Milyen szerető vagy?
Horoszkópodból kiderül
Ha kíváncsi vagy, vajon csillagjegyed mennyi érzékiséggel, illetve milyen temperamentummal áldott meg, horoszkópunkból kiderül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A zodiákus minden egyes tagja másféle energiaszinten él. Vannak hűvösebb és tüzesebb jegyek.

Ha kíváncsi vagy, a te szexuális energiáid milyen hőfokon izzanak, olvasd el horoszkópunkat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Horoszkópod alapján igazán rámenős, mondhatni, türelmetlen szerető vagy. Egyrészt, ha egyszer valaki megtetszik neked, azt többnyire meg is szerzed, másrészt pedig nehezen tudod elnyomni a benned lobogó erős szexuális vágyat. Ugyanakkor, ha igazán szerelmes vagy, Kos jegyedből adódó csökönyösséged pozitív formát is ölthet: mindent megteszel párodért, akár még várni is hajlandó vagy.
Erogén zónáid: fül, tarkó.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Szenvedélyed igen lassan melegszik a kívánt hőfokra, akkor viszont akár robbanásra is képes. Nem hiszel abban, hogy létezik szerelem első látásra - épp ezért akár évekbe is telhet, míg pároddal egymásra találtok. Ha viszont egyszer elkötelezed magad valaki mellett, képes vagy teljesen megnyílni előtte, és Bika jegyedből adódó szenvedélyes oldaladat is megmutatod neki. Ez elsősorban szexuális életeteket lendíti előre.
Erogén zónáid: nyak, száj.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Horoszkópodból adódóan elsőre hűvösnek és távolságtartónak tűnhetsz. Ám amint valakit közelebb engedsz magadhoz, rögtön kiderül, hogy ez pusztán a látszat. Akit ugyanis beengedsz a hálószobádba, tapasztalhatja, hogy kimondottan szenvedélyes nővel van dolga. Mindössze arról van szó, hogy szexuális energiáidat intellektuális álarc mögé bújtatod a hétköznapok során.
Erogén zónáid: fül, ujjak, lábujjak.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként hajlamos vagy rendkívül ragaszkodó és birtokló lenni a szerelemben. Mindennél jobban vágysz az érzelmi összeolvadásra. Ha ez megvan, emócióidat és szexuális energiáidat szabadjára engeded. Ilyenkor már nem félsz kimutatni vágyaidat, és hihetetlen őszintén törnek elő belőled erotikus ösztöneid. Partnered úgy érezheti magát, mint aki egy megzabolázhatatlan szexuális energiamezőbe keveredett.
Erogén zónáid: mellbimbó, mell és has.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Rendkívül fontos számodra mind a szexualitás, mind pedig a romantika, ha az Oroszlán jegyében születtél. Forróvérű nőként gyakran megesik, hogy többször kívánod a szexet, mint párod. Ráadásul, ha nem kapod meg, amire vágysz, könnyen elszabadulhat a pokol. Ilyenkor előfordulhatnak igazán nagy veszekedések is. Ez azonban nem sűrűn esik meg, hiszen erotikus kisugárzásodnak és a benned lobogó szenvedélynek kevesen állnak ellen.
Erogén zónáid: a hát alsó része, comb.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Hiába a hűvös, kimértnek látszó felszín, a mélyben komoly szexuális energiák tombolnak. Először szereted kiismerni partnered, és, ha úgy érzed, biztonságban vagy mellette, képes vagy ellazulni. Ilyenkor szabadjára engeded fantáziádat, és szinte bármilyen erotikus játékba belemész, hiszen feltétel nélkül megbízol párodban. Szűz jegyednek köszönhetően ugyanúgy szeretsz adni, mint kapni.
Erogén zónáid: végtagok, has.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Horoszkópod miatt a szexualitás terén - csak úgy, mint az élet más területein - szeretsz az arany középúton maradni. Nem vágysz extremitásokra, sem megszokott légyottokra. Élvezed a csábítást, de nem flörtölsz mindenáron. Szerelmednek szeretsz mindent megadni - érzelmileg és szexuális tekintetben egyaránt. Az elsöprő szenvedély talán hiányzik belőled, de igazán kiegyensúlyozott és odaadó szerető vagy.
Erogén zónáid: fenék, fül, ajkak.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió jegyedből adódóan kimondottan heves és szenvedélyes nő vagy. A szerelemben nem igazán ismered a korlátokat. Szükségtelennek érzed, hogy véka alá rejtsd erős szexuális kisugárzásodat és vágyaidat. Nem állnak messze tőled az egyéjszakás kalandok sem. Ennek ellenére vágysz arra, hogy megtaláld a párod, aki mellett mind emocionálisan, mind szexuálisan kibontakozhatsz.
Erogén zónáid: combok, ágyék.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nemcsak rendkívül szenvedélyes nő vagy, de még a romantika sem áll távol tőled. Ám horoszkópod szerint minderre csak akkor vagy képes, ha igazán erős lángolást érzel szívedben. Amint kezded elveszíteni az érdeklődésedet, és szexuális energiáid csillapodnak, nyomban odébbállsz. Ilyenkor nem kötsz kompromisszumot, pedig sokszor csak egy múló hullámvölgyről van szó, és talán érdemes volna türelmesnek lenned.
Erogén zónáid: csípő és comb.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A szenvedély alapvetően ösztönös dolog, te azonban Bakként sokszor túlzottan is fegyelmezett vagy ahhoz, hogy spontaneitásodnak szabad utat engedj. Pedig valahol a mélyben igenis ott lakozik az az energia, amit sokszor hiába keresnek benned a férfiak. Próbálj egy kicsit oldottabb lenni, és egyetlen pillanatig se félj attól, ha szenvedélyed szárnyalni akar. Engedd el magad, és figyeld a visszajelzéseket.
Erogén zónáid: térdhajlat, mell.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntő jegyednek köszönhetően nem félsz megmutatni önmagad, igazi szabad lélek vagy. Ha megszeretsz valakit, egy pillanatig sem őrlődsz azon, vajon mit lehet, és mennyire. Szenvedélyednek és erotikus fantáziádnak zöld utat adsz - minden szituációban. Emellett azonban gyakran lehetsz rapszodikus és kiszámíthatatlan is, amivel párodnak már jóval nehezebb megbékélnie.
Erogén zónáid: boka, has.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Horoszkópodból adódóan nemigen lehetne elsőre megmondani, mi mindenre vagy képes a szerelemben. Igen sokan tartanak kissé zárkózott, hűvös és távolságtartó személyiségnek. Pedig gyakran elegendő a szerelemnek egy hangyányi szikrája, és benned komoly szenvedély szabadul el. Mindezt persze csak az tudhatja, aki egyszer már átlépte a hálószobád küszöbét.
Erogén zónáid: lábfej, fül.

Cikkünk Judy Hall Asztrológia Biblia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

rozsaszin bugyi
  • horoszkóp
  • férfivágy

Férfi szexhoroszkóp

ferfi no rozsaszin agy
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Férfi szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük