások alatt történetesen a férfiakat értjük. Az alábbiakban elolvashatod, horoszkópod alapján mely testrészedet találhatják legvonzóbbnak: a csillagjegy ugyanis nagyban meghatározza a kisugárzást, ezzel együtt azt is, ki miért szexi.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

E jegy szülöttjeként a szemed lehet a legszexibb testrészed. Tekinteted egy pillanat alatt elvarázsolhatja a férfiakat, mivel mély, sokatmondó, érzelmes és tüzes. Érdemes szép szemsminkeket kipróbálnod, hogy még inkább oda irányítsd a férfiak figyelmét.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Kezed a legerotikusabb részed, ha Bika vagy. Ha randizol, a férfiak valószínűleg minden alkalmat megragadnak, hogy hozzáérhessenek, megfoghassák. Mindenképpen viselj gyűrűket, karkötőket, amelyek kiemelik kezed szépségét, mindemellett igényes manikűrt.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként a szád a legszexibb testrészed. Valószínűleg kevés férfi él ezen a Földön, aki ne csókolna meg szívesen. Szád ugyanis érzéki, és kóstolásra csábít, akár egy érett eper. Fokozhatod a hatást, ha kiemeled a szádat valamilyen rúzzsal vagy szájfénnyel.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Amennyiben ez a jegyed, kebleid lehetnek a legvonzóbbak a férfiak számára. Azok ugyanis - nem feltétlenül csak akkor, ha teltek - formásak, nőiesek, hívogatóak a férfiszem számára. Ha testhez simuló vagy mélyebben - de ízlésesen - dekoltált ruhát viselsz, úgy kiemelheted.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Gyönyörű háttal áldhatott meg a természet, ha Oroszlán vagy. A férfiak érzékinek, szexinek, kívánatosnak láthatják ezt a testrészed. Viselj bátran olyan felsőket és ruhákat, amelyek látni hagyják a hátadat! A hatás garantáltan nem fog elmaradni.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha ez a horoszkópod, akkor a hasad az, ami a legvonzóbb a férfiak számára. Legyen bár lapos vagy kerekded, nőies, a pasik hihetetlenül szexinek találhatják. Most újra divatba jöttek a hasvillantós felsők, jó időben bátran vegyél fel egy olyat!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként legszebb testrészed a csípőd lehet. Nőies, íves, domború, éppen úgy, ahogy kell. A férfiszem számára kevés hívogatóbb látvány van, mint egy szépen ringó csípő. Viselj olyan ruhákat, amik nem fedik el szép csípődet, kerüld a bő szabást, válaszd a szűkebbet!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Megfigyelted már, hogy a pasik 99%-ának a popsidra tapad a tekintete, ha elmész mellettük? Ez nem véletlen, ugyanis Skorpióként ez a testrészed lehet a legszexibb. A férfiak valószínűleg másra sem tudnak nézni, ha egy csinos farmerba vagy szűk szoknyába bújsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként a combod a legkívánatosabb a férfiak számára, az ugyanis nőies, ott domború, ahol kell, kecses és vonzó. Párodat teljesen leveheted a lábáról egy harisnyakötővel, de a hétköznapokban egy rövidebb szoknyával is sikereket arathatsz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bőröd tapintása olyan lehet, akár a finom selyem vagy az előkelő bársony. Sima, makulátlan és a férfiszem számára hihetetlenül kívánatos. Ápold jó minőségű kozmetikumokkal, hogy fenntarthasd ezt az állapotot, és a férfiakat megbabonázd szépségeddel.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha Vízöntő vagy, akkor a lábszárad az, ami a pasik számára a legvonzóbb. Bújtasd gyakran csinos magassarkúba a lábad, hogy kecsességed kiemeld, illetve viselj nőies, divatos harisnyákat, csizmákat, amelyekkel szintén oda vonzhatod a férfiak tekintetét.

 

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként rendkívül érzéki lábfejekkel áldhatott meg a sors, amit érdemes is kihasználnod. A férfiakat egy csapásra az ujjad köré csavarhatod, ha oda irányítod a tekintetüket, mondjuk egy csillogó kövekkel díszített saruban, ízléses pedikűrrel.

Ezt is szeretjük