Így vonzhatsz szerelmet az életedbe a japán horoszkóp szerint
Íme, a szerelemébresztő növények a japán horoszkóp szerint.

Dia

 	Horoszkóp és szerelem 	Egyes növényeknek mágikus erőt és szimbolikus jelentést tulajdonítanak, így van közöttük olyan, amelyik a szerelem és a szeretet energiáit erősíti. Japán horoszkópból megtudhatod, melyik a te növényed. Ha teheted, szerezd be, ültesd el, vagy legalább kép formájában tarts otthon. 	Kapcsolódó cikk: 	Számold ki, milyen jegyben születtél »

Horoszkóp és szerelem

Egyes növényeknek mágikus erőt és szimbolikus jelentést tulajdonítanak, így van közöttük olyan, amelyik a szerelem és a szeretet energiáit erősíti. Japán horoszkópból megtudhatod, melyik a te növényed. Ha teheted, szerezd be, ültesd el, vagy legalább kép formájában tarts otthon.

Kapcsolódó cikk:
Számold ki, milyen jegyben születtél »

Dia

	Ippaku	Ha a Fehér víz jegyében születtél, az azálea a te szerelemhozód. Ez a növény erősíti a nőiességed és türelmed, de teret nyit a szenvedélynek is, és segíti az érzelmi blokkok oldását.

Ippaku

Ha a Fehér víz jegyében születtél, az azálea a te szerelemhozód. Ez a növény erősíti a nőiességed és türelmed, de teret nyit a szenvedélynek is, és segíti az érzelmi blokkok oldását.

Dia


            	Jikoku
            	Ha a Fekete föld a jegyed, a liliom a megfelelő virág a számodra. Segít a spirituális fejlődésben és a szeretet áramlásában. A termékenység és a táplálás növénye, az anyaságé, az új kapcsolatok és a házasság támogatója.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Ezt tedd, hogy rád találjon a szerelem »

Jikoku

Ha a Fekete föld a jegyed, a liliom a megfelelő virág a számodra. Segít a spirituális fejlődésben és a szeretet áramlásában. A termékenység és a táplálás növénye, az anyaságé, az új kapcsolatok és a házasság támogatója.

Kapcsolódó cikk:
Ezt tedd, hogy rád találjon a szerelem »

Dia

 	Sanpeki 	Türkiz faként a lótusz segít abban, hogy megtaláld a szerelmet. Ez a tisztaság, a tökéletesség és a szépség virága. Erősíti a tisztánlátást, és segít, hogy felismerd mások és saját magad valódi természetét, leküzdd az önértékelési zavarokat és meglásd magadban a szépséget.

Sanpeki

Türkiz faként a lótusz segít abban, hogy megtaláld a szerelmet. Ez a tisztaság, a tökéletesség és a szépség virága. Erősíti a tisztánlátást, és segít, hogy felismerd mások és saját magad valódi természetét, leküzdd az önértékelési zavarokat és meglásd magadban a szépséget.

Dia

 	Shiroku 	Ha a Zöld fa a jegyed, ületess pünkösdi rózsát. Ez a női szépség, a termékenység és a szerelem szimbóluma. Segít a lelki béke megtalálásában: abban, hogy elengedd a múlt sebeit és elfogadd a jelen helyzeted, így helyet készíthess az életedben az újnak. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen férj válik a férfiból? »

Shiroku

Ha a Zöld fa a jegyed, ületess pünkösdi rózsát. Ez a női szépség, a termékenység és a szerelem szimbóluma. Segít a lelki béke megtalálásában: abban, hogy elengedd a múlt sebeit és elfogadd a jelen helyzeted, így helyet készíthess az életedben az újnak.

Kapcsolódó cikk:
Milyen férj válik a férfiból? »

Dia

 	Goo 	Ha a Sárga föld jegyében születtél, gyönyörködj a cseresznyevirágban. Ez a nőiség és a szerelem szimbóluma, és segít a múlt sebeinek begyógyításában, a merev elképzelések elengedésében. Szimbolikus jelentése felhívja a figyelmed az élet körforgására és arra, hogy semmihez se ragaszkodj túlságosan.

Goo

Ha a Sárga föld jegyében születtél, gyönyörködj a cseresznyevirágban. Ez a nőiség és a szerelem szimbóluma, és segít a múlt sebeinek begyógyításában, a merev elképzelések elengedésében. Szimbolikus jelentése felhívja a figyelmed az élet körforgására és arra, hogy semmihez se ragaszkodj túlságosan.

Dia

 	Roppaku  	Ha a Fehér fém jegyében születtél, a krizantém a te virágod. Ez a szerencsehozó növény abban segít, hogy felismerd és integráld saját személyiséged energiáit, ami segít, hogy harmonikus párkapcsolatot létesíts. 	Kapcsolódó cikk: 	Mikor leszel a legboldogabb életedben? »

Roppaku 

Ha a Fehér fém jegyében születtél, a krizantém a te virágod. Ez a szerencsehozó növény abban segít, hogy felismerd és integráld saját személyiséged energiáit, ami segít, hogy harmonikus párkapcsolatot létesíts.

Kapcsolódó cikk:
Mikor leszel a legboldogabb életedben? »

Dia

	Shichiseki	Ha a Vörös fém jegyében születtél, érdemes beszerezned egy bambuszt. Ez az egyensúly, a rugalmasság és a fiatalság szimbóluma, segít, hogy életedben a női és férfi energiák egyensúlyba kerüljenek, és megtaláld a párod.

Shichiseki

Ha a Vörös fém jegyében születtél, érdemes beszerezned egy bambuszt. Ez az egyensúly, a rugalmasság és a fiatalság szimbóluma, segít, hogy életedben a női és férfi energiák egyensúlyba kerüljenek, és megtaláld a párod.

Dia

 	Happaku 	Ha a Fehér föld a jegyed, az írisz a te virágod: a hűség és a tudat alatti bölcsesség szimbóluma. Feléleszti az intuíciód és a belső tudásod, mely segít megtalálni a számodra megfelelő embert. 	Kapcsolódó cikk: 	Így tarthatod meg a férfit »

Happaku

Ha a Fehér föld a jegyed, az írisz a te virágod: a hűség és a tudat alatti bölcsesség szimbóluma. Feléleszti az intuíciód és a belső tudásod, mely segít megtalálni a számodra megfelelő embert.

Kapcsolódó cikk:
Így tarthatod meg a férfit »

Dia

	Kyushi	Ha a Vörös tűz jegyében születtél, kaméliát válassz. Ez a virág a vágy és szenvedély virága, abban segít, hogy megtaláljon és hosszan tartson a szerelem.

Kyushi

Ha a Vörös tűz jegyében születtél, kaméliát válassz. Ez a virág a vágy és szenvedély virága, abban segít, hogy megtaláljon és hosszan tartson a szerelem.

Ezt is szeretjük
Fotó: