Ha tartasz ilyet a hálóban, elkerül a szerelem: mit érdemes eltüntetned onnan?
Ezt a feng shui-tanácsot jó megfontolni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy az életed sikeres legyen a karrier terén, legyen elég pénzed, és a szerelem is összejöjjön, érdemes az ezeket bevonzó energiák megteremtése végett néhány feng shui-tanácsot megfogadni.

Ilyen a következő is, amely a szívügyekre vonatkozik. Nőként talán te is szereted a plüssjátékokat, ám sajnos a feng shui szerint nem jó, ha ilyeneket tartasz a hálószobádban.

Miért ne tarts plüssöket a hálóban?

A feng shui szerint bárminemű gyerekjáték, így a plüssök is hátrányosak lehetnek a szerelmi életre. Ennek oka, hogy mivel gyerekeknek gyártották őket, az ember gyermeki énjét erősítik, ami nem jó a kapcsolatnak, hiszen abban fontos, hogy valaki felnőttként gondolkodjon, viselkedjen, tudjon kommunikálni, problémát megoldani, és persze felnőttként érezni.

Párban tehát ezek a tárgyak ne legyenek a hálóban, de egyedül sem érdemes őket bent tartani, hiszen a felnőtt én az, aki az életébe szerelmet szeretne vonzani, ehhez egy felnőtt ént erősítő környezet szükséges. Ha a gyermeki ént erősítő játékok vannak a szobában, akkor a szerelem nagy eséllyel késlekedni fog.

Milyen egy szerelemvonzó otthon?

Ha további feng shui-tippek is érdekelnek a szerelemvonzó otthon tulajdonságait illetően, kattints a képgalériára!

Ezt is szeretjük