Így jósold meg egyszerűen, mi vár rád a szerelemben
Nem kell hozzá más, csak te és a megfelelő kártya. Vajon neked mit ígérnek a lapok?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A jóskártyák használata egy ősi, hagyományos módszer, amellyel kapcsolatot teremthetünk az angyalokkal és az arkangyalokkal. A kártyák a püthagoraszi számmisztikán alapulnak, amely szerint minden szám és kép matematikailag pontos rezgéssel rendelkezik.

A kártyák a vonzás törvénye alapján működnek, és ez a törvény tévedhetetlen. Ez azt jelenti, hogy a kérdéseid - vagy annak a személynek a kérdései, aki számára az értelmezést végzed - mindig a tökéletes kártyákat vonzzák válaszul. Vagyis mindig azt a lapot húzod, amelynek válasza illik a kérdés rezgéséhez.

Így kezdd el!

A jósláshoz A szerelem angyalai jóskártyára lesz szükséged. Először meg kell tisztítanod a kártyacsomagot. Mivel kártyáid érzékeny eszközök, minden energiától meg kell őket szabadítani, amelyet a gyártás folyamata során esetleg magukba szívtak.

A  kártyák megtisztításához először tartsd a paklit a nem domináns kezedben - amellyel általában nem írsz -, mivel ez a kéz kapja az energiát. A másik kezedet szorítsd ökölbe - ez küldi az energiát -, és üss egyet a paklira. Ez kitakarítja a régi energiákat, és így a kártyák most "tiszta lappá" váltak, és készen állnak, hogy a te rezgéseddel telítődjenek.

Második lépésként szenteld fel a kártyákat! Röviden érints meg minden egyes lapot, hogy a te személyes energiáddal töltsd fel. Ennek elvégzéséhez elég, ha megérinted a lapok egyik sarkát. Aztán terítsd szét a lapokat képpel fölfelé. Tartsd a szétterített lapokat a szívedhez, és gondolj bármilyen imára vagy szándékra, amellyel szeretnéd felszentelni a kártyákat! Jó ötlet, ha segítségül hívod a szerelem angyalait.

Jóslási módszerek

A felszentelés után kártyáid már a te rezgésedet és szándékaidat hordozzák. Tegyél fel egy kérdést! Az angyalok és arkangyalok hallják a gondolatainkat, tehát nem szükséges hangosan kimondani a kérdéseket.

Ezután keverd meg a lapokat! Gondolj a kérdésre, miközben megkevered a lapokat, és kérd az angyalokat, hogy válaszukkal és útmutatással segítsenek. Ha egy vagy több kártya kiugrik a pakliból keverés közben, tedd félre.

Egylapos jóslás

Ha befejezted a keverést, emeld le a legfelső lapot. Ez a válasz a kérdésedre, vagy arra vonatkozó útmutatás, hogy milyen gyógyító lépéseket kell tenned ahhoz, hogy segítsenek neked az adott problémával kapcsolatban.

Nézd meg az útmutatót! Az útmutató könyvecske kifejti A szerelem angyalai jóskártya lapjainak általános jelentését. Olvasás közben figyelj meg minden felmerülő gondolatot vagy  érzést, mivel ezek a válasz személyes részét jelentik.

Háromlapos kirakás

Időnként előfordulhat, hogy több részletet szeretnél kapni. Ilyenkor nem egy, hanem három lapot emelj le a pakli tetejéről. Képpel felfelé fektesd le az első lapot a bal oldalra, a másodikat középre, a harmadikat pedig jobb oldalra.

A bal oldalon lévő lap a közelmúltról szól, arra a helyzetre vonatkozóan, amelyről érdeklődtél. A középső lap a kérdéses helyzet jelenlegi állapotát tárja fel, és azt, amit pillanatnyilag tudnod kell, vagy amin dolgoznod kell. A jobb oldali kártya a közeljövődet mutatja.

Fontos észben tartani, hogy pozitív szemléletmóddal és belső útmutatásodat követve javíthatsz a jövődön.

Cikkünk megírásában Doreen Virtue A szerelem angyalai jóskártya című könyve segített.

A szerelemtől fiatalnak, energikusnak és életerősnek érezzük magunkat. Az egyik legnagyszerűbb élmény a világon!
Ezért nagy öröm számomra, hogy bemutathatom az olvasónak A szerelem angyalai jóslártyát.
- Doreen Virtue

Kiadja az Édesvíz kiadó.
A könyv és a kártyacsomag ára 4990 forint, akciósan most 3743 forint.
Itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük