Kivel a legjobb az ágyban? Csillagjegyedből kiderül
Szeretnéd tudni, melyik jegy szülöttével tölthettek együtt olyan szenvedélyes éjszakákat, melyekről eddig csak álmodni mertél?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A zodiákus néhány jegye passzol hozzád, akik mellett úgy érzed, megtaláltad a lelked másik felét.

Azonban a testi oldalt se hagyd ki a számításból: cikkünkből megtudhatod, melyik csillagjegy lepne meg leginkább az ágyban.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos és a Mérleg kapcsolatában a szerelem és a szerelmeskedés két bolondja talál egymásra. Sokszor kielégíthetetlennek tűnő szexuális étvágyadat a Mérleg csak fokozza, persze nem azért, mert ritkán bújik veled össze, hanem azért, mert annyi szenvedély árad belőle.
A Vízöntő mellett igazi nőnek érezheted magad, és, bár az ágyban néha átengedi az irányítást, ez téged csak még jobban feltüzel.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Erotikus kisugárzásodat, ha akarnád, sem tudnád elrejteni - ezt a Rák férfi is nyomban észreveszi. A kölcsönös egymásra találás után puha párnákkal és finom anyagokkal körülvéve - esetleg kikötözve - vethetitek bele magatokat az élvezetekbe.
Az Ikrek is kiváló szeretőnek bizonyulhat számodra. Legtitkosabb vágyaidat oszthatod meg vele, és nem fél majd teljesíteni őket: egy röpke menetet a liftben vagy egy ínyenc pikniket egy elhagyatott mezőn.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Figyelmedet nehéz lekötni: ehhez a zodiákusban legjobban a Nyilas férfi ért. Az előjáték során kellő fantáziával találja ki akár legtitkosabb vágyaidat is. Szenvedélyének köszönhetően pedig a folytatás biztosan hajnalig tart majd.
A Szűz férfi az elcsábításodban igazi kihívást lát, ezért minden fortélyt bevet. Az ágyban hamar egymásra hangolódtok, legnagyobb örömötöket pedig a szerepjátékokban találjátok meg.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha egy igazi Bakkal találkozol, már az első percben úgy érzed, őt kerested egész életedben: egy sármos és biztonságot nyújtó férfit. És akkor még nem is sejted, hogy mennyiségi és minőségi változások várhatóak a szexuális életedben.
Mivel a Szűz férfi oldalán igazán önmagadat adhatod, feloldódnak gátlásaid. Az előjátékot néha már a konyhaasztalnál elkezditek, az ez utáni történések variációja pedig végtelen.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Mivel sokan szeretnének meghódítani különféle fortélyokkal, általában pont az kell, aki csak önmagát adja, és ez a Nyilas. Mindketten azt kapjátok a másiktól, amire igazán vágytok: a Nyilas szereti a szenvedélyes szexet, te pedig a domináns fél lehetsz.
Kellemes estéket tölthetsz együtt a Bikával is, hiszen lesi minden kívánságodat, őt pedig buja természeted tüzeli fel.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ki oldhatná fel hamarabb merevségedet, mint egy kitartóan és figyelmesen közelítő Bak? Nem bánod meg, ha engedsz a csábításnak, hiszen nagyon figyelmes és gyengéd szerető. A halk zenés, gyertyafényes együttlétek mellett még a legvadabb ötleteiteket is megoszthatjátok egymással.
A bohém Halak is hamar felébreszti érzékeidet, és szívesen tekinti szenvedélyes játéknak szeretkezéseiteket.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szereted és igényled is a szexet, úgyhogy egy klasszikus macsó pasira van szükséged: például egy Kosra. Mindketten élvezitek a kényeztetést, és szívesen engedsz a Kos dominanciájának.
Az Ikrekkel szövődő kapcsolatodban már az első pillanattól szikrázik körülöttetek a levegő. Mindent megtesz, hogy minél többször juttasson el a csúcsra, és az is ínyedre van, hogy a Ikrek bárhol, bármikor kapható a szexre.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szenvedélyes és szexuális szempontból nagyon aktív nő vagy. Legemlékezetesebb élményeidet az Oroszlánnal élheted át. Együttléteiteket vadság és ösztönösség jellemzi.
Hosszútávon a Halak bizonyulhat számodra a legjobb partnernek. Csodálatosan kiegészítitek egymást: míg a Halakból a vadságot, addig belőled a romantikát kell előcsalogatni. Szeretkezéseitek változatosak, nem csak időtartam, hanem napszak, hely és pozíció szempontjából is.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Meghódításod a legtöbb férfi számára komoly próbatételt jelent. A kihívásokat kedvelő Vízöntőnek ez kimondottan tetszik. Kitartó udvarlásának jutalma nem marad el, hiszen kettőtök szexuális élete olyan, mintha egy hollywoodi filmből kölcsönözték volna: nagyon szenvedélyes és harmonikus.
Bár általában független egyéniségnek mutatod magad, egy Mérleggel töltött éjszaka után sokáig úgy érezheted, hogy csak vele, soha többé mással!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Csillagjegyed szülötteit ritkán illetik a tüzes vamp jelzővel. A te csáberőd is inkább a titokzatosságban rejlik: ez kelti fel a Rák kíváncsiságát. Együttléteitek érzékiek és izgalmasak, hiszen sok meglepetést tartogatsz a Rák számára, ő pedig a romantika és a kényeztetés mestere.
A Skorpióval is hamar egy hullámhosszra kerültök: e jegy szülöttei könnyen megvalósítják legmerészebb szexuális álmaidat is.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Magabiztosságod tesz igazán vonzóvá - ez a tulajdonságod az ágyban is megmutatkozik. A nehezen megszerezhető préda hamar felkelti az Oroszlán vadászösztönét. Kettőtök között gyorsan felforrósodik a hangulat, már az első együttlétetek olyan, mintha ezer éve ismernétek egymást.
A kísérletezés a jelszó, ha egy Kossal keveredsz intim viszonyba. Szenvedélyes együttléteitek mozgatórugója, hogy napról napra tartogattok meglepetést egymás számára.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Romantikus és érzéki jellemedet legkönnyebben titokzatossággal és vadsággal lehet felkorbácsolni. Ki lehetne ebben jobb partner, mint egy Skorpió? Bár sokat vitatkoztok, a feszültséget rendszerint az ágyban vezetitek le egy-egy szenvedélyes éjszaka során.
Játékosságod a Bika jegy szülötteit is nagyon felizgatja, és neked sincs ellenedre a Bika gyengédsége és a több órás kényeztetés.

OLVASD EL EZT IS!

no kozeli telefon
  • kínai horoszkóp
  • szexhoroszkóp

Kínai szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük