Szerelmi horoszkóp - Uralkodó bolygód hatása a párkapcsolatodra
Tudd meg, hogy állatövi jegyed bolygója milyen sorsot rendelt neked a szerelemben!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Uralkodó bolygód komoly hatást gyakorol a személyiségedre. Befolyásolhatja viselkedésedet, a másik nemhez való viszonyodat, ily módon pedig hatással lehet párkapcsolataid alakulására is. Szerelmi horoszkópunkból megtudhatod a részleteket.

A Kos és a Mars (III. 21 - IV. 20.)

Nem jellemző rád, hogy különösebben alkalmazkodó lennél: párkapcsolatodban mindenekelőtt magadat helyezed előtérbe, csakúgy, mint életed sok más területén. A Mars hatására aktív és kifelé tekintő vagy a szerelemben, kedvesedet nem láncolod magadhoz, azonban elvárod tőle, hogy ő se tegye veled ezt. Általában rámenősebb partnert keresel, ám a sorozatos hatalmi harcok következtében előfordul, hogy továbbállsz.

A Bika és a Vénusz (IV. 21. - V. 20.)

A Vénusz hatására felerősödnek alapvetően emocionális, nőies tulajdonságaid, és erőteljesen kapcsolatfüggővé válhatsz. Társad érzelmi támogatására minden körülmények között nagy szükséged van, jóváhagyását a kisebb, lényegtelen lépések előtt is fontosnak tartod. A Vénusz ugyanakkor felerősíti rendkívüli féltékenységedet és birtoklási vágyadat is, ezért könnyen válhatsz partnered számára terhessé.

Az Ikrek és a Merkúr (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek jegyednek köszönhetően viharos, kiismerhetetlen szerető vagy, aki számára fontosabb a kaland, mint az állandóság. A Merkúr hatására azonban a szexuális élményekkel szemben az intellektus kerül előtérbe a kapcsolataidban, és fontosabb lesz egy jó beszélgetés, mint a fergeteges hálószobai kaland. A Merkúr alkalmazkodóvá tesz. Karmikus hatására hajlamos vagy olyan partnert választani, aki előző életedben a testvéred lehetett, ezért teljesen összhangban vagytok.

A Rák és a Hold (VI. 22 - VII. 22.)

A szerelmi horoszkóp szerint számodra mindennél fontosabb az érzelmi kapcsolat partnereddel. A végsőkig kitartasz, ezért biztos, hogy te leszel az elhagyott, és nem az, aki lelép. Csillagjegyed összeforrt az anyaság képével: kapcsolatodban is egyértelműen ezt a szerepet töltöd be. Mindened a gondoskodás, rajongásod azonban kedvesednek terhes is lehet. Szükséged van arra, hogy szeretve érezd magad: a Hold hatására védőpáncélod gyengül, és érzelmeid védtelenül kerülnek felszínre.

Az Oroszlán és a Nap (VII. 23 - VIII. 22.)

Önközpontúságod - amit a Nap tovább erősít - kapcsolatodat is nagymértékben meghatározza. Törekszel arra, hogy uralkodj a másikon, ugyanakkor hosszútávon nem bírod olyasvalaki mellett, aki érdekeit nem tudja érvényre juttatni veled szemben. A dominanciáért folyó harc tehát örökké fennáll közöttetek. A Nap hatására lételemeddé válik a küzdelem, a harmonikus párkapcsolatot úgy értékeled, mint amiből kikoptak az érzelmek.

A Szűz és a Merkúr (VIII. 23 - IX. 22.)

Hűvös és kissé kimért külsőd erős kalandvágytól fűtött belsőt takar. A szerelmi horoszkóp szerint biztonságos, hosszú kapcsolatban érzed jól magad, azonban új impulzusokat keresve hajlamos vagy apróbb félrelépéseket elkövetni. A Merkúr hatására ez a jellegű kíváncsiságod enyhülhet: a bolygó előtérbe hozza intellektuális lényed, és az érzelmi kalandok kevésbé lesznek fontosak számodra. Hatására könnyebben egyensúlyba kerülsz önmagaddal és pároddal.

A Mérleg és a Vénusz (IX. 23 - X. 22.)

Szerelmes vagy a szerelembe. Állandóan képes vagy romantikázni, úgy, mintha partnereddel csak egy hete ismernétek egymást, mindez pedig igen nagy erotikus energiával tölti fel kapcsolatotokat. A Vénusz alapvetően kapcsolatfüggővé tesz, ezért a szerelmi kielégülést inkább partnerednél keresed, és kevésbé kacsintgatsz újszerű kalandok felé. Általában társasági emberekhez vonzódsz, ami esetedben jó párosítás, mivel te magad is keresed az új élményeket.

A Skorpió és a Plútó (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió jegyednek köszönhetően erős szexuális energiákkal bírsz, érzelmileg azonban rendkívül követelőző vagy. Kapcsolatodban mindennaposak a hatalmi harcok. A Plútó hatására komoly hatalommal bíró társat választasz magadnak, akivel csatározásaitok még kiélezettebbek lehetnek. Szexuális vonzerődet szereted zsarolásként bevetni. Párkapcsolataid viharosak, vonzanak a viszonyok és az egyéjszakás kalandok is.

A Nyilas és a Jupiter (XI. 22 - XII. 21.)

Minden egyes kapcsolatodból rengeteget tanulsz, legyen az akár jó, akár rossz. A Jupiter hatására magabiztos, segítőkész partnereket vonzol magadhoz. A szerelmi horoszkóp szerint a bolygó hajlamossá tesz a túlzásokra, ami alapvetően is megvan benned. Hajlamos vagy hajszolni az élet örömeit, a párválasztás terén sem tervezel előre. Ha azonban kedvesed képes veled lépést tartani, könnyen alakulhat ki közöttetek hosszú távú kapcsolat.

A Bak és a Szaturnusz (XII. 22 - I. 20.)

A Szaturnusz hatására erős vágy él benned a stabil kapcsolatok iránt, alkalmazkodni azonban nem tudsz. Ennek köszönhetően hajlamos vagy párodat igen rövid pórázon tartani, nem sok szabadságot hagyva neki. Ragaszkodó jellemed miatt előfordul, hogy idősebb, megbízhatóbb párt választasz magadnak, akinek higgadtsága biztonságot jelenthet számodra. Bak jegyednek köszönhetően és uralkodó bolygód hatására rendkívül fontos számodra az állandóság és a harmónia a szerelemben.

A Vízöntő és az Uránusz (I. 21 - II. 19.)

Vízöntő jegyedből adódóan a szabadság a legfontosabb számodra. Az Uránusz hatására ez a vonásod felerősödik, és kapcsolataidnak rendszerint te vetsz véget. A szerelmi horoszkóp szerint a viszonyaidban a fejlődés és a változatosság fontos számodra, te is mindennap új arcodat mutatod meg kedvesednek. Állandóan fejlődsz, tanulsz, és mind mentális, mind érzelmi igényeid ezzel párhuzamosan változnak. Ha partnered nem képes tartani veled a lépést, könnyen magad mögött hagyod.

A Halak és a Neptunusz (II. 20 - III. 20.)

Egész életedre jellemző, hogy hajlamos vagy a dolgokat idealizálva látni, nem pedig a maguk teljes valójában. Ez a hiba párkapcsolataidra is kiterjed, a Neptunusz hatására pedig még jobban elrugaszkodsz a valóság talajától. Érzékeny és romantikus partnert keresel, akit sokáig tökéletesnek látsz. Gyakran még akkor sem tudod elfogadni a rideg valóságot, amikor hibái már felszínre kerültek. Így lehet, hogy soha nem ismered meg igazán párodat.

Ezt is szeretjük