Szerelmi párhoroszkóp: ezt ne tedd, ha nem akarod elüldözni a pasit
Kedvesed csillagjegye elárulja, milyen viselkedésmódokat érdemes kerülnöd, ha hosszú távra tervezel vele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Könnyebb a férfit megszerezni, mint megtartani, tartja a bölcs mondás. Megeshet, hogy legjobb szándékod ellenére oly módon nyilvánulsz meg, ami a szakítás megfontolására, illetve a továbblépésre készteti a másik felet.

A szerelmi horoszkóp segítségével megtudhatod, mit ne tegyél, ha nem akarod elveszíteni párodat.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Az önérzetes, eseteként túlontúl is büszke Kos számára semmi sem kiábrándítóbb, mint az érdektelenség. Amennyiben nem kapja meg a számára létfontosságú pozitív visszajelzést, akkor is lezárja a kapcsolatotokat, ha egyébként nagyon is mélyen érez irántad. Hasonlóképpen rosszul éli meg, ha visszautasítod szerelmi közeledését. Továbbá, mivel a látszat ellenére igencsak sebezhető, még a jó szándékú kritika is felér egy sértéssel a szemében.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Sokáig félelmetes lelkierővel és sztoicizmussal viselheti a számára nem éppen hízelgő gesztusokat, ám nála sem lehet a végtelenségig feszíteni a húrt. Túlontúl nagy fájdalmat okoz neki például, ha nem vagy kellőképpen odaadó az ágyban. Mivel az egzisztenciális biztonság kiemelkedően fontos helyet foglal el értékrendjében, eltávolíthatod magadtól a meggondolatlan költekezéssel is. A szerelmi horoszkóp szerint ugyanígy szálka lehet a szemében a nőiesnek nem nevezhető viselkedés.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek jegyű férfinak lételeme a változatosság. Így ahhoz, hogy akaratod ellenére távozásra késztesd, bőven elég, ha elmerülsz a mindennapi teendők gyakorlatában, hagyva, hogy a rutinszerűség eluralkodjon életeteken. Könnyen eltávolíthatod magadtól azzal is, ha hosszasan részletezed problémáidat, elmerülve minden jelentéktelen mozzanatban. Mindezt pedig betetőzheted azzal, ha ezek megoldásában teljes mértékben rá hagyatkozol, netán elvárod, hogy a fentiek kapcsán maratoni lelki életet éljen veled.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák jegyében született férfi roppant nehezen viseli el, ha bírálod, és a legnagyobb mértékben megalázónak tartja, ha mindezt a nyilvánosság előtt teszed. Ugyanilyen rosszul hat rá az is, ha a társaságában rezignáltan viselkedsz, netán a kelleténél nyersebben nyilvánulsz meg. Mindennek tetejében pedig azzal adhatod meg neki a kegyelemdöfést, ha a belső biztonságérzetét veszélyezteted - azaz szavaid és tetteid arra utalnak, hogy nem eléggé fontos számodra.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ahhoz, hogy az Oroszlán jegyű férfit akarva-akaratlanul elüldözd közös barlangotokból, elegendő szüntelenül kritizálnod. Garantáltan nem fogja sokáig bírni, ha minden cselekedetén fennakadsz. Hasonlóan frusztráló számára, ha a pásztorórákon nyújtott teljesítményével elégedetlenkedsz. Mivel imádja a szabadságot, ugyanakkor nagymértékben birtokló természet, szakításra késztetheted azzal is, ha bármilyen formában korlátozod a mozgásterét - illetve te magad minél függetlenebbül viselkedsz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A legnagyobb mértékben megbocsátó, ám vannak dolgok, amelyeket ő is nehezen tolerál. Mivel fontosnak érzi, hogy tiszta környezetben élhessen, különösen irritáló számára, ha nagyvonalúan állsz a takarításhoz és általában a házimunkához. Igaz, mindezt elvégzi helyetted - egy idő után azonban garantáltan fellázad. Az értelmetlen vásárlással pedig egyenesen a kétségbeesésbe kergetheted az anyagiakra roppant kényes Szüzet. Rosszul viseli még az illemszabályok semmibevételét is.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegyében született férfi valósággal menekül az unalom elől - ha tehát rendre banális témákkal hozakodsz elő, pillanatok alatt eltávolíthatod magadtól. A szerelmi horoszkóp szerint ennél is rosszabbul viseli az indiszkréciót - komolyan fontolóra veszi a búcsút, ha megtudja, hogy kettőtök titkait megosztottad másokkal is. Mivel kényelmetlenül és bizonytalanul érzi magát a rendetlenségben, mosatlan edényekkel és szanaszét hagyott tárgyakkal valósággal ki lehet üldözni a világból.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi tiszta szívből gyűlöli a hazugságot - az őszinte kommunikáció hiánya pedig akkora szenvedést okoz számára, hogy előbb-utóbb menekülőre fogja. Mindemellett féltékeny típus is, így hasonlóan rosszul éli meg, ha társaságában más férfiakkal flörtölsz, még akkor is, ha részedről mindez csak játék. A horoszkóp szerint pedig a legnagyobb sebet azzal ejtheted a lelkén, ha az ágyban közönnyel viseltetsz iránta, illetve igyekszel kibújni a pásztorórák alól.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A szabadlelkű Nyilast eleve nem könnyű hosszabb távon maradásra bírnod, bizonyos dolgokra pedig különösen érzékeny. Leginkább azzal üldözheted el magadtól, ha elkezded kritizálni, különösen a szakmai teljesítményét illetően. Mivel nehezen viseli az egyhangúságot, azzal is továbblépésre késztetheted, ha különböző elfoglaltságokra hivatkozva elzárkózol a szórakozás elől. A szakítás gondolatát érlelheti meg benne az is, ha féltékenykedsz rá, félrelépéssel gyanúsítod.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A zodiákus egyik legállhatatosabb jegye, így aztán sok mindent hajlandó lenyelni a békesség érdekében. Ám garantáltan kivered nála a biztosítékot, ha a társaságában más férfiakkal flörtölsz - még akkor is, ha valójában eszed ágában sincs félrelépni, csak némi pozitív megerősítésre van szükséged. A szerelmi horoszkóp szerint rosszul tűri azt is, ha nem veszed ki kellőképpen a részed közös feladataitokból, illetve nem méltányolod mindazon erőfeszítéseket, melyeket kettőtök érdekében tesz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő értékrendjében az első helyek egyikén áll a szabadság. Azzal üldözheted el magadtól, ha bármilyen módon korlátozni próbálod a mozgásterét. Ne találj ki számára - a szabadideje rovására - különféle elfoglaltságokat, kiváltképp gyakorlati jellegű ügyintézést, ez ugyanis végtelenül unalmas és fárasztó számára. Legalább ilyen rosszul éli meg a féltékenységet: az alaptalan vádaskodással ki lehet üldözni a világból, különösen akkor, ha mindezt indulataidtól elragadtatva teszed.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A sebezhető Halak rendkívül nehezen éli meg a bírálatot. Amennyiben jót akarsz, még akkor se köss bele a szavaiba, ha adott esetben nem értesz vele egyet, ne fitymáld le mindenkori teljesítményét. Társaságban pedig véletlenül se illesd semmiféle kritikával. Bár fontos számára, hogy tartozhasson valakihez, rosszul tűri, ha korlátozod a szabadságában, ezért ne próbáld meg láncon tartani, mert előbb-utóbb garantáltan kisiklik a kezeid közül.

Cikkünk Bogdán Tibor Horoszkópos csábítás - A szerelem és a hódítás mágiája című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük