Így vonzd be a szerelmet mágiával!

A 4 legegyszerűbb otthoni módszer

Párt keresel, vagy ellaposodott a kapcsolatod? Segít a mágia!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A már ősidők óta gyakorolt szerelmi mágia egyszerűsége miatt bárki számára elérhető módszer. Az ilyen varázslatoknak köszönhetően általában egyszerre több új ember léphet be az életedbe, akik közül néhányan jó barátoddá válnak. Valamelyikük iránt pedig érezni fogod a mélyebb vonzalmat, ami később szerelemmé érik.

Ha már van párod, de úgy érzed, ellaposodott a kapcsolatotok, kevesebb szenvedélyt érzel a másik iránt, vagy ezt éppen az ő oldaláról tapasztalod, szintén rendkívül hasznos lehet egy-egy otthoni trükk alkalmazása.

Szerelmi mágia

Fontos leszögezni, hogy ez a mágia nem kényszerít senkit semmire, csupán a lehetőséget teremti meg, a többi pedig már rajtad és a partnereden múlik. Légy biztos magadban, és hidd el, hogy sikerülni fog! Íme, négy roppant egyszerű otthoni trükk, ami csak arra vár, hogy kipróbáld.

Szívmágia I

A délutáni órákban gyújts meg egy vörös színű gyertyát, majd a gyertya közepére köss szintén piros cérnával egy, a kedvesed nevét tartalmazó papírszívecskét, és égesd a gyertyát egészen a cérnáig. Tartsd egy kis szünetet, éjfélkor gyújtsd meg a gyertyát újra, és ezúttal égesd teljesen végig. Közben folyamatosan gondolj arra, hogy ugyanígy lángol majd érted a szíve annak, akinek a nevét a papírra írtad.

Szívmágia II

Vágj ki piros papírból egy szívecskét, írd rá kedvesed nevét, majd hajtogasd össze, és egy piros gyertya viaszát rácsöppentve zárd le. Ezután a már meggyújtott gyertya lángjába szórj sáfrányt, vond be oldalt mindenütt mézzel, és amíg tövig nem ég, a lángját figyelve a következő rövid mantrát ismételgesd folyamatosan: szívedben értem lobogjon a szerelem lángja.

Képmágia

Ehhez a változathoz egy vászondarabra lesz szükséged: vágd ketté, majd az egyik felébe varrd bele a saját nevedet. Ha jó a kézügyességed, akár egy mini arcképet is készíthetsz. Mindeközben csak a pozitív adottságaidra, erényeidre és jó tulajdonságaidra koncentrálj - zárj ki minden negatív gondolatot az elmédből. Fontos, hogy a végeredmény jól olvasható-kivehető legyen.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

A vászon másik felébe pedig annak a valós vagy képzelt személynek a nevét vagy arcát kell belevarrnod, akit magadhoz szeretnél vonzani. Itt is elengedhetetlen, hogy felruházd a nevet vagy a képmást minden olyan tulajdonsággal, szokással, jellemvonással, amit a keresett férfiban szeretnél látni. Amikor mindkét név, illetve képmás készen van, egy piros fonallal vagy zsinórral lazán kösd össze őket, és tedd a vásznat egy biztonságos helyre, ahol semmi és senki nem bolygathatja - lehetőleg ne egy dobozba vagy ládikába, hanem valahova a természetbe, esetleg virágok, fák közé.

Gyertyamágia

Ehhez a mágiához három fehér és két piros gyertya szükséges. Előbbieket állítsd fel háromszög alakban, a piros gyertyákat pedig tedd ennek az alakzatnak a közepére. Az egyik piros gyertya azt a személyt jelöli, akiért varázsolsz, a másik a kérésedet szimbolizálja. Mielőtt meggyújtanád a gyertyákat, behunyt szemmel számolj el 15-től 1-ig visszafelé. Amikor a végére érsz, mondd el hangosan a kérésedet. Minden esetben csak egyetlen kívánság lehetséges, különben nem lesz hatásos a varázslat.

Ha ezen túl vagy, nyitott szemmel gyújtsd meg az öt gyertyát. Figyeld néhány percig, hogyan égnek, majd rövid idő múlva a két pirosat told közelebb egymáshoz. Égesd el az mindegyiket az egyharmadáig, majd fújd el őket. Ezt a szertartást még két alkalommal végezd el, méghozzá úgy, hogy a két piros gyertya egyre közelebb kerüljön egymáshoz. A szertartások között legalább egy nap szünetet tarts.

Ezt is szeretjük