Szerencse, szerelem, pénz?
7 kő, ami valóra válthatja, amire vágysz
Akár ékszerben viseled, akár a zsebedben hordod, ezek a kövek segíthetnek megvalósítani vágyaid.

Dia

	Malachit	Ez a kő felszabadítja mindazt, amit nem engedsz felszínre törni. Előjönnek a valódi vágyak, így afelé mehetsz, ami valóban boldoggá tesz, szerelemben vagy munkában.

Malachit

Ez a kő felszabadítja mindazt, amit nem engedsz felszínre törni. Előjönnek a valódi vágyak, így afelé mehetsz, ami valóban boldoggá tesz, szerelemben vagy munkában.

Dia

 	Jade  	Keleten nagy becsben tartják a jade követ, melyről úgy tartják, vonzza a jó szerencsét és a gazdagságot. Ha szeretnél sok pénzhez jutni, akkor ez a neked való kő.

Jade

Keleten nagy becsben tartják a jade követ, melyről úgy tartják, vonzza a jó szerencsét és a gazdagságot. Ha szeretnél sok pénzhez jutni, akkor ez a neked való kő.

Dia

	Tigrisszem	Ez a kő a siker köve, mely segít megtalálni a gazdagság, az anyagi biztonság felé vezető utat. Pályakezdőként például érdemes egy ilyen követ beszerezni.

Tigrisszem

Ez a kő a siker köve, mely segít megtalálni a gazdagság, az anyagi biztonság felé vezető utat. Pályakezdőként például érdemes egy ilyen követ beszerezni.

Dia

	Rózsakvarc	A rózsakvarc a szerelmi életet teheti boldogabbá. Segíthet párra lelni, vagy visszalopni a szenvedélyt a kihűlőben lévő kapcsolatba.

Rózsakvarc

A rózsakvarc a szerelmi életet teheti boldogabbá. Segíthet párra lelni, vagy visszalopni a szenvedélyt a kihűlőben lévő kapcsolatba.

Dia

	Achát	Az achátról úgy tartják az ezoterikusok, hogy megvéd minden rossztól, és segít felhívni a szeretett férfi figyelmét is. Ha van kiszemelted, de még nem hívott randira, ez a te köved.

Achát

Az achátról úgy tartják az ezoterikusok, hogy megvéd minden rossztól, és segít felhívni a szeretett férfi figyelmét is. Ha van kiszemelted, de még nem hívott randira, ez a te köved.

Dia

	Aventurin	Az aventurin segít megtalálni az egyensúlyt az anyagiakat illetően, valamint elhozhatja a lelki békét, a megnyugvást, a kiegyensúlyozottságot is.

Aventurin

Az aventurin segít megtalálni az egyensúlyt az anyagiakat illetően, valamint elhozhatja a lelki békét, a megnyugvást, a kiegyensúlyozottságot is.

Dia

	Lapis lazuli	Ez a kő a nagy döntések meghozatala idején lehet a segítségedre leginkább, ugyanis segít tisztán látni, ami ilyenkor nagyon fontos.

Lapis lazuli

Ez a kő a nagy döntések meghozatala idején lehet a segítségedre leginkább, ugyanis segít tisztán látni, ami ilyenkor nagyon fontos.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: