Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban?
Horoszkópunk segít, hogy megtudd, ki az a férfi, akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz a kiszemelttől illetve párodtól az ágyban? Kíváncsi vagy, milyen a szexben, és hogyan csábítható el? Csillagjegye mindenre választ ad!

Kos (III. 21. - VI. 20.)

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a szex megszállottja. Nem szereti, ha sokáig váratják, hiszen nála egy kapcsolat legtöbbször az ágyban dől el. És, hogy mitől lesz számára kielégítő az együttlét? Ha minél többet, minél hosszabban és minél több pózt próbálhat ki partnerével. Vonzódik a titkos kapcsolatokhoz: a Kos hisz benne, hogy főnöke elhagyja feleségét, és a hímneműek is szívesen tartanak szeretőt.

Tökéletes partner: Ikrek.
A Kos férfi elcsábításának eszköze: gyors numera a parkban.

Bika (V. 21 - VI. 20.)

A legérzékibb Föld jegy: szereti a hosszú és minden különlegességben gazdag szeretkezéseket. Partnerét könnyen csábítja el, hiszen fontos számára, hogy a másik fél is mennyei élményeket éljen át. A Bika jegyében született férfi nem sajnálja az időt, hogy rózsaszirmokkal hintse be az ágyat, és pezsgővel várja a szerencsés hölgyet a hálószobában. Élvezi a lassú, gyengéd és tartalmas együttléteket.

Tökéletes partner: Skorpió.
A Bika férfi elcsábításának eszköze: afrodiziákumos vacsora és gyertyafény.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Míg erős verbális érzéke miatt a flörtölésben verhetetlen, addig az ágyban már félénkebb. Férfiként szereti, ha a nő kezelésbe veszi. Félénksége ellenére azonban nagy étvágyú, és szereti megkapni, amiről azt hiszi, jár neki. Ha már felengedett, sokkal bátrabb, különleges játékokkal, izgató helyszíneken csábítja el partnerét. A spontán szerelmeskedéseket kedveli, nem az előre komponált estéket.

Tökéletes partner: Kos.
Az Ikrek férfi elcsábításának eszköze: egy szexi fehérnemű, kivillanó dekoltázs.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az ágyába a lelkén keresztül vezet az út: így olvad fel keménynek tűnő páncélja. Nagyon érzelmes alkat, ezért a szexben is inkább a lágyságot és a szerelmet keresi. Szerelmi étvágya csapongó, ám általában a hosszan tartó, szenvedélyes együttléteket részesíti előnyben. Mivel kívánságlistája hosszú, nehéz neki megfelelni, ha azonban szeretettel és kedvességgel fordulsz hozzá, akkor bizonyára téged is a tenyerén hordoz majd.

Tökéletes partner: Bak.
A Rák férfi elcsábításának eszköze: egy együtt töltött nap az ágyban.

Utasi Ilona - asztrografológia

Nem csak a horoszkópjából, de az írásából is következtethetsz arra, hogy mennyire szenvedélyes alkat. A születési horoszkóp és a felnőttkori kézírás összevetéséből ugyanis sok minden megállapítható.
Ha érdekel, hogy kézírásod alapján minden lehetőségedet  felhasználtad-e már sorsod alakításában, vagy vannak-e még tartalékaid, keresd asztrografológusunkat.

Kérdezd a témában szakértőnket! »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Mindig forr körülötte a levegő, és ez a hálószobában fokozottan igaz. Nem gátlásos típus, de gyengédségre van szüksége a teljes megnyíláshoz: szereti a simogatást és az apró csókokat. Igazi egyénisége akkor mutatkozik meg, ha meggyőződött róla, hogy partnere teljes odaadással és figyelemmel halmozza el. Legtöbbször ő szeret irányítani és kezdeményezni, de egy kalandozó és kreatív személy könnyen ágyba csábíthatja.

Tökéletes partner: Vízöntő.
Az Oroszlán férfi elcsábításának eszköze: egy hosszú hétvége egy wellness-hotelben.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A szeretkezés számára a szerelem kifejeződése, ezért Föld jegy ellenére nagyon érzéki. Ahhoz, hogy ezt be tudja bizonyítani, türelmes és gyengéd társra van szüksége, aki feloldja kezdeti gátlásait. Bár hangulata hullámzó, és sokszor félénken viselkedik, alapvetően szeret minél többször összebújni párjával. Az elő- és utójáték nem az ő terepe, szeret a lényegre koncentrálni, és legtöbbször az ő kezében van az irányítás.

Tökéletes partner: Halak.
A Szűz férfi elcsábításának eszköze: egy aromaterápiás, közös fürdőzés.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A Vénusz hatása miatt alaptulajdonsága a szépre való igény: nagyon ad magára, ezért sokan is dongják körül. A flörtölés a lételeme, és így rövid kalandokon keresztül csiszolgatja a szerelem művészetét. Változékony természete miatt hol csillapíthatatlan a szerelmi étvágya, hol pedig eszébe sem jut a szex. Ha partnere kezdeményezi, szívesen kísérletezik, de általában az élvezetekre összpontosító együttlétet kedveli.

Tökéletes partner: Nyilas.
A Mérleg férfi elcsábításának eszköze: szexi fehérneműszett.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ha érzéki és kreatív szeretőre vágysz, a Skorpió megfelelő választás. Míg szenvedélyessége a hétköznapokban inkább hátrány, addig az ágyban mire is vágyhatnál jobban, mint egy mindig, mindenhol kapható partnerre. Odaadó és szenvedélyes, a veszekedéseket általában szexszel akarja megoldani. Egy mindenre nyitott társ mellett érzi jól magát, hiszen fontos számára a változatosság, és, hogy ő irányíthasson.

Tökéletes partner: Bika.
A Skorpió férfi elcsábításának eszköze: egy erotikus sztriptíz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Tűz elemű jegyek közül a legkevésbé szenvedélyes, a szexben is egyfajta játékot lát, ami számára a szerelem része. Könnyen alkalmazkodik partneréhez, tőle függ, mennyire tudja a Nyilas szenvedélyes oldalát felszínre hozni. Spontán, izgalmas előjátékkal ez könnyen elérhető. Persze néha a Nyilas is szívesen kezdeményez: nem szereti a hétköznapi dolgokat, kreativitása az ágyban is megmutatkozik.

Tökéletes partner: Mérleg.
A Nyilas férfi elcsábításának eszköze: szexuális segédeszközök.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Mint a világ dolgaihoz általában, úgy a szexhez is nagy komolysággal fordul: számára ez a szerelem ünnepe, nem holmi hancúrozás. Mivel szeret mindent megtervezni, a spontán szexet kedvelők ne számítsanak sokra: a szeretkezéshez nála nem csak az elő- és utójáték tartozik, de az érzelmi ráhangolódás is. Ha viszont sikerül oldani merevségén, nagyon szenvedélyessé és gyengéddé válik.

Tökéletes partner: Rák.
A Bak férfi elcsábításának eszköze: egy erotikus masszázs.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A szexben is olyan kísérletező, mint az életben: nem ismeri a tabukat, és folyamatos igénye van az új dolgokra. A kapcsolat elején néha feszeng, de egy határozott személlyel könnyen felszabadulttá válik, és bevezeti a kalandos szerelem rejtelmeibe. Mindent vagy semmit típus, azaz nem lehet sokáig kéretni, nincs türelme kisded játékokhoz. Titkon egy kísérletező kedvű, türelmes és szenvedélyes partnerre vágyik.

Tökéletes partner: Oroszlán.
A Vízöntő férfi elcsábításának eszköze: erotikus kikötözés.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Egyszerre képes elképesztően romantikus, de vad is lenni: hangulatától függ, hogyan kényezteti partnerét. Érzékenysége általában abban mutatkozik meg, hogy csak hosszú kapcsolatban szereti a körítés nélküli szexet vagy a tabukat feszegető dolgokat. Szeret viszont viccelődni, például párnacsatával indítani a szeretkezést, és szenvedélyes oldala is hamar megmutatkozik, ha partnere kényeztetéséről van szó.

Tökéletes partner: Szűz.
A Halak férfi elcsábításának eszköze: titkos együttlét a tengerparton.

Ezt is szeretjük