Nagy szerelmi horoszkóp 2022-re: a rég megérdemelt boldogságot hozhatja el az új esztendő
A 2022-es esztendő az előző évekhez képest eseménydúsabb lesz a szerelem szempontjából.

GettyImages-1085749654
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelem a sors fontos mozgatórugója, így egyáltalán nem csoda, ha sokan már az esztendő végén kíváncsian várják, mit hozhat számukra a szívügyek terén a következő év.

2022 az érzelmi élet szempontjából jóval izgalmasabb és tartalmasabb lesz, mint a 2021-es volt. A mindennapok során is, akár a munkavégzés alatt, akár a barátokkal való kapcsolattartás során, rengeteg ismerkedési lehetőség adódhat. Aki egyedül kezdi az évet, a következő szilvesztert már párban töltheti. A meglévő párkapcsolatok számára 2022 pezsgő, inspiráló, mozgalmas napjai fejlődést hozhatnak. Csak pozitív változás remélhető, amennyiben mindkét fél arra törekszik, hogy a szerelem működőképes legyen, de lehetnek, akiknek mérlegre kerül a kapcsolata.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ha egyedülálló vagy, és nyitott egy új kapcsolatra, ebben az évben szerencséd lehet. Az esztendő első felében, különösen a februári hónapban jó esély van a várva várt találkozásra. Ha ez idáig te keresgélted a nagy Ő-t, most erőfeszítés nélkül, a mindennapok sodrásában is fel-felbukkannak a környezetedben potenciális férfiak. Amennyiben a megérzéseidre hallgatsz, a tavaszt már párban köszöntheted.

Amennyiben párban élsz, ebben az évben igazi hercegnőnek érezheted magad a kedvesed oldalán. A tenyerén hordozhat, így nem csoda, ha környezetetek csodálattal figyel titeket. Érdemes résen lenned, ugyanis sajnos irigyetek is akadhat. A tavasz és a nyár a közös felfedezés ideje lesz. Most sok új kalandot élhettek meg együtt, ezernyi élménnyel gazdagodva. Mindez jó alapot teremt a harmóniának az esztendő hátralévő részére. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Szingliként 2022-ben gyakorta érezheted úgy, hogy tűt keresel a szénakazalban. A párkeresés valóban nem lesz könnyű az esztendőben, és jöhet néhány sikertelen próbálkozás, de ne add fel! A csillagok szerint az új esztendőben jó esélyed van rá, hogy megleld azt a bizonyos tűt, a párodat. Fontos, hogy ne küzdj érte mindenáron, csak légy nyitott. Ha nyárig türelmes leszel, a sors egy szép szerelemmel ajándékozhat meg.

Párkapcsolatban élsz? Ha úgy is érzed, hogy viszonyotok jobb nem is lehetne, az esztendő során akkor is többet kell majd dolgoznotok érte, mint eddig. Ez különösen az év első felében lesz így. Ne aggódj, minden apró vita és kompromisszum segít, hogy még jobban megismerjétek egymást, javuljon a kommunikációtok, és összetartóbbá váljatok. Évetek hasznosan telik, sokat fejlődtök jövő decemberig.  Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ha még nincs párod, ebben az esztendőben kissé válogatós leszel. Nem az ízlésed változik, inkább többre vágyhatsz: szenvedélyes kapcsolatra szomjazol. Intenzíven próbálkozol, így jóval több randid lehet, mint eddig bármikor, ám ezzel a zsákutcák száma is megnő. Szerencsére minden esély új tapasztalatot ad, amit jól fogsz tudni hasznosítani. Az ősz a flörtökről szólhat, de nem kizárt, hogy valaki hosszabb távra horogra akad.

Kapcsolatodban irigylésre méltóan erős az összetartás. 2022 a ti évetek lesz. Vidámság, nagy érzelmek, mérhetetlen szenvedély színesíti meg az életeteket. Sok közös tervetek születik, de ezek megvalósításáról nem mindig fog egyezni a véleményetek. Olykor heves viták vezethetnek a kompromisszumig, de közben még inkább megismeritek egymást. Az év vége felé a fizikai vonzalom is megújul köztetek. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egyedülállóként az új év izgalmas időszak lesz a számodra. Most azt érezheted, valóban készen állsz egy kapcsolatra, és a sors kereke számodra kedvező irányban gördül tovább. Ha még nincs kiszemelted, akkor tavaszra kinézhetsz magadnak valakit, és az illető meghódítása sem várat magára sokat. Amennyiben ügyesen mozgatod a szálakat és nem spórolsz a jelekkel, nyárra-őszre kezdeményezni fog, és össze is jöhettek.

