Nagy 2014-es szerelmi horoszkóp
Mi vár rád szívügyekben?
Horoszkópodból kiderül, rátalálsz-e a szerelemre, vagy hogyan alakul kapcsolatod, ha van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy új kezdet mindig pozitív, hiszen tele van lehetőségekkel. A 2014 január 1-jével induló év is egy új lehetőséget tartogat, amikor is mindenkinek esélye lesz arra, hogy megtalálhassa a boldogságot.

2014 sok szinglinek fordulatot ígér a szerelemben. Eljöhet életükbe a nagy Ő, de kalandokból sem lesz hiány sokak életében. Akik párban vannak, számíthatnak hullámvölgyekre, de alapvetően pozitív évük lehet 2014-ben.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha Kos vagy, az év első felében szerelmi életedet a Mars fogja befolyásolni, amely a szenvedélyek, ugyanakkor a harc, a konfliktusok bolygója is. Párkapcsolatodban, ha van, éppen ezért gyakran előfordulhatnak viták nyolc hónapon át, utána ugyanis a Mars továbbáll, és pozitív időszak kezdődhet szívügyeidben. Nyár végétől a főszerepet a szerelem és a szexualitás veheti át a kapcsolatodban. Ha szingli vagy, ez az időszak lehet az, amikor horogra akad egy nagyon helyes pasi. Ha randira hív, feltétlen menj el.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként szívügyeid fő befolyásolója a Szaturnusz lesz 2014-ben. Kapcsolatodban, ha van, gyakorta érezheted ebben az esztendőben elégedetlennek magad. Mindenképpen ülj le, és beszéld meg a dolgokat a pároddal, mert hosszú távon ez felemészti a szerelmeteket. Az év első harmadában szerelmi életeddel összefüggésben utazás várhat rád. Ha szingli vagy, kollégáid közül valakivel viszonyt alakíthatsz ki 2014-ben, vagy ha nem közülük, akkor egy olyan személlyel, aki komoly feladatot lát el, például rendőr.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha Ikrek a jegyed, 2014 számodra szerelmi szempontból izgalmas lehet: érzelmes és buja évre számíthatsz. Ebben a 12 hónapban téged nem az eszed, sokkal inkább ösztöneid és a szíved irányíthat majd. Új pár mellett köthetsz ki, és egészen más kapcsolatod lehet az illetővel, mint korábbi partnereiddel. Szingliként hajlamos lehetsz tilosba tévedni 2014-ben. Olyan pasira vethetsz szemet, aki foglalt, sőt, akár házas is lehet. Nyáron erotikában különösen gazdag időszakod lehet majd.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha Rák vagy, téged elsősorban a Jupiter irányít majd utadon a szerelemben 2014-ben. Ebben az esztendőben nagy lehet a kalandvágyad. Életedet belengheti a szerelem. Fő feladatod a kommunikáció jobbá tétele a kapcsolatodban. Ha erre odafigyelsz, pároddal közelebb kerülhettek egymáshoz, és elmélyülhet a szerelmetek. Ha szingli vagy, ebben az évben megtalálhatod azt a pasit, aki olyan, mintha a lelki tükörképed lenne. Ő valószínűleg Halak, Szűz, Skorpió vagy Bika lesz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

2014-ben szerelmi életed elsősorban a Neptunusz befolyásolja majd, ha Oroszlán vagy. Ebben az esztendőben megnőhet a kedveseddel töltött idő mennyisége, amennyiben van kapcsolatod. A több együtt töltött idő nemcsak a kapcsolatotokat mélyítheti el, de a köztetek lévő kommunikációt is javíthatja. Ha szingli vagy, 2014-ben Nyilas, Szűz vagy Bak lehet a jegye annak, akivel új kapcsolatod lehet. Ehhez azonban nyitottnak kell lenned az ismerkedésre, és nem visszariadni a flörtöléstől.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

