Melyik napon született a férfi? Innen tudod, ha szerelmes
A szerelem gyakran feltűnő jeleket produkál. Nézd meg, mit árul el róluk a születésnap.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A születési nap sok tekintetben rányomja bélyegét az adott ember személyiségére, és árulkodik arról is, hogyan viselkedik adott helyzetben.

Ha bizonytalan vagy abban, mennyire mélyek a férfi érzelmei, nézd meg, hogyan viselkedik az adott nap szülötte, ha szerelmes.

Hétfő

A hétfői szülötteket a szerelem ábrándos, elkalandozó hangulatba taszítja, ugyanakkor hajlamosak lehetnek a szélsőséges viselkedésre, legalábbis a szavak szintjén. Nem kizárt, hogy olykor csöndesebbé válnak, elakad a szavuk, vagy zavartan keresik a mondatokat szívük választottjának társaságában. Viszont, mivel némi szentimentalizmussal is megáldotta őket a sors, valószínűleg nem tartják magukban az érzéseiket, sőt, lehet, hogy olykor kissé túlzásnak tűnő bókáradatban igyekeznek fürdetni.

Kedd

A kedden születettek között sokan vannak az igazi macsók, akik minél férfiasabb gesztusokkal, inkább cselekedetekkel és ajándékokkal fejezik ki a szeretetüket, kevésbé szavakkal.

Ugyanakkor a keddi embereknek gyakran lehengerlő a stílusuk, szenvedélyük esetenként tolakodónak vagy túlzottan agresszívnek is tűnhet - már ha nem veted magad te is hasonló vehemenciával a történetbe. Sokszor azonnal meg akarják kapni, amit elterveztek, türelmetlenek, de a cél érdekében minden eszközt bevetnek, és elhalmoznak minden földi jóval.

Szerda

A szerdai szülöttek az intellektus emberei, és gyakran inkább racionális alkatok - nem kizárt, hogy mindenre logikus magyarázatot keresnek, és nehezen adják be a derekukat a szerelemnek is.

Ha szerelmesek lesznek, az érzések elbizonytalanítják őket, és zavarukban gyakran túl sokat beszélnek, vagy folyamatosan poénkodnak, anélkül, hogy észrevennék, ha fárasztóvá válnak. Emellett azonban a gondoskodás sem idegen tőlük, számíthatsz nagylelkűségükre.

Csütörtök

A csütörtöki szülötteket teljesen megbolondíthatja a szerelem, és nem ritkán kivetkőznek magukból. Meglehetősen ragaszkodóvá válhatnak, ugyanakkor szeretnék irányítani és kontroll alatt tartani az eseményeket. A szerelmes csütörtöki egy rakás sms-t, üzenetet küld, talán minden nap felhív, virágot küldet a munkahelyedre, és persze közös programokat szervez a hétvégére. Vagyis folyamatosan igyekszik a figyelmében fürdetni - és a figyelmedben fürödni.  

Péntek

Ha pénteken született a férfi, igazi romantikus lovaggal van dolgod, aki fontosnak tartja az udvarlást és a klasszikus erényeket, valamint azt, hogy mindent megtegyen, amivel szíve választottjának a kegyeibe férkőzhet.

Épp ezért hamar lelombozza, ha valaki túl könnyű prédának bizonyul számára. Nem fog ajtóstul rontani a házba, de azért fizikailag is közeledik hozzád. Mivel az érzékiségnek sincs híján, gyakran érintéssel, csókokkal fejezi ki az érzéseit. 

Szombat

A szombati férfiak gyakran zárkózottak és távolságtartók, ezért ne számíts tőlük túlzottan heves vagy szenvedélyes megnyilvánulásokra, főleg a kapcsolat elején.

Ám arra számíthatsz, hogy figyelmes veled a férfi, megjegyzi az apróságokat, amiket mondtál, és az évfordulókat sem felejti el. Igyekszik a kedvedben járni, és sokszor remekül rá is érez arra, mire van szükséged. Lehet, hogy nem viszi túlzásba a virtuális kommunikációt, de a személyes találkozókon csak a tiéd a figyelme.

Vasárnap

A vasárnapi férfi, mint mindenbe, a szerelembe is nagy energiákkal veti bele magát. Lényéből szeretetteljes, gondoskodó melegség sugárzik, amit az érintésében is megérezhetsz. Az a legfontosabb számára, hogy jókedved legyen, így csupa olyasmit tesz, amivel ezt elérheti. Programokat szervez, vicceket mesél vagy épp édességet vesz. A szerelemtől ő is kivirul, feltöltődik, és valószínűleg egyéb tevékenységeiben is inspirálja az új kapcsolat.

Ezt is szeretjük