Nagy szerelmi horoszkóp 2023-ra: örömteli meglepetéseket tartogat az év
A 2023-as esztendőben sokan megtalálhatják életük párját, eseménydús lesz az idei év is a szerelem szempontjából.

GettyImages-1095256220
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy újabb évhez értünk, és idén sokan még a legapróbb szikrákból is óriási szerelemre lobbanhatnak. Akár szingliként, akár párkapcsolatban éli valaki az életét, csupa pozitív változás remélhető a 2023-as évben.

A párkapcsolatban élők számára különösen jó időszak jöhet el, de az induló viszonyok is jó alapot kapnak.  Természetesen ennek elengedhetetlen eleme, hogy a párok erősítsék az egymáshoz fűződő kötelékeiket, mert bizony előfordulhat, hogy egyeseknek mérlegre kerül a kapcsolata. Az éves horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ha szingli vagy, a te időd a 2023-as év második felében jöhet el. Egy szórakozóhelyen ismerhetsz meg valakit. Bár elsőre komolytalan flörtnek tűnhet, az a kis plusz végig ott dolgozhat a levegőben. Év végére lángra is lobbanhat a szívetek.

Párban harmonikus évetek lehet. Egy gyönyörű utazás ötlete merülhet fel idén. Ha ez még kicsit távoli is, örülj annak, amit szimbolizál: a messze mutató tervnek, a közös gondolkodásnak, a kettesben szerzett élmények fontosságának. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Egyedülállóként sok hiábavaló randi után idén végre jöhet egy olyan, ami pozitív folytatást ígérhet. Akár hosszú távú kapcsolat reményével is kecsegtethet. Az illető a személyiségével olyannyira megfoghat, mint még senki.

Kedveseddel egyre közelebb kerülhettek egymáshoz. Most sok olyan téma kerülhet szóba, ami által egyre inkább megismerhetitek egymást, és ragaszkodásotok is egyre erősebbé válhat. Kedvesed egy újonnan megismert vonásába újra beleszerethetsz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Szingli vagy? Olyasvalaki kezdhet neked udvarolni, akinek a részéről erre nem is számítottál volna. Egy olyan illető lehet, akit régebb óta ismersz, de sosem mutatta barátságnál mélyebbnek az érzelmeit feléd. Idén fordulhat a kocka.

Párkapcsolatodba féltékenység költözhet egy bizonyos harmadik miatt, aki a 2023-as évben bukkan fel a környezetetekben. Jobb mihamarabb tisztázni a dolgot, hiszen, ha nem teszitek, hosszú távon mérgezheti a viszonyotokat. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egyedülállóként valakivel ártalmatlannak tűnő kis flörtbe keveredhetsz. Noha elsőre az az érzésed támad, talán nem is vesz komolyan, vonzalma az idő múlásával komolyabbnak tűnhet. Mire eljön az év közepe, már egymásba is habarodhattok.

Szerelmeddel a 2023-as év kiegyensúlyozottan alakulhat. A távolabbi jövőre nézvést születhetnek terveitek. Akár egy közösen megvalósítandó cél, akár egy kellemes, egzotikus utazás gondolata merül fel, a tervezgetés örömtelinek ígérkezik. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy rokonod ismerőse visz új színt szerelmi életedbe, ha szingli vagy. Egy közös eseményen ismerkedtek meg várhatóan, és akár első látásra egymásba szerethettek. Ha nem féltek kimutatni a szimpátiátokat, akkor ebből még bármi lehet.

Párod szinte a tenyerén hordozhat idén, és te is arra érezhetsz késztetést, hogy minél inkább kedvében járj. Ne felejtsetek magatokkal is törődni, így lehet meg az egészséges egyensúly. Harmóniátokat valaki meg is irigyelheti, de ez nem jelent valós veszélyt. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ha egyedülálló is vagy, idén a szívügyeid pozitív fordulatot vesznek. Valakivel ígéretes randik egész sora várhat. Egyre komolyabb érzelmeid ébredhetnek irányában, ahogy telnek a hónapok a 2023-as évben. Lehetséges, hogy rá vártál mind ez idáig?

Párkapcsolatodban több időtök lehet kettesben lenni, és elmélyülni egymás lelki világában. Egyre többet tudhattok meg egymásról még úgy is, ha azt hittétek, már mindent tudtok. Az újdonság, a meglepetés érzése új lángot ébreszthet bennetek. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egyedülállóként egy barátod rokonával nyílhat alkalmad összeismerkedni, aki azonnal szimpatikus lehet, sőt, akár még el is indulhat benned valami, ami több egyszerű rokonszenvnél. A szikra hamarosan jókora lángolást szíthat a szívedben.

Szíved választottjával, mint a galambok, úgy turbékolhattok ebben az évben. Akadhat is egy irigyetek, aki azonban labdába sem rúghat. A dolog mégis felkavarja az állóvizet, és még közelebb sodorhat titeket egymáshoz érzelmileg. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ha egyedülálló vagy, más szemmel kezdhetsz nézni valakire, akiről tudod, hogy korábban tetszettél neki. Most már te is nyitott lennél ismerkedni? Mutasd ki bátran a vonzalmad! Bárhogy is teszel, az nem marad észrevétlen.

Szerelmeddel egy nézeteltérés következhet be az év kezdeti szakában, amit előfordulhat, hogy csak sok beszélgetés old majd fel. Az összetűzés után azonban édes lehet a békülés, és öröm lehet újra egymás karjaiban lenni. Még a szerelmetek lángja is újra fellobban ezután. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Szingliként új jelöltre tehetsz szert ebben az évben. Vonzalmad ugyan pironkodhatsz kimutatni, de próbálj lazább lenni: próba szerencse! Egy mosoly még nem a világ, mégis egy egészen más világot hozhat el neked. Érdemes tenni egy kísérletet.

Kedveseddel 2023-ban különösen jól mehet a kommunikáció, ami nagyon szerencsés, mert idén lesznek olyan pillanatok, amikor próbára kell tennetek a kompromisszumkészségeteket. Ne félj előállni az őszinte véleményeddel! Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha egyedülálló vagy, valaki titkon kiszemelhet magának a közeljövőben. Lépni ugyan eleinte bátortalan lehet, de idővel mégis jelét érezheted vonzalmának. Akár leszólít, akár egy sejtelmes mosollyal lep meg, a dolog hamar jó irányt vehet pozitív visszajelzésed esetén.

Párod és közted rendkívül jók lehetnek ebben az évben az energiák. Ez nemcsak abban nyilvánul meg, hogy érzelmeitek terén és a hálószoba ajtaja mögött rendkívüli harmónia ígérkezik, hanem a remek kommunikációban is. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egyedülállóként olyasvalaki tetszhet meg, akit régebb óta ismersz, ám eddig nem úgy tekintettél rá, mint potenciális társra. Most egyetlen pillanat változtatja meg véleményed irányában, és varázsütésre meglátod benne a férfit. A vonzalom kölcsönös lehet.

Kedveseddel némi féltékenység lengi be az év eleji időszakot. A dolog egy olyan illető kapcsán jelentkezik, aki újonnan kerül ismeretségi körötökbe. Ha őszintén megbeszélitek, gyorsan túljuthattok a kellemetlenségen, és elfelejthetitek a dolgot. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Szingliként egy olyan korábbi jelölted jöhet képbe ebben az évben, akivel kapcsolatban már feladhattad a szándékaid. Most ő kezdhet feléd közelíteni, akár üzenetben, akár személyesen vagy félreérthetetlen gesztusokkal.

Pároddal félreértés kerekedhet köztetek. Érdemes ezzel komolyabban foglalkozni, mert ha nem, még nagyobb kellemetlenség támadhat idővel, ami akár nyomot is hagyhat. Ha így tesztek, rendeződnek a dolgok, és édes lesz újra egymás megnyugtató ölelésében lenni. Horoszkópos ékszer »

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük