Miben hozhat neked szerencsét az év? Horoszkóp 2019-re
Fortuna segítségével valamiben különösen szerencsés leszel az esztendőben.

2019-szerencsehori
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki arra vágyik, hogy szerencse kísérje az útját. Ki a szerelemben, ki a pénzügyekben, ki a karrierben, tanulmányaiban, esetleg tervei megvalósításában örülne Fortuna támogatásának.

A 2019-es szerencsehoroszkóp megjósolja, hogy melyik jegy szülötteinek miben várható kiemelkedő szerencséjük az év során.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A 2019-es esztendőben különösen a szerelemben kísérhet szerencse, még akkor is, ha olykor azt érzed, minden ellened dolgozik. Bármi történik, utólag kiderül, hogy az hosszútávon javadra válik. Ami a szerencsétlen oldalt illeti, légy óvatos a hirtelen pénzügyi döntésekkel az esztendőben! Könnyebben pórul járhatsz, mint gondolnád. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Az esztendő során pénzügyeidben várható sorozatos szerencsés fordulat. Akárhányszor kerülsz nehezebb helyzetbe, mindig jön egy pozitív esemény, ami kihúz a slamasztikából. Ha pedig nem lesz ilyen, akkor is észrevehető lesz egy-egy segítő mozzanat, ami Fortuna kegyességéből ered. Hogy mivel vigyázz? Szerencsétlen módon elhagyhatod dolgaid: ügyelj a holmijaidra! Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Emberi kapcsolataid szerencsésen alakulhatnak 2019-ben. Baráti köröd szélesedni, esetleges rosszabb családi kapcsolataid javulni fognak. Szerencsés módon kevesebb konfliktusod adódik, mint 2018-ban. Essék szó a szerencsétlenségről is. Sajnos ebből is kijuthat, ha pénzügyi téren óvatlan vagy. Minden ajánlatot, ami elsőre kiválónak tűnik, kezelj kritikával. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Szerencsés lehetsz a választások terén 2019-ben. Több olyan helyzet is adódik, amikor meghatározó választásra kerül sor két vagy több dolog között. Jó megérzéseidet Fortuna súghatja a füledbe. Érdemes a belső hangra koncentrálnod. Ami a szerencse hiányát illeti, nálad 2019-ben a karrier terén adódhat egy kellemetlen változás, amit a balszerencse hoz rád. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha valakit, téged irigyelni fognak 2019-ben. Szinte minden lépted szerencse kíséri. Ügyintézés? Terveid megvalósítása? Szerelem? Pénz? Bármi jön, a jó utat könnyen megtalálhatod, ügyesen manőverezve a buktatók közt. Amiben szerencsétlen lehetsz, az az időd beosztása. Rendre elkéshetsz, lekéshetsz eseményeket, járatokat. Soha ne legyen nagyobb bajod! Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A szerencsét illetően 2019-ben nem sok kicsi, hanem egy nagy, az év közepére ígérkező szerencse várható. Ez a dolog valószínűleg egy negatív esemény elkerülése lesz, amit hajszál híján úszol meg. Sajnos lesz alkalom, amikor viszont kifejezetten szerencsétlennek érzed magad. A szerelemben fordulhat elő ilyesmi, de minden esemény egy jobb utat ígér, ne feledd. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Szerencséd a pénzügyi döntések terén nyilvánul meg 2019-ben. Kisebb-nagyobb vásárlásaid alkalmával okosan dönthetsz, és a fizetett pénz nem vész el, hanem jó minőségben, élettartamban, kényelemben térül meg. Karrieredben előfordulhat egy elsőre szerencsétlennek ítélt fordulat, de később kitisztul, miként profitálhatsz belőle. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Szerencséd a kreativitásod kamatoztatásában nyilvánulhat meg. Amit kitalálsz, azt szerencsésen meg is tudod alkotni anélkül, hogy bosszúság érne. Mostanra érdemes időzítened, amit eddig csak képzeletben vittél véghez, mert sok olyat alkothatsz, amire büszke leszel. Számottevő szerencsétlenség nem sújt ebben az esztendőben, aggodalomra nincs ok. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha valami olyanba fognál 2019-ben, amit eddig nem próbáltál, akkor melléd állhat a szerencse, és sikerélmény koronázhatja igyekezetedet. Természetesen a bátorság mellett megfontoltságra is szükséged lesz. Ami a szerencsétlenséget illeti, csak apróbb bosszúságok érhetnek, de ezekkel ne törődj hosszútávon, csak legyints, és menj tovább. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Munkahelyeden leszel a legszerencsésebb. Nem feltétlenül egy nagyszabású dologban nyilvánul meg. Lehet, hogy a rossz fordulatok hiánya, egy elbocsátás elkerülése, a kollégákkal való jó viszony, a főnököd gyakori elismerése, azaz egy stabil, pozitív állapot formájában mutatkozik meg. Egy meghatározóbb szerencsétlen dolog egy drága tárgy vásárlásakor érhet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Szerencséd a most vagy soha pillanatokban érhet utol. Ilyen időről időre előfordulhat 2019-ben, az élet különböző területein, akár szerelemben, akár egy új állás vagy pozíció megpályázása esetén. Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feledd, hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A 2019-es év számodra bővelkedhet váratlan, szerencsés fordulatokban, ami megmenthet vagy megajándékozhat téged, helyzettől függően, számodra pozitív módon. Szerencsétlenség a szerelemben érhet, ha nem vagy elég megfontolt, akár kapcsolatban, akár egyedülállóként. A meggondolatlanság nem kifizetődő sem a kapcsolatban, sem a párkeresésben. Horoszkópos ékszer »

Fotó: Getty Images.

Ezt is szeretjük