2014 számodra egy új kezdet éve lehet párkapcsolati szempontból, ugyanis most új utakra léphetsz, újragondolhatod a múltat, és abból tanulva más szemmel nézheted a dolgokat. Ebben az esztendőben, ha van párod, harmónia és béke kísérhet benneteket. Gördülékeny lehet köztetek a kommunikáció, és sok-sok vidám nap várhat rátok. Új hozzáállásodnak köszönhetően szingliként nőhet az önbizalmad, ami a pasizás terén is megmutathatja hatását. Mivel a férfiak szeretik a magabiztos nőket, sok jelentkeződ akadhat 2014-ben.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Az Uránusz, a Jupiter, a Mars és a Plútó összjátékának köszönhetően sajnos 2014 nem lesz túl egyszerű év a számodra. Nagy döntések állhatnak előtted. Ideje őszintén elgondolkodnod a szerelmi életedről, és arra menni, amerre a szíved valóban húz. Sorsdöntő lehet számodra ez az esztendő. Ha van párod, ebben az évben ügyelj arra, hogy őszinteségi szándékkal ne bánts őt meg. Mondd el neki, amit akarsz, de öltöztesd kíméletes köntösbe a mondanivalódat. Ha szingli vagy, ideje túllépned korábbi szakításodon. Ikrek, Bika, vagy Vízöntő lehet a pasid idén.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Téged a Szaturnusz fog befolyásolni elsősorban a 2014-es évben. Ha van párkapcsolatod, érdemes ebben az esztendőben kicsit felpezsdíteni, hiszen a megszokás, a mindennapok szürkeségébe való belesüllyedés nem tesz jót a szerelemnek. Vigyél új színt a közös életetekbe, ez 2014 feladata szívügyekben a számodra. A Vénusz, a Nap és a Hold összjátékának köszönhetően szingliként gyakran nyílhat alkalmad ismerkedésre, és jó eséllyel megismerheted akár az igazit is.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha Nyilas a jegyed, és van párod, ez az év tartogathat megpróbáltatásokat. Főleg akkor lehet igaz ez, ha kedvesed valamilyen problémával küzd majd hosszú távon, hiszen így türelmetlenebb lehet, és több odafigyelést is igényelhet. Légy a támasza, és meglesz a gyümölcse a kedvességednek. Ha szingli vagy, 2014 neked a játékos flörtök időszaka lehet. Meg is ismerkedhetsz valakivel, akiből a jövendőbeli párod is lehet. Mindez nyitottságodnak köszönhető elsősorban.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Az év legnagyobb kérdése az lehet számodra, hol tartasz, illetve mit akarsz elérni a jövőben a szerelmi élet terén. Ha van párod, 2014 sok-sok bensőséges pillanatot tartogathat nektek, még ha lesznek is dolgok, amelyekben más a meglátásotok. Ha nincs párod, de szeretnél, akkor tisztázd magadban, mik is az elvárásaid egy pasival szemben, mert csak ezután állsz majd rá készen. Ebben az évben legnagyobb valószínűséggel Bika, Halak vagy Skorpió lesz az a pasi, akit az utadba sodor a szél, és akibe akár első látásra is beleszerethetsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vénusz kedvező állásának köszönhetően március-áprilisban párkapcsolatod édes lehet, mint a méz. Júliusban ugyanakkor számíthatsz egy kisebb hullámvölgyre, amiből csak együttes erővel kecmereghettek ki. Fontos, hogy a párod felé kommunikált elvárásaid ne legyenek alacsonyabbak, mint amelyek valójában a fejedben vannak. Ne félj őszintének lenni, és kimondani, amit gondolsz. Ha szingli vagy, számodra a pasizás inkább kaland, mint komoly próbálkozás lehet 2014-ben, de most erre lehet a legnagyobb szükséged - függetlenül élni a kis világodban.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Merkúr vezet majd az utadon 2014-ben, és ez az év a véleményed megváltoztatásának éve lesz. Amit eddig jónak láttál, most úgy érezheted, rossz, és amiben eddig nem hittél, most abban hihetsz. Ha van kapcsolatod, esélyes sajnos egy szakítás, mert párodban megláthatsz olyan negatív vonásokat, amiket eddig a rózsaszín szemüvegtől nem láttál. Rajtad áll, el tudod-e fogadni, vagy továbbállsz. Ha szingli vagy, varázsütésszerűen megtetszhet valaki, akiről eddig úgy gondoltad, nem tudnád elképzelni párodnak.

OLVASD EL EZT IS!

cseresznyevirag legyezo
  • kínai horoszkóp
  • 2014-es horoszkóp

2014-es kínai szerelmi horoszkóp

piros ruha lead
  • színek
  • horoszkóp

Mi a horoszkópod?

Ezt is szeretjük