Ha párban vagy, döntő fontosságú évetek lehet. Bármelyik kapcsolattal megeshet, hogy éppen nem úgy működik, ahogyan az ember szeretné, és nem halad egyről a kettőre. Ha te is így érzed, feltétlen oszd meg pároddal az érzéseidet. Amennyiben a szerelem a régi, készen állhattok egy következő lépcsőfok megtételére. Nagy tervetek születik 2022-ben, amit ketten fogtok megvalósítani. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egyedülállóként 2022-ben egyre inkább azt érezheted, hogy kapcsolatra vágysz, és a benned élő kép is élesedik arról az illetőről, aki mellett el tudnád képzelni magad. Szerencsés vagy, mert a vágyakozás ellenére sem válsz görcsössé, és nem aggódsz, ha egy-egy sikertelen próbálkozás is adódik. Fontos, hogy fenn tudd tartani bizakodásodat és céltudatosságodat. A nyár meghozhatja az új szerelmet.

Ha kapcsolatban élsz, 2022-ben kalandokkal teli, energikus évetek lesz sok programmal, kellemes utazásokkal. Sokszor nem is vágytok mások társaságára, de jó, ha nem feledkeztek meg a barátokról és a rokonokról sem. Részedről a nagy pörgés közepette egyre fontosabbá válhat az érzelmi biztonság megteremtése. Aggodalomra semmi ok. Ha fenn tudjátok tartani a játékos lendületeteket, akkor jó eséllyel az érzelmeitek sem fognak elhalványulni. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szingliként 2022 tartalmas év lesz számodra, mert sok lehetőséged adódik az ismerkedésre. Jóllehet, most nem lesz könnyű dolgod. Bárki is tetszik meg, a férfiak bátortalannak bizonyulhatnak, és alig-alig  kezdeményeznek. Tavasszal valakit igazán vonzónak találhatsz, de most neked kell kezedbe venned az irányítást. Csodás kapcsolat bontakozhat ki közöttetek.

Ha párkapcsolatban élsz, az év nem lesz mindig zökkenőmentes. Sokat tanultok arról, hogyan éljetek egymás mellett, és miként működjetek együtt. Általában neked jut az irányadó szerep, de lesznek olyan esetek, amikor azt érzed, a szavaid nem érnek célt. Olykor talán nehézkesnek érzed az éveteket, de valójában nagyon hasznos és értékes: 2022-ben egy életre összecsiszolódhattok. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha egyedülálló vagy, 2022-ben előbbre léphetsz a szívügyek terén. Év elején egy jóképű idegent sodorhat az utadba sors, ám sajnos bizonytalanságok tömkelege teheti tönkre mindezt. Felmerül benned a kérdés, ő-e az igazi, és boldog lehetsz-e vele. Ha már jó előre végiggondolnod, kire és mire vágysz, nem leszel ennyire bizonytalan. Ha ez csak utólag sikerül, később újra kell próbálkoznod valaki mással.

Párkapcsolatban élsz? Számotokra vízválasztó esztendő veszi kezdetét, ugyanis mérlegre teszed a kapcsolatotokat. Ha úgy érzed, a kapcsolat minden téren boldoggá tesz, az harmonikusan folytatódhat. Ha mégsem, akkor a kommunikáció segíthet. Fontos elgondolkodnotok, hogyan fejleszthetnétek a kapcsolatotokat. Év végére stabilizálódhat a helyzet. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ha szingli vagy, 2022 izgalmasan alakul a szívügyek szempontjából. Az egész esztendő során lehet egy, de akár több olyan próbálkozásod is, amiből fontos tapasztalatokat szerzel. Ezeket raktározd el magadban, mert később hasznodra lesznek. Ahogy eljön az ősz, egy helyes pasi kerülhet képbe. Az ismerkedős, randizós időszak igazi élménynek ígérkezik, és a hűvös október számodra igazán forró lehet.

Amennyiben kapcsolatban vagy, ebben az évben több olyan helyzetet is átéltek, ami hasznos tapasztalatokkal lát el benneteket. Magad is meglepődhetsz, mennyire jól működtök együtt a nehéz szituációkban, és milyen gördülékenyen juttok megoldásra közös erővel. Az ősz túlfűtött lehet a számotokra: akkor nemcsak fizikailag, de lelkileg is egy magasabb szintre léphettek, és kapcsolatotok tovább erősödik. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha még egyedülálló vagy, 2022 számodra kétesélyes. Csak rajtad áll, merre szeretnél haladni. Bár adódik lehetőséged az ismerkedésre, talán még nem érzed úgy, hogy feladnád a szingliséget. Pár nélkül is kiegyensúlyozottnak érzed magad, és élvezed a szabadságod. Nyáron mindenesetre több olyan férfivel is összehoz a sors, akivel esélyes lehet egy új kapcsolat. Engedd, hogy a belső hangod vezessen!

Párban 2022 a kedvenc éved lehet. Kedveseddel tökéletes szimbiózisban éltek. Az esztendő szinte vitáktól mentesen telhet, és az esetleges civódásokat is képesek lesztek humorral kezelni. Kapcsolatotok nagy értéke a bizalom. Egyikőtök sem érzi kényelmetlenül magát, ha a másik kimozdul a barátaival, és az énidőt sem sajnáljátok egymástól. Ezeknek hála, az évet harmóniában zárhatjátok. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha szingli vagy, de szeretnél kapcsolatot, 2022-ben az első feladatod az, hogy az előző próbálkozásaiból származó csalódásokat a helyükre rakd, és csak a tanulságot raktározd tovább az emlékezetedben. Amint ez sikerül, készen állhatsz az ismerkedésre. Már a nyár is ígéretes, de az év második felében randik egész sora lehet kilátásban. Kis szerencsével mindegyik ugyanazzal a személlyel.

Párban vagy? 2022-ben úgy érezheted, tökéletesen ura vagy a szerelmi életednek. Hátad mögött a régen szerezett tapasztalatokkal, és jelenlegi kapcsolatod harmóniájában tökéletesen átlátod szívügyeid működését. Az év jól sikerül, mert tudod, hogyan kezeld a konfliktusokat, és képes vagy ebben párodnak is utat mutatni. Az év összességében kiegyensúlyozottnak ígérkezik. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

2022-ben az életed rengeteget fejlődhet szerelmi téren. Ha nyitott vagy, már az első hónapokban eljöhet a remélt változás. Egyedülállóként véget érhet a szingliséged, és egy mindent elsöprő szerelmet élhetsz át valakivel. Egy dologra mindenképp figyelj: fontos, hogy az ismerkedés során végig önmagad add. Ha nem így teszel, annak később lehet meg a böjtje. Nincs szükséged álarcra!

Ha párban élsz, kapcsolatod mostanra juthat el egy olyan szintre, ami a tökéletes egyensúly, a megdönthetetlen egység, a zavartalan nyugalom állapotát jelenti. 2022 soha nem tapasztalt harmóniát tartogat neked a szerelemben. A párkapcsolatod erősebb lesz, mint valaha. Ezt mások is észrevehetik: ha még nem vagytok házasok, ne lepődj meg, ha folyton ezzel nyaggatnak majd titeket! Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Szingliként a 2022-es esztendő álmaid valóra válását hozhatja el. Noha élvezheted a flörtöket, a hónapok előrehaladtával komolyabb kapcsolatra vágyakozhatsz. Az év második felében ismerhetsz meg valakit, aki meghatározó lesz az életedben, sőt, akár a nagy Ő is lehet. Bár az illetővel valószínűleg csak 2023-ra juttok el egy kapcsolatig, de az ismerkedés és randizás is meseszép lesz.

Ha párban vagy, szinte hónapról hónapra biztosabb lehetsz abban, hogy a legmegfelelőbb ember mellett vagy. Korábban rejtőzködő jó tulajdonságait ismerheted meg, ami élteti és gyarapítja iránta érzett szerelmed. A kapcsolatod tehát nagy ajándék, vigyázz rá: az esetleges konfliktusok természetesek, de nem maradhatnak megoldatlanul. Ha mégis, akkor búcsút vehettek az idilltől. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük