Hogyan szeret a férfi? Erre számíthatsz mellette szerelmi horoszkópja szerint

Megismertél valakit, vagy jobban érteni szeretnéd a párod?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A zodiákus minen egyes jegye kicsit másként viselkedik a szerelemben. mS A Halak, más Kos, más a Bika szerető: egyik szenvedélyes, a másik ragaszkodó, és mindegyiket más-más érzelmi megnyilvánulások jellemzik. Horoszkópjából megtudhatod, mire is számíthatsz a férfi részéről a kapcsolatban.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Vigyázat! Egy Kos szerelmét nem könnyen felejti el az ember. Legyen férfi vagy nő az illető, a jegy szülötte tüzes és szenvedélyes. Gyakran alakít ki impulzív, felületes kötődést, de érzelmileg nem tartózkodó. Cserébe azonban fontos éreznie, hogy elismerik és viszontszeretik. A Kossal való romantikus kapcsolat rengeteg mozgalmas tevékenységet ígér: múzeumba vagy moziba járás, éjszakai séták, finom vacsorák jó éttermekben. Ne feledd, hogy a Kos nem ismeri a félelmet, és bátorsága kapcsolataiban is megmutatkozik.
 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A Bikával való kapcsolatban sok minden zajlik a felszín alatt. Kifinomult, és amíg nem nírted el a bizalmát, magában tartja érzéseit. Ha elesik, nagyot csattan, de állandóságra törekvő természete miatt képtelen feladni a küzdelmet. Vénusz uralta jegyként érzéki szerető. Romantikus kötődései segítik, hogy stabil és kiegyensúlyozott legyen. Néha makacs, ugyanakkor türelmes és önálló, elszántan véghezviszi az akaratát.
 

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek először az eszével szeret. Még egy elsődlegesen szexuális vonzalmon alapuló kapcsolat sem tarthat soká szellemi összhang nélkül. Az Ikrek gyakran köt barátságot az ellenkező nemmel, és a szellemi összhang kialakulását követően a barátság szerelemmé mélyülhet. Érzelmeiben meglehetősen ingadozó, esetenként párhuzamos kapcsolatokat tart fenn. De ha egyszer sikerül megnyerni a szívét, igazán képes szeretni.
 

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A szerelem területén a Rák meglehetősen határozatlan. Flörtöl, ám tartózkodó, és mindeközben bolyong saját érzelmeinek útvesztőiben. Egyes Rákok idegenkednek a klasszikus udvarlástól, és izgalmasabb módját választják. Lehetőség szerint rögtön felteszik az alapvető kérdéseket: összeillünk egyáltalán? Szeretjük egymást? Egy Rákkal élni annyit tesz, hogy el kell fogadnod érzelmei és képzelete intenzitását.
 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán szenvedélyes és impulzív. Igényli a pozitív visszajelzést. Neki éreznie kell, hogy szükség van rá, és biztosan tudnia kell, hogy viszontszeretik, mielőtt teljesen elkötelezné magát. Ha azonban megteszi, semmi sem lehet túl nagy kérés számára. Udvarlása gyakran drámai gesztusokat sorakoztat: több tucat rózsa a hölgy irodájába, erotikus telefonhívás hajnali háromkor, vagy száguldó motorozás a belvárosban.
 

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A szív ügyeiben a Szűz gyakran kifürkészhetetlen. Egyszer távolságtartó és csendes, máskor nyílt és beszédes. Egyik pillanatban örül, hogy lát valamit, a következőben pedig számára teljesen érdektelen ugyanaz. Többnyire nem dédelget romantikus illúziókat, tisztán látja a legapróbb részleteket, majd megpróbál javítani rajta. Ám a Szűz sohasem szigorúbb szeretteihez, mint saját magához.
 

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg vonzódik a szépséghez, bármilyen megjelenési formájában, és még egy elhúzódó hullámvölgyben lévő kapcsolatban sem szívesen mondja ki az utolsó szót. Képtelen megbántani mások érzéseit. Ennek következtében általában a szükségesnél tovább marad egy adott kapcsolatban, csak mert különben elveszne a harmónia. Azért olyan fontos ez számára, mert szíve legmélyén tudja, hogy a megvilágosodás a vihar mozdulatlan középpontjában rejtőzik.
 

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Akkor ismerted meg igazán a szenvedély szó valódi jelentését, ha volt már dolgod Skorpióval. Egyetlen más jegy sem visz annyi nyers erőt egy kapcsolatba, mint ő. Valójában sohasem tudhatod, milyen formában jelenik majd meg heves vérmérséklete: féltékenység, düh, végtelen kérdezősködés vagy féktelen vágy. Ha hosszú távra tervezel, jobb, ha elfogadod a Skorpiót olyannak, amilyen. Nem sokat alakul, ám szeretetteljes és befogadó a szerelme felé.
 

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Az egzotikus helyszínek, az egyéni igazságkeresés és a végül egymásban megtalált igazság a Nyilas szerelmi történeteinek fő elemei. Bárkibe szeret bele, vagy bárkivel házasodik is össze a Nyilas, egy része mindig kissé elkülönül, és önálló marad. Az igazságot keresi, és ha megtalálja, azonnal kifejezésre is juttatja azt. Ragaszkodó, szerető partner, és a bizalmát elnyerve a párkapcsolat csak tovább mélyül majd.
 

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak számára fontos, hogy kedvese megértse, mire van szüksége, és eszerint szólítsa őt meg. A Baknak kell a lelki harmónia a párjával. Időnként komoly partnerre van szüksége, máskor egy szórakoztató társra. Hogy milyen választ magának, az attól függ, hol tart éppen az életben. Alapvetően azonban mindig a komoly kapcsolatot keresi. Bármilyen keményen dolgozik vagy bármilyen gazdag is lesz érzelmileg, mindig többre vágyik, ezért kapcsolatát is építi.
 

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntőnek kapcsolataiban is ugyanolyan térre és szabadságra van szüksége, mint az élet más területén. Ez iránti igénye akkor sem illan el, ha elkötelezi magát. Gondolkodásmódja néha önmaga ellen dolgozhat, ha nem elég elővigyázatos. A Vízöntő vonzódik a különleges és különc emberekhez. Legbensőségesebb kapcsolatait a rendkívüliség jellemzi. Eredeti gondolkodó, aki mindenekfelett valónak tartja az individualizmust és a szabadságot.
 

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szívügyekben az érzékeny Halak a szubjektív valóságot talán a külvilágnál is valóságosabbnak és kézzelfoghatóbbnak véli. Egyes Halak számára a szerelem a transzcendencia értelme, a forrás, melyben elmerülve mélyebb rejtelmek nyomára lelhet. A Halakkal való szerelmi kapcsolat a tudat mélyebb rétegeire is kihat. Mellette olyan kapcsolatot élhet meg a partnere, amilyenben még nem volt része.

Horoszkópunk Trish MacGregor: Az asztrológia mindentudó nagykönyve című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ablak
  • párkapcsolati probléma
  • nyugati horoszkóp

Mitől ábrándul ki a pasid?

Ezt is szeretjük