Szerelmi aszcendens-horoszkóp
Erre vágysz a párkapcsolatban!
Ha számtalan szerelmi horoszkópot olvastál már, de nem jöttek be, figyeld meg, mit mond az aszcendensed!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Személyiségedet nem csak csillagjegyed határozza meg. Annak a jegynek a tulajdonságai is hatással vannak rád, amelyik születésed pillanatában épp a keleti égbolton volt emelkedőben. Ezért nem kaphatsz magadról teljes képet csak az egyik jegy alapján, mert aszcendensed lehet, hogy ellentétes tulajdonságokkal árnyalja jellemed.

Mivel ez a jegy különösen az érzelmi oldaladra van befolyással, szerelmi kapcsolataid alakulásában is nagy szerepet játszik.

Nem tudod, mi az aszcendensed? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Bár szükséged van a szerelemre, inkább magányos farkas vagy. Az izgalmat főleg az új hódítások jelentik számodra: egy friss kapcsolat pezsdítő energiáira van szükséged. A kezdeti lendület múltával azonban lelkesedésed is alábbhagy, a kötöttségeket már nem tudod elviselni. Kosként neked a szerelemből csak az izgalom kell, úgy, hogy közben önállóságod kicsit se csorbuljon. Tanuld meg feladni magad, és élvezd a cserébe kapott szerelmet!

Bika

Az aszcendens-horoszkóp szerint érzelmes, kiszámítható személyiséged hűséges társsá és remek szeretővé tesz. Azonban néha túlságosan ragaszkodó vagy: vigyázz, rajongásoddal ne fojtsd meg partnered! Attól, hogy számodra csak körülötte forog a világ, nem biztos, hogy neki is csak te létezel. Hűségedért cserébe hűséget kapsz, de csak akkor, ha szerelmednek hagysz egy lélegzetvételnyi szabadságot.

Ikrek

Ikrekként örök dilemmád az életben, hogy a lehető legjobbat vagy a legjobbat válaszd. Ha azonban a legkisebb hiba láttán is továbbállsz, és az elérhetetlen tökélyt kergeted minduntalan, könnyen elszalaszthatod életed párját. Nyisd ki jobban a szemed, és ne kedvesed hibáit keresd, hanem próbáld meglátni erényeit is. Elengedhetetlen, hogy társad intellektuális partnered is legyen, így egymás mellett is függetlenek tudtok maradni.

Rák

Rák aszcendensed hatására függő típus vagy. Neked állandó társra van szükséged, akkor érzed csak jól magad, ha gondoskodhatsz valakiről. Ugyanakkor te is támaszt igényelsz: nem vagy erős, küzdő jellem, csak akkor, ha szeretteidről van szó. Értük akár tűzbe is mennél, azonban a mindennapi életben való boldoguláshoz mindenképpen földhözragadt, racionális társra van szükséged.

Oroszlán

Egy dolgot mindig tarts szem előtt: nem könnyű egy intézményfüggő Oroszlán társának lenni. A pénz és a pozíció annyira fontos számodra, hogy a szerelemre sokszor nem marad időd. A könnyen jött, könnyen megy kategóriába tartoznak partnereid, azonban a szabadság nem feltétlenül ezt jelenti. Ne add fel ilyen gyorsan, a függetlenség nem feltétlenül jelent magányt. Egy hozzád illő ember mellett is megélheted a szellemi autonómiát.

Szűz

Szűz aszcendensed hatására hajlamos vagy túlóvatoskodni a párkapcsolatot, illetve a szerelmet. Te az az ember vagy, aki az első együttlét időpontját és módját is megbeszéli a másikkal, ám ez a mindenre kiterjedő körülményesség könnyen elijesztheti az ellenkező nem tagjait. Ha azonban kezdeti görcsösséged feloldódik, gondoskodó, segítőkész társsá válsz, amennyiben partnered hajlandó veled együtt tervezni.

Mérleg

Az aszcendens-horoszkóp szerint javíthatatlan romantikus vagy. Titokban sosem adod fel gyerekkori álmod a szőke hercegről, az idő azonban kompromisszumokra késztet. Szerencsére az ebből születő szerelem is teljes értékű tud lenni számodra, de hajlamos vagy túl sokat áldozni a mesebeli, tökéletes kapcsolatért. Partneredtől is sokat elvársz, cserébe azonban egész lényedet átadod neki. Jól válaszd meg, kire bízol ekkora kincset!

Skorpió

Skorpió aszcendensed hatására olyan erős birtoklási vágy él benned, hogy ezt a szerelemben sem tudod elfojtani. Szeretnéd, ha párodnak csak te léteznél, ha az egész világ csak kettőtökről szólna. Ez azonban könnyen megmérgezheti kapcsolatotokat, különösen, ha szabadságvágyó emberrel akadsz össze. Ne telepedj rá túlzottan szerelmedre, a kóros kapcsolatfüggőség terhes lehet.

Nyilas

Szerelmi kapcsolaton belül is nagy mozgásteret igényelsz, szabadságodról nem vagy hajlandó lemondani. A párkapcsolatban ez uralkodásra késztet: mindig jobbnak kell lenned a másiknál. Kedvesed ettől elnyomva érezheti magát, ami könnyen viszonyotok végéhez vezethet. Függetlenségedet nem csak erőszak árán őrizheted meg. Próbáld elismerni párod tehetséget, nem kell mindenben jobbnak lenned nála.

Bak

Kifinomult radaroddal állandóan figyeled a másik érzelmeit. Kezdetben kissé óvatos vagy, ezért nehezebben vesznek téged észre, ha azonban átengeded magad a szerelemnek, vibrálóan érzékivé válsz. Az aszcendens-horoszkóp szerint bizalmadat nehéz megszerezni és megtartani, ráadásul nem szereted a váratlan fordulatokat. A párkapcsolatban hajlamos vagy szigorú szabályokat lefektetni.

Vízöntő

A Vízöntő jegy hatására nehezen vágsz bele egy kapcsolatba, mert egyszerre igényled a kötődést és a függetlenséget. Éppen ezért a könnyű szerelmek jellemzőbbek rád, ám a futó kalandok sokszor nem adják meg azt az érzelmi kielégülést, amire szükséged lenne. Úgy gondolod, az életben csak magadra számíthatsz. Hidd el, minden könnyebb, ha valakivel megoszthatod a problémákat. Próbálj meg nyitottabb lenni a szerelemre!

Halak

A szerelemben éppúgy, mint a hétköznapokban, hajlamos vagy az idealizmusra. Ám ebből az következik, hogy saját ábrándjaidba vagy szerelmes, nem pedig valóságos emberekbe. Nehezen létesítesz kapcsolatot, mivel partnereid mindig másnak bizonyulnak, mint amilyennek gondolod őket. Az aszcendens-horoszkóp szerint azonban nagy szükséged van egy segítő kézre, aki nem szépítő fátyol mögül figyeli az élet dolgait.

OLVASD EL EZT IS!

noi csipo
  • horoszkóp
  • aszcendens

Mennyire vagy rámenős?

Ezt is szeretjük