Hol áll a Holdad? Ez vár rád a szerelemben

Hold-jegyedből kiderül, milyen irányvonalak határozzák meg a szerelmi életed. Olvasd el a horoszkópot!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hold a horoszkópban a lélek belső valóságát jeleníti meg. Arról mesél, mi az, amire szükséged van a boldogsághoz, elárulja, milyen az intuíciód, és hogyan viszonyulsz a többi emberhez.

Emellett a Hold a nőiség képviselője, segítségével megtudhatod, hogyan viszonyulsz a női szerepekhez, és hogyan viselkedsz a kapcsolatokban. Ennek segítségével pedig beleláthatsz a jövőbe. Számold ki, mi a Hold-jegyed!

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Hold a Kosban

Aki Kos-Holddal rendelkezik, általában szenvedélyesen és egyenesen, egyeseknek túl direkt módon fejezi ki az érzelmeit. Ha ezzel a bolygóállással születtél, valószínűleg tettekkel fejezed ki a szereteted, és folyton kihívás elé kell téged állítani, hogy ne unatkozz. Valószínűleg sok ütközésen keresztül találod meg a nagy őt egy hozzád hasonló karakter személyében, de nem kizárt, hogy sokszor úgy éled meg, a másik félénkebb, visszahúzódóbb nálad.

Hold a Bikában

Ha a Bikában áll a Holdad, fontos számodra az állandóság és a stabilitás. Türelmesen építkezel, és lassan szeretsz haladni, de valószínűleg sok olyan udvarlóval találkozol, aki nem bírja várni, és már sürgetné az eseményeket. Ne add be a derekad pusztán megfelelési kényszerből, inkább várd ki, míg türelmed gyümölcse beérik. Ha kapcsolatban élsz, különösen fontos, hogy érvényesítsd az érdekeidet, így tarthatod meg a párod.

Hold a Ikrekben

Ha az Ikrek jegyében van a Holdad, valószínűleg több felszínes kapcsolaton kell keresztülmenned, míg megtalálod az igazit. Egy darabig talán magad is élvezed a változatosságot és az intellektuális feltöltődést, de egy idő után arra kényszerülsz, hogy mélyebbre áss a kapcsolataidban, és türelemmel fedezd fel a másik valódi értékeit. Ez akkor is igaz, ha kapcsolatban élsz.

Hold a Rákban

Rák Holddal nem okoz gondot számodra, hogy őszintén, és nyíltan kifejezd az érzéseidet, ami nagyon szerencsés tulajdonság. Ha még nincs párod, valószínűleg lesznek, akik megpróbálnak majd kihasználni, de, ha képviseled az igényeidet, valószínűleg hamar véget vetsz ezeknek a kapcsolatoknak, és megtalálod az igazit. Ha párban élsz, a gondoskodás és a megértés fontos értékek számodra, ne bizonytalanodj el bennük.

Hold a Oroszlánban

Oroszlán Holddal különösen nagy igényed van az önkifejezésre és a szabadságra, ami nagy ajándék, de súrlódásokat is okozhat a jövőben a kapcsolataidban, hacsak nem hozzád hasonlóan kreatív társat választasz magad mellé. Az egyik legfontosabb feladatod a kapcsolatokban, hogy összehangold a pároddal a személyes térre való igényed. Ha nem futamodsz meg, boldog kapcsolatra számíthatsz.

Hold a Szűzben

Ha a Szűzben áll a Holdad, konfliktusokat okozhat a kapcsolatodban, ha kényszeresen analizálod az egyes helyzeteket, és túlzottan ragaszkodsz a saját igazadhoz. Nagyon fontos, hogy rugalmasságot gyakorolj, mert így törhet felszínre belőled az a szeretet és gyógyító erő, ami harmóniát hoz a magánéletedbe. Fogadd el a másikat olyannak, amilyen, és kiderül, összeilletek-e.

Hold a Mérlegben

Ha a Mérlegben áll a Holdad, minden esélyed megvan arra, hogy boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban élj. Azonban nem kizárt, hogy az eddigi csalódások, be nem teljesült elvárások hatására bezártad a szíved, így lélekben elzárkózol a szerelemtől - a jelenlegi vagy a jövőbeli párodétól. Fontos, hogy gyakorold a bizalmat - beleértve az önmagadban valót is.

Hold a Skorpióban

Skorpió Holddal valószínűleg intenzív, olykor viharos érzelmekkel rendelkezel, és talán el is várod magadtól, hogy ezekkel állj a társadhoz. Talán kicsit szorongsz is attól, hogy elcsitul a vihar, ám fontos, hogy megtanuld azt, ne függj az érzelmi hullámvasúttól. Ha ez sikerül, valószínűleg hosszú, boldog kapcsolatban lesz részed, ha nem, talán hamar elkezdesz unatkozni, és folyton változatosságot keresel.

Összeilletek?

Ha tudni szeretnéd, mennyire illetek össze a pároddal, nézd meg, hogyan derítheted ki a horoszkópotokból.

Hold a Nyilasban

Ha Nyilas-Holddal születtél, a szíved mélyén valószínűleg igazi kalandvágy él, és csillapíthatatlan felfedezőkedvvel rendelkezel, ami megnehezítheti, hogy letáborozz egyetlen ember mellett. Ha úgy érzed, nem akarsz kihagyni egyetlen kínálkozó lehetőséget sem, vagy arra vársz, találsz jobbat, nem biztos, hogy megtalálod az igazit. Ha azonban nemcsak kívül keresed a megoldásokat, hanem magadban is mélyebbre ásol, életre szóló párt találsz.

Hold a Bakban

Ha a Bakban van a Holdad, valószínűleg gyakran szigorúan és távolságtartóan viselkedsz, nemcsak másokkal, hanem magaddal is. Ha nem próbálod felvállalni az érzéseidet, de legalábbis közeledni hozzájuk, lehetséges, hogy az elvárásaid elriasztják mellőled a jelentkezőket. Ellenkező esetben azonban álmaid férfija is megláthatja szeretetteli, gondoskodó énedet, melytől aligha akar eltávolodni.

Hold a Vízöntőben

Ha a Vízöntőben áll a Holdad, nem kizárt, hogy mindennél többre tartod az érzelmi függetlenséget, és, amikor megcsapna a valaki iránti túlzott ragaszkodás szele, azonnal hátrébb lépsz kettőt. Emiatt hajlamos lehetsz a magányra, és az sem kizárt, hogy úgy döntesz, jobb egyedül. Ha azonban elhiszed, hogy az érzelmek nem veszélyesek, és megőrizheted az önállóságot akkor is, ha közel áll valaki a szívedhez, megtalálod azt, akivel sokáig együtt maradtok.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Hold a Halakban

Ha a Halakban áll a Holdad, hajlamos vagy arra, hogy elveszítsd a határaidat, így önmagadat is a kapcsolatban, és mindez különösen sebezhetővé tehet. Hallgass az intuíciódra, és ne hunyj szemet az apró jelek felett, melyek elárulják, mennyire vagy fontos a másiknak. Ne akarj senkit megmenteni, csak keresd a lelki társaidat, mert a hasonló érdeklődésűek között találhatod meg az igazit is.

Ezt is szeretjük