Rémületes: újra feltűnt a szellem a pubban! Videó is készült róla
Korábban is készült már itt egy felvétel, amin úgy tartják, hogy szellem van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ugyanabba a fába kétszer nem csap a villám, így tartja a mondás, de ugyanabban a pubban kétszer jelenhet meg kísértet - mondhatnánk ennek analógiájára, legalábbis egy nemrégiben készült felvétel alapján.

Az angliai Ye Olde Man and Scythe pub

Újabb videofelvétel készült ugyanis egy ódon angliai pubban, ugyanabban, ahol korábban is láttak már szellemet az üzemeltetők az éjszakára bekapcsolt biztonsági kamera felvételén: egy reggel szokatlan dolgokat tapasztaltak a pubban, ezért határoztak úgy, hogy visszanézik. A felvételen zöldes fényben úszó alak jelenik meg a bárpulton túl. Erről további részleteket, beleértve a videót is, ebben a korábbi cikkünkben találsz.

Az újabb felvétel

Ezúttal nem a biztonsági kamera vette fel a szellemjárást, hanem egy turista. A 19 másodperces videón az egyik első emeleti ablakban fényjelenség kíséretében látható a másodperc töredék részéig egy kísértetnek tűnő alak.

Nézd meg a videót!

A felvételt egy portugál férfi készítette, amint éppen az épületről beszélt, megjegyezve, hogy ez egy szellemjárta hely. Amint említést tesz arról a korábbi esetről, amit fent említettünk, az egyik emeleti ablakban látható a jelenség.

Újabb bizonyíték?

A pub üzemeltetője, Tony Dooley szerint a felvétel újabb bizonyítékként szolgál arra, hogy a pub szellemjárta hely, viszont hozzátette, nem örül neki, hogy kísértet garázdálkodik az épületben, ugyanis az a felső emeleti ablak, ahol a fény felvillan és az alak látható, éppen az ő lakásának az ablaka.

Amikor az esetről nyilatkozott, hozzátette, maga is tapasztalt már korábban furcsa jelenséget. Felidézett egy esetet, amikor éjjel arra ébredt, hogy nedves, ragacsos a talpa, mintha csak a kutyája nyaldosta volna össze, ám az állat békésen aludt a szobában. Máig sem érti, hogyan történhetett a dolog.

Ijesztő szellemfotók

Kattints, és nézz meg hét ijesztő fényképet, amiken állítólag szellemek láthatók. Vajon valódiak?

Nem kizárt, hogy szellem volt

Ahogy arra sincs 100%-os bizonyíték, hogy a két furcsa felvételen szellem van, arra sincs, hogy nem az. A pub 1251 óta üzemel, a negyedik legöregebb Angliában, ráadásul a legenda szerint James Stanley, Derby hetedik grófjának szelleme, egy nyolcéves kislány szelleme, egy öngyilkos nő szelleme és egy kutya szelleme is kísért itt. Talán éppen az utóbbi nyaldosta az alvó üzemeltető talpát azon a bizonyos éjszakán?

Akárhogy is, a pubnak bizonyára még jobban fellendül a forgalma, hiszen a szellemvilág iránt érdeklődők és a borzongani vágyó turisták előszeretettel járják be a kísértettnek mondott helyeket.

Fotó a pubról: www.wikipedia.org, Ian Roberts.

Ezt is szeretjük