Szellemjárás a színházban? Éjjeli kamera videózta le a furcsa jelenséget
Egy médium tartott előadást, ezután történt a rejtélyes eset. Nézd meg!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szellemek márpedig nincsenek! Talán te magad is szoktad mondani, ám annyi biztos, hogy láttál már nem egy és nem is kettő embert, amint legyint, és ez a mondat hagyja el a száját.

De vajon mitől ilyen biztosak ebben a dologban? Hiszen amikor azt állítják, nem léteznek kísértetek, éppúgy nincs bizonyítékuk, mint ahogy azoknak sincs egyértelmű és megcáfolhatatlan, akik azt állítják, vannak.

Mégis, furcsa módon időről időre azoknak a bizonyítékai gyarapodnak, akik azt mondják, túlvilági lelkek igenis bolyonganak köztünk. Ilyen az a július végi felvétel is, amelyet az essexi Romford Színházban rögzített egy biztonsági kamera.

A felvétel

A dolog pikantériája, hogy ez a felvétel nem egy átlagos napon készült. Aznap ugyanis, amikor a videót rögzítette a színház biztonsági kamerája, egy médium - vagyis holtakkal, szellemekkel kapcsolatot létesíteni, kommunikálni képes ember - tartott előadást.

Pár órával előadása után az üres teremben az egyik szék és egy asztal mozogni kezdett. A színház igazgatója, Jai Sepple nyilatkozatában elmondta, az elmúlt évek során számos alkalommal történtek megmagyarázhatatlan dolgok az épületben, de ez mind közül a legijesztőbb eset. Nézd meg a felvételt!

Itt ragadt egy kísértet?

Mivel a videó rögzítésének napján egy médium tartott előadást ebben a teremben, joggal merül fel a kérdés: amennyiben tényleg nem manipulációról, hanem paranormális jelenségről van szó, nem egy megidézett illető lelke ragadt-e itt az élők világában?

A médiumok ugyanis, hogy kommunikálni tudjanak a holt lelkekkel, megidézik őket, és ha már érzik jelenlétüket, kérdéseket tesznek fel nekik, valamint közvetítik az ő mondanivalójukat az élő rokonaiknak, barátaiknak, amit haláluk miatt már nem volt alkalmuk elmondani nekik. Talán visszaküldeni már nem sikerült az odahívott szellemet?

Akárhogy is, a videó hátborzongató, és nem is egyedülálló eset, amikor biztonsági kamera rögzíthetett szellemet. Kattints ide egy korábbi, szintén biztonsági kamerás felvételért, amelyen egy utcán sétáló, régies öltözetű asszony egyik pillanatról a másikra köddé válik.

Rémisztő szellemfotók

Nemcsak videók, fotók is készültek már szellemekről szép számmal. Íme, néhány a leghátborzongatóbbak közül.

Ezt is szeretjük