A feng shui elhozza neked a szerelmet!
Egyszerű, mégis hatásos módszer, ha a lakásod energiáit szerelemváró pozícióba állítod. A feng shui segít, hogy rádtaláljon az érzés.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki szívesen megosztaná élete jelentős pillanatait, örömét és bánatát a nagy Ő-vel. Olyanok is vannak, akik szeretnék, hogy jelenlegi kapcsolatuk szorosabbá váljon. Néhány feng shui praktikával hozzájárulhatsz ahhoz, hogy életed, ezáltal párkapcsolatod teljesebb, harmonikusabb legyen.

Feng shui kristály

A feng shuiban használatos kristály összegyűjti a csít, és új minőséget adva neki, újból kisugározza azt.

Bármilyen ezotériával foglalkozó boltban beszerezhetsz egyet. A kristály a földanya egyik legerősebb jelképe, és délkelet a területe.
Mielőtt felhelyeznéd a kristályt, mindenképpen mosd meg sós vízzel, hogy megtisztuljon mindenféle negatív energiától.

A természetes kvarckristályok elhelyezése lakásod délnyugati területén szerelmi kalandot hoz az életedbe. Napos ablakpárkányra helyezve, vagy ablakba lógatva összegyűjtik a napsugarakat, és csodaszép jang energiát bocsájtanak ki, ezzel aktivizálva a szerelem, párkapcsolat energiáit.

Biztosan van, aki már elképzelte, hogy párja elétérdel, és megkéri a kezét, mégpedig igen romantikus körülmények között. Van, aki csak arra vágyik, hogy kedvese elmondja, mennyire fontos is a kapcsolat az életében.

A feng shui erre is nyújt megoldást. Ebben az esetben a hálószoba délnyugati területére helyezett kristály hatását erős megvilágítással lehet fokozni. Bármilyen fényforrás alkalmas, viszont legalább három órán keresztül kell égnie. A halogén vagy a spotlámpa használatát kerüld, mivel a fényük túlságosan erős, és nem jó a feng shui céljára.

Férfi és női szimbólumok

Helyezz el szobád délnyugati területén párosával olyan szimbólumokat, melyek erősítik ezt az életterületet. Akkor csinálod a legjobban, ha a természet általános törvényét, a férfi és nő párosát jelképező tárgyakkal veszed körül magad. Az egyik legfontosabb szimbólum a jin és a jang, mely a férfi és nő egyesülésének egymást kiegészítő jellegét testesíti meg, továbbá egyensúlyt is jelképez. Helyezhetsz erre a területre ébredő szerelmet jelképező mandarinrécéket, természetesen párban. A szerelem másik jelképe a pillangópár, amely az átalakulást, az újjászületést jelképezi. Kínában a halhatatlanság szimbóluma. Párban a boldog házasságot jelenti.

Bölcsesség
"Ha meg kéne határoznod a szeretetet, az egyetlen szó, amely méltóképpen kifejezné mindazt, ami benne foglaltatik, az élet lenne. A szeretet maga az élet a maga teljességében. Ha elmulasztod a szeretetet, elmulasztod az életet. Ne tedd!"

Ha szeretnél még olvasni a feng shuiról, kattints a Fittélet honlapjára.

OLVASD EL EZT IS!

no kez
  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük