Szeptemberi szerelmi horoszkóp: sok jegynél lesz változás
Az ősz első hónapja érzelemgazdag és eseménydús lesz.

alma
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ősz a küszöbön áll, de még nem a hűs szellő, csak a visszakacsintó napsütés tereli össze a szíveket a romantikus indián nyárban. Az új évszak első havában sokan találhatnak egymásra, és a párok kapcsolatában is új, boldogabb fejezet veheti kezdetét.

A havi horoszkóp elárulja, miért ígérkezik olyan eseménydúsnak és érzelemgazdagnak a szeptember: sokak kedvenc hónapja lehet ez az esztendőben.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként alapvetően pozitív lesz a hónap a számodra a szívügyek terén. Noha párban lehetnek olykor helyzetek, amikor nehéz, de meg kell találnotok a közös hangot, és sikerülni is fog. Sokat fejlődtök e téren, és büszke leszel arra, hogy milyen jól működtök együtt. Szingliként a szeptember tartogat egy rövidebb flörtöt, mely sok önbizalmat ad. Az egyedülállóság előnyeit azonban élvezni fogod, végre jó eséllyel ráérzel a szabadság ízére. Kiegyensúlyozott leszel, és pozitív, ami az első lépés egy új kapcsolat felé.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Az őszi hangulat szíved mélyéig hatol, és várakozással tölt el, nem is hiába. Mind párban, mind egyedül sok-sok érzelem, pozitív energiák ígérkeznek az évszakra, és mindjárt szeptemberre is. Csodásan indul az évszak. Ha párban éled meg, akkor még több vallomás ígérkezik az eddigieknél, és szerencsés módon sokat lehettek kettesben is. Ha egyedülálló vagy, bizonyosan érzed, a szerelem ott van a levegőben. Nem kell már sokáig várni, valóban közeleg: élvezd ki, ez lehet az utolsó szingli hónapod!

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként a szeptember érzelemdús lesz a számodra, ráadásul mind egyedülállóként, mind párban egy nagyon kellemes, harmonikus hónap elébe nézel. Ha van párod, környezetetek csodálattal tekint rátok, mert a kommunikáció is remekül működik, illetve árad belőletek a pozitív energia, a szerelem és a gyengédség. Ha nincs párod, váratlanul talál el Cupido nyila ősszel, és mivel meglepetésként érkezik, nem tudható előre, hol és mikor jön. Mivel azonban érzed, közeleg, még inkább harmóniába kerülsz a világgal.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rák jegyed pozitív őszt ígér neked. Kedveseddel az első hetekben, szeptember beköszöntével sok-sok szuper program vár, melyek kettesben is, de társaságban is egyre csak közelebb terelnek titeket egymáshoz a sok közös élmény által. Most egymás szeretteivel is fejlődik a kapcsolatotok. Ha szingli vagy, egy férfi, akit már korábbról ismertél, jeleket kezd neked küldeni. Ezek értelmezése egyelőre még feladja a leckét, de a bizonytalanság rövidesen eloszlik majd, és tisztán meglátod, valóban vonzódik-e.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként kellemes, távoli utazás merül fel a hónap során közted és párod közt. Bár ennek megvalósulása nem feltétlenül közeli dolog, álmodozni jó érzés lesz róla. A szeptember sok-sok elmélyült, összebújva suttogós beszélgetést ígér számotokra, ezek által pedig mind közelebb kerültök. Ha nincs párod, a fent említett utazás gondolata akkor is felébredhet benned. Az álom jó eséllyel megvalósulhat a közeljövőben. Az illető, aki oldalán megtörténhet, hamarosan elérkezik az életedbe.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűzként remek hónap elébe nézel. Amennyiben párban vagy, kedveseddel erősebb a szerelmetek, mint valaha. Tele vagytok tervekkel, és nincs, ami az utatokba állhatna. Még az a harmadik illető sem, aki mostanság irigyeli meg boldogságotokat. Ha nincs párod, jelöltedről sok új információt tudhatsz meg a hónap során. Noha egy bizonyos nő miatt sokat fájhat a fejed, próbáld pozitív irányba terelni a gondolataidat. Meglátod, ha a férfival egymásnak rendelt titeket a sors, akkor egymás mellett is köttök ki.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérlegként kedvenc hónapjaid egyike következik most, ami a szívügyeket illeti. Pároddal csodás harmóniában vagytok érzelmileg, a hálószobában és a mindennapokban is. Egy felmerülő nehézséget nagyszerűen sikerül megoldanotok együtt. A dolog lehet pénzügyi természetű, de lehet családdal összefüggő dolog is. Ha nincs párod, önbizalmad hó elején alábbhagyhat, de próbáld megerősíteni magad, és nem abból kiindulni, épp egyedül vagy-e. Lehetőségek egész tárháza sorakozik előtted: erős vagy, szép, értékes!

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpióként az ősz romantikája érzelmekkel tölti meg a szívedet, párban és egyedülállóként is. Egy felmerülő utazás izgalommal tölt el, várakozásod pedig nem is hiábavaló. Az út szingliként és párban is ígéretes. Szeptemberre talán még csak a tervezgetés marad, de már ez is sok örömmel tölt el. Kedveseddel tele vagytok ötletekkel, lendülettel, és minden napotokat jó energiák lengik be. Ha nincs párod, barátnőiddel való készülődés is örömteli lesz.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Szeptemberben, ha párban vagy, legyen a jelszavad, jelszavatok a türelem és a tolerancia. Nincsen tányér csörrenés nélkül, persze, de sok esetben elkerülhető a vita, amennyiben megpróbáltok kicsit a másik fejével gondolkodni, és megérteni egymást. Sokat tanultok ebben a hónapban egymásról. Ha szingli vagy, utadba sodor egy külsőleg vonzó, de belül csalódást okozó férfit a sors. Ezzel egy időben egy belül szimpatikus, de neked nem tetsző férfit is megismersz. Figyeld reakcióid, sokat tanulsz belőlük.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A szeptember fontos eseményt tartogat. Amennyiben párban vagy, most egy korábbi félreértés kerül napirendre, egyúttal tisztázódik is. Ennek köszönhetően, noha lehetnek nehéz órák vagy akár napok köztetek, végül egy jobb időszak indul el az életetekben. Ha nincs párod, a hónap során egy szórakozóhelyen megismersz egy férfit, akivel egy elértett szó vagy hibásan értelmezett jel miatt elegyedsz beszélgetésbe. Számodra kétesélyes a dolog, számára egyértelműbb. Hó végére kiderül, mi lesz a sorsotok.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Vízöntőként a szeptember ígéri neked azt a lelki harmóniát, amire régóta vártál. Pároddal sokkal közelebb kerültök egymáshoz, köszönhetően a sok beszélgetésnek, ami köztetek lezajlik ebben a néhány hétben. Feltártok egymás előtt vágyakat, titkokat, érzelmeket. Ha egyedülálló vagy, akkor olyan férfinak mutatnak be szeptemberben, akivel még meg sem szólaltatok, máris érzitek a közös hullámhosszt. Beszédbe elegyedve kiderül, valóban megvan köztetek a közös hang. Randigyanús a dolog!

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halakként egész hónapban élvezheted a férfiak kitüntető figyelmét. Párod részéről sokkal több bók érkezik, köszönhetően szexi kisugárzásodnak. Ezzel egy időben viszont féltékenysége is felébredhet, neked pedig nem lesz könnyű megbirkózni a zöld szemű szörnnyel. Gondolj mindig arra, ami szavai mögött van: ragaszkodás és szerelem. Ha nincs párod, egy férfi, akiben magad is láttál korábban lehetőséget, nem bír tovább vonzalmával, és felfedi érzelmeit: jó eséllyel találkára is hív majd.

Ezt is szeretjük