Melyik a te szerelemköved? Horoszkópod elárulja
Minden csillagjegyhez más kő tartozik, ami segít bevonzani a boldog szerelmet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amennyiben párkapcsolatban élsz, bizonyára szeretnéd, hogy érzelmeitek hosszan kitartsanak, kapcsolatotok akár sírig tartó és biztos legyen, egyedülállóként pedig, ha meguntad a szinglilétet, párra vágyhatsz. Bármelyik is igaz rád, az ezotéria segíthet. Horoszkópod szerint más-más kő a szerelemköved: hordd magadnál, viseld ékszerben, és szíved vágya teljesülhet.

Kos: ametiszt
Bika: rózsakvarc
Ikrek: citrin
Rák: holdkő
Oroszlán: hegyikristály
Szűz: citrin

Melyik a te szerelemköved?

A különféle jegyeknek több szerelemkövük is lehet, mind másban segít, és van, amelyik erősebb a többinél. Keresd ki a tiéd a horoszkópod alapján!

Kos - a te szerelemköved az álomszép, lila színű ametiszt. Ez a kő segít meglátni a jó utat, elkerülni a rossz döntéseket, elérni a boldogságot a szerelemben. Ametiszt ékszerek itt.

Bika - Bikaként a romantikus rózsakvarc a szerelemköved. A rózsakvarc szerelemhozó, szerelemvonzó erejéről ismeretes, segít megtalálni és fenntartani a szerelmet. Rózsakvarc ékszerek itt.

Ikrek - a te szerelemköved a citrin, amely az érzelmek elmélyítője, tartóssá tévője. Párban segíthet hosszan tartó kapcsolatot fenntartanod, egyedülállóként pedig egy ilyet bevonzanod a segítségével. Citrin ékszerek itt.

Rák - szerelemköved a holdkő, amely vonzerővel ruház fel, felerősíti a kisugárzásodat, előnyös vonásaidat, és segítségedre van a hódításban. Ez a kő egyébként általánosan is szerencsét hozhat neked. Holdkő ékszerek itt.

Oroszlán - szerencsét hoz neked a szerelemben a hegyikristály, amelyet ha magadnál hordasz vagy ékszerben viselsz, mindig a jó, neked kedvező irányba terelhet, megóvva a csalódástól. Hegyikristály ékszerek itt.

Szűz - szerelemköved a citrin. Általa párkapcsolatodban mélyebbé válhatnak az érzelmek, megerősödhet a kötelék, a ragaszkodás, egyedülállóként pedig sikerülhet egy olyan párra lelned a segítségével, akivel mindezt megélheted. Citrin ékszerek itt.

Mérleg - szerelemkövedet, az opált viselve szerelmi életedben bölcsebb lehetsz és előrelátóbb. Segíthet már egy új ismeretség vagy új kapcsolat hajnalán meglátni, mi lehet majd a dolog kimenetele, így könnyebben eligazodhatsz, ki lehet neked a jó és ki a rossz választás.

Skorpió - szerelemköved a gyönyörű zöld árnyalatokban pompázó malachit, amely ékszerben viselve vagy csak kabalaként magadnál hordva segíthet elérni vágyaid teljesülését a szerelemben.

Mérleg: opál
Skorpió: malachit
Nyilas: lapis lazuli
Bak: füstkvarc
Vízöntő: akvamarin
Halak: hematit

Nyilas - a kapcsolati kommunikációt segíti a sötétkék lapis lazuli, a te szerelemköved. Mindemellett kiegyensúlyozottá, harmonikussá teszi a köztetek lévő köteléket - egyenrangúak lehettek pároddal. Szingliként ezt segíti megtalálni. Lapis lazuli ékszerek itt.

Bak - szerelemköved a füstkvarc, amely szingliként segít az újrakezdésben, a talpra állásban egy szerelmi csalódás után, kapcsolatodban pedig támogat a harmónia megteremtésében. Füstkvarc ékszerek itt.

Vízöntő - köved, az akvamarin tartósítója lehet a kapcsolati boldogságnak, az érzelmeknek, hosszan tartó, kiegyensúlyozott szerelmet hozhat a viselése. Egyedülállóként hozzájárul ahhoz, hogy harmóniában légy önmagaddal, ami által eljöhet életedbe az új kapcsolat. Akvamarin ékszerek itt.

Halak - a ragyogó hematit segít a szerelemben minden külső hatást kizárva tisztán látni, és megvéd a rossztól, szinte védőpajzzsal vesz körül. Párban és egyedül is hasznodra lehet, ha nem akarsz csalódni.

OLVASD EL EZT IS!

kovek lead
  • szerencse
  • ezoterikus érdekességek

Szerencse, szerelem, pénz?

Ezt is szeretjük