Októberi szerelmi horoszkóp: hó végére minden másképp lehet
Az ősz második havában sok minden változhat a szívügyek terén. Olvasd el horoszkópod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt az október, a hónap, amely annak ellenére, hogy az idő hűvösödik, felforrósítja a szíveket színpompás romantikájával. A hónap szerelemben igazán eseménydúsnak ígérkezik.

Sokak szerelmi életében következhet be változás, és ami remek hír, ez a változás javarészt pozitív fejleményeket jelent. Havi horoszkópodból kiderül, te mire számíthatsz.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha egyedülálló vagy, az október lehetőségek százait tartogathatja neked, amikor is megismerheted jövendőbeli párodat. Fontos azonban, hogy ha találkozol valakivel, aki szimpatikus, ne éld bele magad azonnal, hanem hagyd lassan kibontakozni a dolgot. Hó végére párban lehetsz.

Van párod? Sajnos lehetnek nézeteltérések közted és a családod közt a párod kapcsán. Ellenállást tanúsíthatnak felé, vagy konfliktus ütheti fel fejét. Szerencsére a helyzet idővel lecsillapodik, és október végére láthatod, a dolog jó irányba változtatta meg kedvesed és családod viszonyát.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Szingliként kiváltképp október első hetében rabolhatsz férfiszíveket, ekkor ugyanis kisugárzásod mágnesként vonzhatja be a pasikat. Persze a hó többi része is ígéretes, ám akkorra már sokkal inkább egy bizonyos személyre összpontosíthatsz, és randikra számíthatsz.

Párban a szerelem ebben a hónapban komoly és vidám, könnyed pillanatokat is tartogathat. Ez így van jól, hiszen mindkettőnek helye van egy felnőtt kapcsolatban. A romantikus október egy lépcsőfokkal feljebb terel benneteket, mint ahol eddig voltatok. Felmerülhet az összeköltözés, a házasság, a gyerek gondolata.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Egyedülállóként a karriered, a munkahelyi kihívások mellett nem igazán marad októberben időd ismerkedni, de ez nem jelenti azt, hogy ez a hónap számodra üresjárat. Ez a szívügyekben nyugalmi időszak abszolút késszé varázsolhat egy új szerelemre, ami ősz végéig el is jöhet.

Ha párban vagy, nagy kihívás várhat: a munka, te magad és a szerelem közt kell egyensúlyt találnod úgy, hogy jusson is, maradjon is mindenhová elég idő és energia. Pároddal romolhat a viszonyod, ha éppen rá nem jut. Mindenesetre október végére tapasztaltabb leszel.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha nincs párod, az október számodra sokkal inkább a kellemes szórakozásról, a flörtökről szólhat, semmint a komoly vadászatról. Igaz, lehet egy illető, akivel nagyon jól szót érthetsz, és közelebb is kerülhettek egymáshoz. Ebből még bármi lehet, október végére letisztul.

Ha van párod, és fontos döntések előtt álltok, a csillagok arra intenek titeket, legyetek megfontoltak, és várjatok novemberig a végső határozással. A hó vége ugyanis tartogathat váratlan dolgokat, amik új fényben világíthatják meg az életeteket, így mostani véleményetek változhat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Szingliként járj nyitott szemmel októberben, Cupido ugyanis csak a megfelelő pillanatot várja, hogy megcélozzon nyilával. Baráti társaságodban vagy kollégáid körében felbukkanhat valaki, aki menthetetlenül elrabolja a szíved, és ez viszont is így lehet.

Párban az élet kedvesed és családod szerető, biztonságos gyűrűjében telhet, és ez nagyon sok energiát adhat neked. Hó végére egészen feltöltődhetsz. Mivel egész októberben sok pozitív hatás érhet, pároddal a viszonyod szintén pozitív irányba mozdulhat el.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Amennyiben egyedülálló vagy, az októberi hangulat felébresztheti benned a vágyat egy kapcsolat után. A türelem szerelmet terem. Az már fél siker, hogy nyitott vagy egy új szerelemre. Nem is kell már sokat várni rá, addig is koncentrálj magadra és barátaidra.

Párban sajnos előfordulhatnak problémák. Igaz, sokszor apró-cseprő dolgokon kaphattok össze, de lehet komolyabb dilemma is, amikor úgy érezheted, a barátaiddal való kapcsolatod és párkapcsolatod közt kényszerülhetsz választani. Kitartás, ne aggódd túl!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egyedülállóként a szürke hétköznapok a munkahelyen számodra romantikus lányregénnyé alakulhatnak, a szerelem ugyanis nagy eséllyel a munkában ér utol. Járj tehát nyitott szemmel, és persze mindenképpen légy megfontolt a párválasztást illetően.

Van párod? Sok összebújós pillanatot ígér az október, de nemcsak azért, mert hűvösre fordul az idő. Kettőtök közt a szexualitás ebben a hónapban még gördülékenyebbé, még szenvedélyesebbé válhat. Felmerülő pénzügyi kérdéseitekben kérjetek családi tanácsot.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha nincs párod, ebben a hónapban a mély gondolatoké, az elmélkedésé, a lelki megújulásé a főszerep. Ez az időszak nagyszerű alapja lehet egy jövendőbeli szerelemnek, ami a csillagok állása szerint már nincs is olyan messze. Lelki békéd hozzásegíthet egy új kapcsolathoz.

Ha van párkapcsolatod, az október számotokra harmonikus és nyugodt lehet. Szerencsére nem ígérkezik nagyobb konfliktus, megoldandó probléma, és mindez szilárd talajt szolgáltat tovább építkezni: nagyszabású terv születet közös jövőtök terén, a gyerektéma is felmerülhet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Szingliként izgalmas hónap elé nézhetsz. Kiváltképp az első hét elmúltával számíthatsz újdonságokra. Barátaid összehozhatnak neked valakivel egy randit, de ne dönts hirtelen, inkább adj időt neki. Hó végére tisztázhatod magadban, mit látsz benne.

Párban minden rendben mehet, de érdemes megfogadnotok, hogy ne hozzatok nagy döntést októberben, inkább hagyjátok azt novemberre. A hónap során mindemellett új barátokra is szert tehettek, és hivatalosak lehettek társasági eseményekre.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha nincs párod, és ez idáig nem iratkoztál fel egy netes vagy mobilos társkeresőre sem, akkor ezt októberben tedd meg, ugyanis a csillagok azt ígérik neked, egy titokzatos idegen csöppen az életedbe, erre pedig nagy eséllyel kerülhet sor egy ilyen oldalon.

Pároddal megpróbáltatások elé nézhettek ebben a hónapban, ugyanis az eddiginél több időt kényszerülhetsz szánni a karrieredre. Ez megingathatja kapcsolatotok stabilitását. Igyekezz erre odafigyelni, hogy hó végére se következzen be baj.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Jó hírünk van, horoszkópod szerint októberben megtalálhatod a szerelmet. Legnagyobb valószínűséggel munkád kapcsán ismerkedhetsz meg valakivel, aki éppen olyan lesz, mint amilyen férfit elképzeltél magadnak. Az október nagy változást hozhat életedbe.

Párban is a karrierrel összefüggésben várhatóak változások, ám ebben az esetben a másik ember karrierje befolyásolhatja negatívan a kapcsolatotokat. Mindenképpen mondd el neki őszintén a véleményed, és igyekezzetek kompromisszummal túllendülni a nehézségeken.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Csodás hónap elébe nézhetsz, most minden együtt lehet ahhoz, hogy valakivel egy új kapcsolatot indíts. Ha a férfi képbe kerül, de neked még nem egészen tiszta, valóban vágysz-e rá, idősebb rokonaid, szüleid tanácsát kérd, ugyanis ők tapasztaltak lehetnek e téren.

Párban a hónap során türelmetlenebb lehetsz a másik emberrel. Rossz szokásai jobban idegesíthetnek, mint máskor. Gondold végig, nem az lehet-e ennek az oka, hogy kezdenek alábbhagyni az iránta való érzelmeid. Ha nem, igyekezz kontrollálni magad, mert hó végére bajt hozhat viselkedésed.

Ezt is szeretjük