Szerelmi karmahoroszkóp
Hol áll a Szaturnuszod?
A Szaturnusz megmutatja, hogy milyen örökséget hoztál magaddal előző életeidből, és miként tisztíthatod meg negatív karmádat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha kapcsolatodban nem tudsz kiteljesedni, vagy hosszas keresés árán sem találod a másik feledet, könnyen elképzelhető, hogy az okot nem a jelenlegi, hanem valamely előző életedben vagy életeidben érdemes keresni. Nem kizárt ugyanis, hogy nehéz karmikus örökséged akadályoz a boldogságban.

A Szaturnusz horoszkópodban elfoglalt helye elárulja, hogy melyek azok a karmádból fakadó hibák, amelyeket rendre elkövetsz, illetve azt is, hogyan küszöbölheted ki őket.

Szaturnusz számláló

Számold ki, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Kos

Karmikus örökséged az ösztönösség és a spontaneitás. Bár ezeknek a tulajdonságoknak nagy hasznukat veszed a szerelemben, összességében negatív hatást gyakorolhatnak kettőtök hétköznapjaira. Sokszor hajlamos vagy anélkül cselekedni, hogy megpróbálnád beleképzelni magad kedvesed helyébe. Így számos felesleges vita és veszekedés alakulhat ki közöttetek. Karmád által diktált feladatod az önfegyelem és a tolerancia gyakorlása, mindemellett fontos, hogy sokkal türelmesebb és kiszámíthatóbb legyél kedveseddel.

Bika

A konfrontációt megelőzendő hajlamos vagy akkor is igazat adni a másik embernek, ha ezáltal saját vágyaid, céljaid háttérbe szorulnak. A szíved mélyén azonban megbántva érzed magad, az ebből adódó frusztráció pedig rányomja a bélyegét megnyilvánulásaidra. Így társad eltávolodhat tőled - ami miatt talajvesztetté válhatsz, hiszen semmi sem olyan fontos számodra, mint az érzelmi biztonság. Fejleszd a kommunikációs készségedet, és képviseld határozottabban az érdekeidet.

Ikrek

Karmikus örökséged a fizikai és szellemi mozgékonyságra való igény. Mindez egyfajta kifelé irányultságot tételez fel, ami az Ikrek sajátja. Ha pedig úgy érzed, nem kapsz elég ingert a társadtól, félre is lépsz - ha másképp nem, gondolatban, ám ez is a kapcsolat végét jelentheti. Így azonban gyökértelenné válhatsz, ami pedig a számodra oly fontos szárnyalást is lehetetlenné teszi. Feladatod, hogy kifejleszd magadban az állhatatosságot, és ne a kapcsolatodon kívül, hanem azon belül keresd az újabb és újabb izgalmakat.

Rák

A Rák-Szaturnusz hatására átlagon felüli érzékenységgel rendelkezel, de ez az adottságod egyben teher is. A környezetedből érkező ingerek hatására ugyanis kedélyállapotod úgy változik, mint az időjárás, ami óhatatlanul rányomja a bélyegét szavaidra és tetteidre - a másik ember pedig belefárad az érzelmi hullámzásba. Feladatod, hogy megtanuld uralni hangulataidat. Ennek érdekében szánj néha időt a töltekezésre, és ilyenkor ne foglalkozz senkivel és semmivel saját magadon kívül.

Oroszlán

Jelenlegi megtestesülésedben vezető és védelmező szerepet kell betöltened - ám megesik, hogy e téren túlzásokba esel. A legjobb szándékkal ugyan, de a társadat egyfajta kontroll alatt tartod, mintha védelemre szorulna, és indulatba jössz, ha ezt nehezményezi. Ily módon a konfliktusok állandósulhatnak, az áldatlan állapot pedig előbb-utóbb kenyértöréshez vezethet. A karma mesterei azt kérik tőled, viseltess több toleranciával a másik ember iránt, és az egyenrangúságra törekedj párkapcsolatodban.

Szűz

Lojális ember vagy, aki kész a közös úton végigmenni. Problémát jelenthet viszont, hogy - bár gazdag vagy lelkiekben - a Szűz-Szaturnusz hatására érzelmeidet csak ritkán, illetve akkor is inkább közvetett módon juttatod kifejezésre. Ráadásul párkapcsolatod túlságosan is a strukturáltságra épül, ami a kiüresedés veszélyével fenyeget. Karmikus feladatod, hogy kifejleszd magadban a spontaneitásra és a feloldódásra való képességet, és megtanuld élvezni az élet által felkínált örömöket.

Mérleg

Szívesebben adsz, mint kapsz, legyen szó időről, energiáról vagy anyagi javakról, és - a konfrontációt megelőzendő - minden körülmények között a békés megoldásra törekszel. Ez a fajta magatartás azonban idővel önfeladásba fordulhat át, így pedig elveszítheted a másik embert, aminek a kapcsolatod mellett az önbecsülésed is kárát látja. Feladatod, hogy megtanulj kiállni magadért - ily módon egyre magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá leszel, ami a korábbinál is vonzóbbá tesz párod szemében.

Skorpió

A legjobbat akarod társadnak, ám esetenként megfeledkezhetsz arról, hogy kikérd a véleményét egy-egy őt is érintő ügyben. Így ő a legjobb szándékod ellenére is a háttérbe szorítva érezheti magát. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy - bár nagyon is mély érzésű ember vagy - a Skorpió-Szaturnusz hatására belső világod egy szeletét fenntartod magad számára. Feladatod, hogy a párkapcsolatban megvalósítsd az egyenrangúságot és a kölcsönösséget, átadva magad párodnak.

Nyilas

Hatalmas energiákat kaptál az égiektől, hogy szűkebb és tágabb környezeted javára lehess. Ám megeshet, hogy éppen az az ember szorul háttérbe, aki a legközelebb áll hozzád. Bár a téged övező általános megbecsültség imponáló számára, nem pótolhatja az érzelmi biztonságot, így előbb-utóbb valaki más mellett keresheti azt. Tanuld meg súlyozni a dolgokat, és fordíts több figyelmet a társadra. Mindketten boldogabbak lesztek, és visszajelzéseiből új erőt nyerhetsz, mellyel felvértezve az élet más területein is könnyebben veszed majd az akadályokat.

Bak

Hatalmas belső erődnek köszönhetően stabil egzisztenciális hátteret teremtesz kettőtöknek - ám mindennek éppen a számodra oly nagy jelentőséggel bíró párkapcsolatod láthatja kárát. Kedvességed és figyelmességed csak egy ideig kárpótolja a társadat a közös programok hiányáért, ezért hosszabb távon érdemes új prioritásokat felállítanod. Karmikus feladatod, hogy - néhány ésszerű kompromisszum árán - megvalósítsd az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Merj felszabadultabb lenni!

Vízöntő

Valamely korábbi életedben számkivetetten, illetve a külvilágtól elzártan éltél - ez az oka annak, hogy jelenlegi megtestesülésedben a szociális kapcsolat és a folyamatos információcsere különösen fontos számodra, ami azonban a párkapcsolatod rovására mehet. Erős benned ugyanis a késztetés arra, hogy a létezés újabb dimenzióit fedezd fel - annak ellenére, hogy a szíved mélyén másra sem vágysz, mint arra, hogy valakihez tartozhass. A boldogság akkor talál rád, ha az ésszerűség határain belül hajlandó vagy lejjebb adni a szabadság iránti vágyadból.

Halak

Mivel előző életedben a magány jutott osztályrészedül, most a Halak-Szaturnusz hatására lételemed, hogy párkapcsolatban élj. Túláradó érzelmekkel fordulsz társad felé, és igyekszel gondoskodni a testi-lelki jólétéről, nemritkán saját érdekeidet feláldozva. Ez egy ponton túl nyomasztóvá válhat számára, ráadásul az önfeladás révén elveszítheti irántad való megbecsülését. A boldogság kulcsa, hogy megtanuld szeretni magad, amihez az első lépés az önbizalom kifejlesztése.

OLVASD EL EZT IS!

roma oleles
  • vénusz
  • horoszkóp

Vénusz párhoroszkóp

bolygo karma lead
  • horoszkóp
  • asztrológia

2010-es karmahoroszkóp

Ezt is szeretjük