Megtalálod még idén az igazit?
7 álom, ami erre utal
Ha bármelyikkel is álmodsz ezek közül, jó eséllyel találhat rád a szerelem még ebben az évben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már csak egy kicsi van hátra 2013-ból, hiszen javában tart az ősz, az évnek ebben a szakaszában pedig sok egyedülálló teszi fel magában a kérdést, vajon rátalál-e a szerelem, mire jönnek az ünnepek, vagy lesz-e, aki megcsókolja szilveszter éjjelén, amikor éjfélt üt az óra.

Ha te is szeretnéd tudni, megtalálod-e a herceged fehér lovon még idén, kiolvashatod a választ álmaidból. Ezoterikus nézetek szerint ugyanis egyes álmok azt jelzik előre, hogy a szerelem nagy léptekkel közeleg.

Ilyen a következő hét álomkép is.

Pók

Bár nem a legkellemesebb élmény pókkal álmodni, ébredés után mégis jó érzés foghat el, ugyanis az az álom, amelyikben pók szerepel, közelgő szerelemre utal. Ugye, most már egészen másképp gondolsz a pókokra?

Magok

A magok a lehetőséget szimbolizálják, valaminek a kezdetét, amiből kifejlődhet valami. Ha magokkal álmodsz, valószínűleg van a környezetedben egy férfi, akivel kialakulhat valami komolyabb is, már amennyiben teszel érte. Gondolj csak bele, a mag sem magától cseperedik növénnyé, gondozni kell!

Ablak

Ablakkal álmodni is jót jelent, ha szingli vagy. Az ablak ugyanis az új kezdet jelképe, mely akár egy új férfi mellett egy új szerelem is lehet. A bezárás a lezárt időszakot szimbolizálja, a kinyitás az új időszak kezdetét.

Csók

A csók - mint egy intim, szerelemmel szorosan kapcsolódó dolog - egyértelmű jel, hogy szerelem közeleg. Emlékezz azonban vissza, ki volt a férfi, akivel csókolóztál, és milyen érzést váltott ki belőled a dolog. Ha kellemes volt, az pozitív, a kellemetlen csók ugyanakkor szerelmi csalódást jelezhet.

Bazsarózsa

Az ezotériában a bazsarózsa szerelemszimbólum, így, ha ezzel a virággal találkozol álmodban, egyértelműen nyert ügyed van, ugyanis a lovagod már közelít feléd, és hamarosan el is érhet.

Tűz

A tűz, a láng is szerelemszimbólumok, noha ezek nem a rózsaszín ködben úszó szerelmet, sokkal inkább egy olyan kapcsolatot jeleznek előre, amelyben a szexualitásnak nagy szerepe lesz, vagy amelyik rendkívül szenvedélyes lesz, teli viharos érzelmekkel.

Vörös ajkak

Ha álmodban vörösre rúzsozod a szád, vagy látsz valakit, aki ilyen színű rúzst visel, az arra utal, hogy készen állsz a szerelemre, és a vágyott érzés hamarosan el is érkezik az életedbe, a vörös ugyanis a szerelem színe a színszimbolikában.

Ezt is szeretjük