Mi a szerelmi karmád? Kínai horoszkópod megmutatja, mi az életfeladatod

Kínai jegyed megállapításában segít a kalkulátorunk.

fa-sziv
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miért van az, hogy egy olyan csodálatos dolog, mint a szerelem, óriási sebet is ejthet az ember szívén? És miért van, hogy sokak életében alig múlt el az egyik csalódás emléke, máris jön egy másik? Mivel érdemelhető ki az igazi elérkezése, és miért kell előtte végigjárnunk egy göröngyös utat?

Az ember gyakran azt érzi, az élet igazságtalan vele. Pedig mindennek, ami történik, oka van. A karma törvénye szerint pedig minden cselekedet egy ok, és minden, ami történik, egy cselekedet okozata.

Ami a szerelmet illeti, az abban történteket is magyarázzák korábbi cselekedetek. Ismerd meg szerelmi karmád a kínai horoszkóp szerint! Kalkulátorunk segít abban, mi a jegyed.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Mint mindenkinek, neked is meg kell járnod a számodra kijelölt utat a szerelemben, míg eljön az igazi az életedbe. Szerelmi karmád szerint meg kell tanulnod legyőzni a benned élő bizalmatlanságot és bízni a párodban. Olyan eseményeket sodor az élet eléd, amelyek után látod, szavazhatnál több bizalmat is.

Bivaly

Bivalyként akárcsak mások életében, a tiédben is megvannak azok az állomások, amelyeken át kell haladnod szerelmi életedben. Szerelmi karmád szerint meg kell lelned a harmóniát a szerelemben a szabadság és a kötöttségek közt. Lehetnek viták, lehetnek nehézségek ebből kapcsolataidban, de végül meglesz az egyensúly.

Tigris

Minden egyes mérföldkő, minden fordulópont szükségszerűen kap helyet szerelmi életedben, de minden jó, amit beleteszel a kapcsolataidba, egyszer kamatostul meg is térül. Karmád szerint meg kell tanulnod lassan haladni. Hamar szeretsz, és elsöprően, ami jó, de te is sérülhetsz, és jelöltednek is sok lehet.

Nyúl

Életedben sok jóra számíthatsz  a szerelemben, igaz, megpróbáltatásokon is át kell esned, hogy tanulj, és értékeld a boldogságot. Sokszor érezheted magad alárendelt helyzetben a kapcsolataidban. Meg kell tanulnod kiállni magadért akkor is, ha valamilyen szinten szükséged is van párod részéről a dominanciára.

Sárkány

Sárkányként néha azt kérdezheted, miért épp te, de hidd el, ami veled történik, megtanít valamire, ami által eljuthatsz a vágyott jóig. Talán kapcsolatról kapcsolatra előjön, hogy nem tudsz könnyen megnyílni párod előtt. A karma megtanít, hogy mindez miért fontos, és végül elvezet arra a kapcsolatra, ahol képessé is válsz rá.

Kígyó

Karmahoroszkópod türelemre int. Minden olyan dologgal a szívügyeidben, ami nehézséget jelent, okkal kell megbirkóznod. Meg kell tanulnod, hogyan bízz meg párodban. Néha okkal, néha ok nélkül vagy féltékeny. Ha ez megalapozott, azt tanulod, hogyan ismerd fel. Ha nem, akkor pedig a bizalom megszavazását.

Ha Ló a jegyed, karmád szerint meg kell tanulnod kicsit megzabolázni természeted, és elfogadni, hogy más lehet nálad sokkal nyugodtabb vérmérsékletű. Lehetett valaki, akit a tiédtől eltérő habitus miatt kosaraztál ki. Meg kell tanulnod jobban alkalmazkodni, elfogadni másokat. Persze csak annyira, hogy jól érezd magad.

Kecske

Kecske a jegyed? Bár néha úgy érezheted, nincs magyarázat, hogy ennyi mindent át kell vészelned, gondolj mindig a karma törvényére, mely rád is vonatkozik. Könnyen lehet, át kell élned a megcsalást vagy nagyobb csalódásokat egy múltbéli tévedésed miatt, de a rögös út esetedben is az igazihoz vezet, csak ki kell tartanod.

Majom

Majom jegyeddel nehéz lehet néha elviselni mindazt, amit a karma rád ró, hiszen könnyed természet vagy, és a vidámságot szomjazod. Lehetett idő, amikor nem értékelted eléggé, amid van, ezért most a szerelemben meg kell tapasztalnod, milyen megélni a párkapcsolat árnyoldalait. Ne aggódj, végül eljön a happy end!

Kakas

Kakasként a karma nem csupán arra tanít, amire. Önmagát is megtanítja elfogadni. Mindenek mellett ugyanis meg kell tanulnod, a cselekedetek okozatokkal járnak. Korábban lehetett valaki, aki téged nagyon szeretett volna, de kíméletlenül kosaraztad ki. Most veled is megeshet párszor ugyanez, de a végén jön a nagy Ő.

Kutya

Te sem vagy kivétel a karma törvényei alól, mint azt talán már meg is tapasztaltad. De eljön az idő, hogy rájössz, semmi sincs véletlenül, és minden hullámvölgyből vezet felfelé út. A hűség első számú számodra, de hajlamos vagy gyanúsítgatásra is. Ez hiba, és ebből kell tanulnod a karma törvénye szerint.

Disznó

A karma téged nemcsak arra tanít, hogy mérlegeld szigorúbban a magad és mások tetteinek súlyát, de arra is, hogy komolyabban gondolkodj az élet dolgairól. Nem mindenki olyan jóindulatú, mint te, és néha olyan férfiakban is megbíztál, akik nem érdemelték meg. Annyiszor csalódsz, amíg meg nem látod, kit érdemelnél.

Ezt is szeretjük