Mágikus szerelmi kötés
Néhány tipp ahhoz, hogyan élesztheted újra kihűltnek hitt szerelmeteket, vagy éppen biztosíthatod be egy egész életre magatoknak a boldogságot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ősidők óta a szerelem, a szerelmi kötések a "legnépszerűbb" varázslatok. A falu vajákos asszonyától vagy épp a népszerű varázslótól mindig ezt kérték. Sokat vitatott téma, hogy annak a fehér vagy a fekete ágának részei, de a végeredmény mindig ugyanaz. Egy szorosabbra fűzött kapcsolat vagy egy beteljesedett szerelem.

Hogyan működik a kötés?

Egyik alapszabálya, hogy csak akkor működhet jól, ha mindkét emberben van hajlandóság egymás iránt. Ez nem játék! A szerelmi bájitalként felhasznált kötés szinte minden esetben negatívan végződik, ráadásul a következő életre is kihat. Éppen ezért nem lehet kockáztatni, és csak akkor szabad a kötést alkalmazni, ha arról mindkét fél tud, és beleegyezik.

Ha valaki tudta nélkül mászol bele a lelkébe, az bizony már fekete mágia. Fontos megemlíteni, hogy csak abban az esetben ajánlják a kötést, ha úgy érzed, megtaláltad az igazit. Múló kalandokra nem szabad alkalmazni, mert komoly következményekkel járhat.

Ha elvégeztétek a rituálét – lehetőleg párban –, akkor nem kell mást tenni, csak élvezni egymás szerelmét. Nem biztos, hogy örökké tart, de ha párod egyik hajszálát újhold első estéjén kirakod a holdfényre, akkor ismét felerősödik a kötés.

Milyen eszközök szükségesek a kötés elkészítéséhez?

  • Vörös rózsa vagy annak szárított szirmai.
  • Rózsavíz.
  • Papírlap.
  • Vörös selyemfonál vagy selyemszalag.
  • Édes vörösbor.
  • Vörös gyertya.
  • Csak nagyon elszántaknak: mindkét féltől egy csepp vér, amit a másik elfogyaszt.

A szerelmi kötés elkészítése

Első lépés

Végy egy papírlapot, itasd át rózsavízzel, vagy csepegtess rá pár csepp rózsaolajat.

Második lépés

Ezután írjátok föl rá a neveteket úgy, hogy a fiú kezdi a lány nevével, és a lány folytatja a fiú nevével. Tekerjétek össze a papírt, és kössétek meg a vörös selyemszalaggal, három csomóval. Ezt hétszer meg kell ismételnetek, tehát hét darab összegöngyölt papírnak kell előttetek lennie.

Harmadik lépés

Fogjátok meg a vörös gyertyát, gyújtsátok meg, és hét percig égessétek úgy, hogy a hét perc alatt a lángot figyelitek, és az egymás iránt érzett szerelmetekre gondoltok. Hatásosabb, ha fogjátok egymás kezét.

Negyedik lépés

Ha letelt az idő, a megolvadt viaszt rá kell önteni a csomókra. Mindegyik csomón legyen viasz! Ha egyedül csináltad végig a rituálét, ugyanígy kell eljárni.

Ötödik lépés

Ezután a tekercseket be kell raknod az ágy alá úgy, hogy négyet az ágy sarkaihoz teszel, hármat pedig - fej felé fordított háromszög alakban - középre. Ha egyedül csináltad, akkor a párod ágya alá kell tenni a papírokat.

A szerelmi kötések feloldása, csak végszükség esetén!

A módszer ugyanaz, mint az elkészítésnél, annyi különbséggel, hogy visszafele kell haladni a sorrenddel. Vedd elő a papírokat, égesd a gyertyát hét percig – ha párban csináljátok a feloldást, akkor egymás kezét keresztben fogjátok meg –, majd törjétek fel a viaszpecséteket, a papírokat pedig szigorúan két részre tépjétek szét. Így a kötés megszűnik.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük