Szerelmi férfihoroszkóp
Értsd meg az erősebbik nemet!
Horoszkópunk segítségével kicsit közelebb kerülhetsz a férfiak lelkivilágához.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mióta világ a világ, férfi és nő nem érti meg egymást. A kezeletlen konfliktusok pedig sokszor a párkapcsolatok végét jelentik.

Szerelmi férfihoroszkópunkkal talán kicsit közelebb jutsz a megoldáshoz.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi ugyanolyan vakmerő és rámenős, mint női megfelelője, valamint éppen olyan türelmetlen és törekvő is. Veleszületett merészsége miatt szereti a bátorságot igénylő sportokat, ám ezzel együtt kellően elővigyázatlan is. Kiváló végrehajtó és kivitelező, az a férfi, aki döntéseiben csak és kizárólag saját megérzéseire és ítélőképességére hagyatkozik. Csak akkor horgonyozz le mellette, ha kedveled a határozott, irányításra nem szoruló férfiakat.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Keményen és türelmesen dolgozik azon, amit szeret. Nincs olyan kihívás, amit ne vállalna be saját céljai elérése érdekében. Nem nevezhető forrófejűnek, mert minden egyes tettét alaposan átgondolja, és megfontoltan cselekszik. A Bika férfi romantikus természet, de ez nem feltétlenül virágokban és versekben jelenik meg, inkább tettei árulkodnak gondolkodásmódjáról. Apróbb cselekedeteiben láthatod meg, mennyire fontos vagy neki.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Gyors, szellemes, titokzatos az Ikrek férfi. Ha már éppen azt éreznéd, hogy sikerült kiismerned, valamilyen tettével azonnal megcáfolja azt. Ne remélj tőle udvarlást, hiányzik a szépség iránti érzékenysége, és nem ért a bókokhoz sem. Kiváló szerkesztő vagy szónok, és nagyon hamar meggyőz bárkit az igazáról. Vitázni azonban nehéz vele, mert nem ismeri be, ha téved. Épp ezért a párkapcsolatban sokszor nehezen lehet konszenzusra jutni vele.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Szeret a múltba révedezni, és könnyen meghatódik a szép történeteken. Ez azonban ne tévesszen meg: szó nincs gyenge jellemről. Kedves és érzelemdús a Rák férfi, nyitott a világra, ha azonban valaki túl közel merészkedik hozzá, nagyon hamar visszavonulót fúj. Nehéz kiismerni, hiszen egyszer virágokkal udvarol, máskor pedig napokra is képes eltűnni. Ahhoz, hogy szerelmetek kiegyensúlyozott legyen, fontos, hogy benned is legyen némi kalandvágy.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán férfi legrosszabbul azt viseli, ha megmondod neki, hogy mit és hogyan tegyen. Akkor érzi jól magát, ha középpontban van, és egymaga dönthet mindenről. Nagyon erős jellem, változtatni egy árnyalatnyit sem lehet rajta. Általában vonzó a természete, mert erős vezetői képességekkel rendelkezik, ha azonban nem figyelsz oda, az egész életed fölött képes átvenni az irányítást. Nagyon kifinomult trükkök kellenek a kettőtök közötti egyensúly megtartásához.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Külseje nagyon vonzó, jó a megjelenése, jók a fizikai adottságai. A Szűz jegyében született férfi szellemileg gyors, intellektuálisan kíváncsi, és kiváló munkaerő is. Humora a legtöbbször csípős - olykor ironikus -, de emögött nem szabad rossz szándékot feltételezni. Önkifejezése sajnos nem erőssége, még akkor sem képes megdicsérni, ha tetteiddel jócskán kiérdemelted. Ha azonban elfogadod őt ilyennek, szerelmetek szilárd és kiegyensúlyozott lehet.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szüksége van társaságra, de sosem veszti el saját egyéniségét. Párkapcsolataiban is kényesen ügyel arra, hogy kedvesével ne olvadjanak egybe, hanem mindenki megtartsa saját igényeit és jellemvonásait, és ne folyjanak bele túlságosan a másik életébe. Élvezi a kellemes, kiegyensúlyozott környezetet, ezért nem marad sokáig olyan kapcsolatban, ahol mindennaposak az összetűzések. Ha szeretnéd megtartani a Mérleg férfit, törekedj harmóniára!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Heves, szenvedélyes, és magánéletét olyan féltve őrzi, mintha legalábbis felbecsülhetetlen kincseket tartana magánál. Sosem flörtöl, az nem az ő stílusa. Kellemes csevejek helyett gőzmozdonyként támad kiszemeltjére, akit addig ostromol, míg ágyba nem viszi. A szexualitás fontos része az életének, ezért hasonló beállítottságú partnert keres. Ha közös jövőt tervezel a Skorpió férfival, elengedhetetlen, hogy hozzá hasonlóan szenvedélyes légy a szerelemben.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Igazi hódító a Nyilas férfi. Mindent és mindenkit akar, ráadásul azonnal. Flörtöl, és állandóan szerelmes. Sokszor folytat egyszerre több viszonyt is, mert egy nő gyakran nem tudja éhségét kielégíteni. Nyílt és határozott véleménnyel van mindenről, és lenyűgöző, hogy milyen széles látókörű. Mindennek nagy feneket kerít, nagy szavakkal fejezi ki magát, és nagy tettekkel mutatja ki érzéseit. A szenvedély személyiségének szerves része.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Nem szereti a meglepetéseket, nem szívesen bonyolódik bele mások életébe, sokszor még akkor sem mondja el, hogy mit gondol, ha valaki kérdezi. Ha utazik, már napokkal előtte elkezd csomagolni, hogy biztosan ne hagyjon otthon valamit. A Bak férfi nem az a partner, akivel last minute utakra mehetsz, vagy a szabad ég alatt szeretkezhetsz. A biztonságot azonban megtalálhatod mellette. Élvezi, ha egy nő tele van élettel, mert így ő is könnyedebbé válik egy kicsit.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Kifürkészhetetlen személyiség a Vízöntő férfi. Komoly érzelmek nélkül olykor lehetetlen elviselni a jellemét. Hatalmas szabadságvággyal rendelkezik, melyben, ha valaki - akár csak egy pillanatra is - korlátozza, előfordulhat, hogy azonnal továbbáll. Nehezen hoz meg kapcsolati döntéseket, mert fél elkötelezni magát. Intelligenciája azonban nagyon magas, és nagyon kreatív is. A vele való szerelem egy szokatlan kalandként fogható fel.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Csendes ereje és zárkózottsága az, amivel a legtöbb nőt lenyűgözi a Halak férfi. Nagyon jó közönség, mert képes a teljes figyelmét a beszélgetőpartnerére irányítani. De éppen emiatt sokszor csak barátként fordulnak hozzá a nők, hogy elsírhassák bánatukat. Pedig romantikus és kitartó, képes egy egész életen át ugyanazt a nőt szeretni. Ha őt választod, őszinte, mély érzésekre számíthatsz, és talán megfeledkezhetsz a csalódásokról is.

Cikkünk megírásához Trish MacGregor Az asztrológia mindentudó nagykönyve című műve nyújtott segítséget.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük