Melyik napon születtél?
Tipikus hibád a párkapcsolatban
Ha úgy érzed, mindig ugyanazon a ponton szúrod el a kapcsolataidat, talán megérett az idő a változtatásra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szerelmi viszony egyensúlya sokszor kényesebb dolog, mint gondolnád. Számtalan módon gyengítheted kettőtök kapcsolatát. Nem biztos, hogy célravezető például a túlzott dominancia vagy éppen a túl szeszélyes viselkedés.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Nem veszed figyelembe a valóságot, egy önmagad által teremtett álomvilágban élsz. Mindez különösen akkor nehezíti meg a dolgodat, ha kedvesed nálad racionálisabb gondolkodású, és nem merül el az általad kreált rózsaszín felhőkben. Okosabban teszed, ha földhözragadtabban viselkedsz, és nem iktatod ki teljesen a valóságot, akkor sem, ha szerelmes vagy – így időben észreveheted azokat a valós problémákat, melyek a kapcsolatot fenyegetik.

Ha kedden születtél

Sokszor már a párválasztásnál elszúrod a dolgokat. Túl erősen ragaszkodsz a külsőségekhez, és nem veszed észre azokat a bizonyos intő jeleket. Ha ugyanis hirtelen ugrasz bele egy párkapcsolatba, könnyen előfordulhat, hogy a pasi belső tulajdonságai már elkerülik a figyelmedet. Ilyenkor pedig néhány hónap után azon kaphatod magad, hogy úgy érzed, mintha nem is ismernéd a másikat, a változtatáshoz pedig nincs erőd.

Ha szerdán születtél

Nem kedveled a konfliktushelyzeteket – különösen a párkapcsolaton belül. Épp ezért a családi béke megőrzése érdekében sokszor inkább hallgatsz ahelyett, hogy hangot adnál nemtetszésednek. Túl sokat nézel el a kedvesednek, miközben a saját elvárásaidról megfeledkezel. Ez a fajta viselkedés azonban megnehezíti a kapcsolat egyensúlyának kialakulását, és számtalan feszült helyzethez vezet a későbbiekben.

Ha csütörtökön születtél

Legyen szó szerelemről vagy munkáról, szereted, ha a dolgok úgy alakulnak, ahogyan neked tetszik. Nehezen hajlasz a kompromisszumokra, ám ez a hozzáállás gyakorlatilag csak kétféle utat tesz lehetővé: kedvesed vagy ráun az örökös dominanciádra, és kilép a kapcsolatból, vagy a tudtod nélkül hoz meg olyan döntéseket, melyeket veled együtt kellene. Mindkét verzió a kohéziós erő felbomlásához vezet, ezért szerencsésebb engedned egy kicsit.

Ha pénteken születtél

Változékony hangulatodat nehezen követi egy másik ember. Egyik nap bújós és romantikus vagy, míg másnap zárkózott és távolságtartó. Ez a kiszámíthatatlanság egy rövid ideig csábító lehet, ám hosszabb távon könnyen beleunhat szíved választottja. Ha még csak megsaccolni sem tudja kedvesed, mit várhat el tőled éppen, a bizonytalanság könnyen felőrli idegeit, és kilép a kapcsolatból. Légy kicsit kiszámíthatóbb!

Ha szombaton születtél

Sokszor előfordul, hogy nem vagy hajlandó megbeszélni a problémákat, inkább elmenekülsz előlük. Ha úgy érzed, kedveseddel nem úgy alakulnak a dolgok, mint kapcsolatotok elején, nem sokat gondolkozol a probléma okán, inkább egyszerűen szeded a sátorfádat. Ez a vándorló életmód azonban erősen megnehezíti azt, hogy hosszú távú és igazán őszinte viszonyt alakíts ki valakivel.

Ha vasárnap születtél

Jellemző rád, hogy hozzád hasonlóan domináns partnert választasz. Ennek köszönhetően előfordulhat, hogy hosszú évek alatt sem tudjátok eldönteni, ki is az úr a házban. Állandósulnak a viták és a veszekedések, ám a megoldásig rendszerint nem juttok el. Okosabban tennéd, ha olykor engednél egy kicsit, és hagynád, hogy bizonyos kérdésekben ő döntsön. Ellenkező esetben ugyanis sosem lesz béke otthon.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük