Ha tartasz ilyet a hálóban, elkerül a szerelem: mit érdemes eltüntetned onnan?

Ezt a feng shui-tanácsot jó megfontolni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy az életed sikeres legyen a karrier terén, legyen elég pénzed, és a szerelem is összejöjjön, érdemes az ezeket bevonzó energiák megteremtése végett néhány feng shui-tanácsot megfogadni.

Ilyen a következő is, amely a szívügyekre vonatkozik. Nőként talán te is szereted a plüssjátékokat, ám sajnos a feng shui szerint nem jó, ha ilyeneket tartasz a hálószobádban.

Miért ne tarts plüssöket a hálóban?

A feng shui szerint bárminemű gyerekjáték, így a plüssök is hátrányosak lehetnek a szerelmi életre. Ennek oka, hogy mivel gyerekeknek gyártották őket, az ember gyermeki énjét erősítik, ami nem jó a kapcsolatnak, hiszen abban fontos, hogy valaki felnőttként gondolkodjon, viselkedjen, tudjon kommunikálni, problémát megoldani, és persze felnőttként érezni.

Párban tehát ezek a tárgyak ne legyenek a hálóban, de egyedül sem érdemes őket bent tartani, hiszen a felnőtt én az, aki az életébe szerelmet szeretne vonzani, ehhez egy felnőtt ént erősítő környezet szükséges. Ha a gyermeki ént erősítő játékok vannak a szobában, akkor a szerelem nagy eséllyel késlekedni fog.

Milyen egy szerelemvonzó otthon?

Ha további feng shui-tippek is érdekelnek a szerelemvonzó otthon tulajdonságait illetően, kattints a képgalériára!

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük