Milyen a pasi, ha igazán szerelmes?
Csillagjegye megmutatja
Sok pasi nehezen mutatja ki érzéseit a kapcsolatban, de azért nem reménytelen a kódfejtés.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szép szavakkal, ajándékokkal vagy érintésekkel fogja kimutatni a pasid az érzelmeit?

Minden jegy más-más eszközökhöz nyúl, ha érzésekről van szó. Cikkünkből megtudhatod, mire számíts tőle!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ő a tündérmesék fényes páncélzatú lovagja. A nemes érzelmekkel nem fukarkodik, sohasem szeret csupán félszívvel. Mellette úgy érezheted magad, mint egy mesebeli hercegkisasszony, akit elhalmoznak minden földi jóval. Hátulütője viszont, hogy gyakran egy eszményképbe szeret bele ahelyett, hogy egy valódi nőért rajongana. Ha nem tudsz mit kezdeni a tiszteletedre rendezett lovagi tornával, időben rántsd vissza a racionalitás talajára.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Végtelenül kedves, gyengéd és szeretetteljes tud lenni, ha igazán szerelmes. Ugyanakkor erősen jellemzi a testiség, ezért leginkább az érintésen keresztül adja tudtodra, hogy mit is érez irántad. A szexben lehet lehengerlő és megnyerő, de ugyanakkor fullasztó is. Ám a vad érzelmek mellett minden valószínűség szerint szembesülnöd kell érzéseinek negatív aspektusával is: birtoklási vágya feltehetőleg kevésbé lesz ínyedre.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A sokszor hűvösnek látszó felszín alatt nagyon erős érzelmek dúlnak. Az Ikrek férfi rendkívül ragaszkodóvá válik a párkapcsolatban, feltétel nélkül szeret, és ugyanezt várja el a kedvesétől is. Gyakran választ magának anyatípusú nőket, akik szeretetükkel árasztják el őt, és megteremtik számára a teljes biztonság érzését. Ha azonban valami nem az ő elképzelései szerint alakul, hajlamos kisgyermek módjára hisztizni.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A szerelem fogalma számára elválaszthatatlan a biztonságtól, nála a párkapcsolattal együtt jár a kedvesség és a részvét. Rendkívül heves érzelmekre képes, de ezek inkább a viselkedésében nyilvánulnak meg, a verbalitás terén meglehetősen szűkszavú. Könnyű őt szeretni, hiszen fantáziadús, finom és érzékeny férfi. Az állandó hangulatváltozásait azonban nehéz megérteni, és még nehezebb elviselni - pedig ez személyiségének szerves része, és, ha szerelmes, gyakran felerősödik.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha szerelmes, olyan dolgokra vágyik, melyekről a trubadúrok énekei szóltak nyolc évszázaddal ezelőtt. Szabadjára engedi az érzéseit, nem fél kimondani, amit gondol, és hasonló őszinteséget vár el kedvesétől is. A nyíltság és a lángoló érzelmek egy ideig kétségkívül vonzóak, ám hosszútávon akár fárasztó is lehet olyasvalakivel együtt lenni, aki olyan érzelmek világában él, melyek talán túl erősek hétköznapi használatra.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A párkapcsolat elején lassan melegszik fel, őt nem bolondítja meg egy formás láb látványa, és viszonylag óvatosan bánik az érzéseivel is. Ha azonban úgy látja, hogy nem élsz vissza érzelmeivel, hajlandó elengedni magát, és olyannyira feloldódik a kapcsolatban, hogy szinte rá sem ismersz. Egyrészt rendkívül odaadó szerető, másrészt nyílt és őszinte társ. Kevés férfiban rejlenek olyan lelki mélységek, mint a hűvösnek látszó Szűzben.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Leginkább olyan párkapcsolatban érzi magát otthonosan, mely harmonikus, és a felek között folyamatos kommunikáció zajlik. Ha ez nincs meg, talán nem is képes arra, hogy igazán beleszeressen kedvesébe. Ha azonban megkapja az őszinteséget és a nyugalmat, odaadó és rendkívül figyelmes partnerré válik. Ilyenkor lesi kedvese minden kívánságát, cserébe azonban - éppen a harmónia elérése végett - ő is hasonló gondoskodást vár el.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Érzelmei rendkívül mélyek és őszinték. Ha egyszer kimondta, hogy szeret, azt őszintén és szinte megmásíthatatlanul úgy is gondolja. A párkapcsolatban rendkívül fontos számára az erotika, és igen nagy a szexuális étvágya. Legnagyobb problémája viszont, hogy szüksége van az ellenőrzés megtartására. Ebbe beletartozik híres féltékenysége is - mely, bár esetében valóban az őszinte szerelmet jelzi, nem túl kellemes.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Rendkívül idealista férfi, aki minden körülmények között követi a romantikus elképzeléseit. Ha igazán szerelmes, számíthatsz rá, hogy körülrajong majd, de nem olyan módon, hogy az terhes és bosszantó legyen - figyelembe veszi a te igényeidet is. Bár mindezt őszintén gondolja, érzelmei viszonylag gyorsan változnak. Ennek következtében könnyen előfordulhat, hogy irántad érzett lángoló szerelme nem tart soká - de mindenesetre emlékezetes lesz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Az irányítás rendkívül fontos számára a párkapcsolatban, ráadásul vastag páncélt visel, mely nem engedi, hogy ellazuljon. Bármennyire is szerelmes, lelkének egy kis része mindig rejtve marad előtted - ezt ugyanis erős önfegyelme nem engedi feltárni. Bár legbelül romantikus alkat, ezt az oldalát nagyon nehéz észrevenni. Feltétel nélküli szeretet és okos női trükkök kellenek ahhoz, hogy a szerelem a viselkedésében is megmutatkozzon.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Őszinteségére és hűségére minden körülmények között számíthatsz a párkapcsolatban. Előfordulhat, hogy, bár szerelmes beléd, ezt csak szokatlan gesztusaiból veszed észre, esetleg zavart viselkedése utal rá. Nem szereti, ha érzéseit illetően ígéreteket facsarnak ki belőle. Kissé esetlenül mozog az érzelmek világában, épp ezért nem szívesen vall szerelmet. Ha mégis kimondja, biztosra veheted, hogy komolyan gondolja.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Romantikus és titokzatos férfi, aki, ha a szerelem erős érzelmei kerítik hatalmukba, csak még bonyolultabbá válik. Lelkesen bókol, és valószínűleg hamar szerelmet is vall, ugyanakkor kissé rejtélyes marad, hiszen saját világának kapuit nem biztos, hogy kitárja előtted. Mindemellett rendívül odaadó és kedves, aki sokszor még azt sem várja el, hogy viselkedését viszonozd. Nála önzetlenebb pasit nehéz találni.

Cikkünk Liz Greene Szerelmesek asztrológiája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

par puszi
  • férfi érzelmek
  • nyugati horoszkóp

Mikor született a pasi?

Ezt is szeretjük