Hogyan alakítsd anyagi helyzeted?

Horoszkópunkból kiderül, hogy az anyagiak terén miben vagy igazán tehetséges és mit kell megtanulnod jelenlegi életedben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénzügyekhez való viszonyod nagyrészt azon múlik, előző életeidben miképpen tettél szert bevételre, és hogyan sáfárkodtál azzal. Ám nincs az a karma, ami nem tisztítható meg - így tudatosság és következetesség révén anyagi helyzeteden is sokat javíthatsz.

Szaturnusz számláló

Számold ki, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Szaturnusz a Kosban

Kiváló helyzetfelismerő képességedből adódóan azokat a pénzkeresési vagy befektetési lehetőségeket is meglátod, melyek mellett mások közömbösen mennek el. Eltökéltségednek köszönhetően rendre el is éred mindazt, amit terveztél - ami természetesen a bankszámládon is látszik. A megkeresett pénzzel többnyire jól sáfárkodsz, ám időről időre előfordul, hogy egy kevésbé következetes lépés miatt többet veszítesz a réven, mint amennyit nyertél a vámon. Meggazdagodni valószínűleg nem fogsz, ám szűkölködnöd sem kell az anyagi javakban.

Szaturnusz a Bikában

Erősséged kitartásodban és következetességedben rejlik. A pénzkeresésnek inkább a hagyományos útját választod - alkalmazásban többet dolgozol, mint az átlag, vállalkozóként pedig alaposan körüljárod a felmerülő üzleti-befektetési lehetőségeket. A költekezés sem jellemző rád, ám esetenként szívesen áldozol egy-egy minőségi ruhadarabra vagy dekoratív berendezési tárgyra. Gondot csak az okozhat, hogy túlzott aggályokkal viseltetsz minden olyan dologgal szemben, ami ismeretlen számodra. Így megeshet, hogy nem használsz ki olyan kínálkozó alkalmakat, melyek pénzügyi előrelépést jelentenének.

Szaturnusz az Ikrekben

Mindenkori tevékenységedben elsősorban a szellemi kihívást keresed. Természetesen a pénz sem mellékes számodra - már csak azért sem, mert az intellektus is csak akkor szárnyalhat, ha nem kötik le a különböző megélhetési problémák. Ám éppen azért, mert képes vagy egyfajta könnyedséggel viszonyulni a pénzügyekhez, alkalmazottként és vállalkozóként rendre megtalálnak azok a kedvező lehetőségek, melyeket kiaknázva biztosítani tudod önmagad és szeretteid számára mindazt, ami valóban szükséges. Így súlyosabb pénzügyi problémákra annak ellenére sem kell számítanod, hogy a takarékosság nem tartozik az erősségeid közé.

Szaturnusz a Rákban

Sokkal inkább alkalmazott, mint vállalkozó típus vagy. A pénzvilág működése átláthatatlan számodra - igaz, nem is teszel különösebb erőfeszítést annak érdekében, hogy megértsd. Alkatodnál fogva inkább effektív munkával, mint különböző üzleti-befektetési lehetőségek kiaknázásával teremted elő mindazt, amire neked és szeretteidnek szükségük van. Ily módon persze nem valószínű, hogy meggazdagodsz, ám mivel jól sáfárkodsz a megszerzett javakkal, lassú, de biztos gyarapodásra számíthatsz. Ha pedig önhibádon kívül mégiscsak nehéz pénzügyi helyzetbe kerülnél, garantáltan megtalálod majd a megoldást.

Szaturnusz az Oroszlánban

Karizmatikus egyéniségként jól képviseled az érdekeidet, mégpedig olyan módon, hogy ez mindenkori környezeted számára se legyen kellemetlen. Ennek köszönhetően mind alkalmazottként, mind vállalkozóként megtalálod a számításodat - szakmai téren és a jövedelmedet tekintve egyaránt. Idővel akár gazdag nő is válhatna belőled, de hajlamos vagy arra, hogy tovább nyújtózkodj, mint ameddig a takaród ér. Meggyőződésed ugyanis, hogy neked és szeretteidnek mindenből a legjobb jár. Szerencsére mindig megtalálod a módját annak, hogy egyenesbe hozd pénzügyeidet.

Szaturnusz a Szűzben

Gyors felfogóképességedhez és gyakorlatias gondolkodásmódodhoz rendkívüli szorgalom és kitartás párosul. Félrevezetni pedig szinte lehetetlen, ugyanis kiváló érzékkel különbözteted meg az értékest az értéktelentől. Mégsem valószínű, hogy vállalkozóként sikeres lehetsz, mivel hajlamos vagy elveszni a részletekben, illetve hosszasan hezitálni egy-egy döntés előtt. Ha azonban beéred az alkalmazotti státusszal és a második ember szerepkörével, fenti tulajdonságaidnál fogva idővel szinte nélkülözhetetlenné teheted magad munkahelyeden - ami természetesen a jövedelmedben is megmutatkozik majd.

Szaturnusz a Mérlegben

Kreativitásod átlagon felüli, munkastílusod intenzív, ráadásul hatodik érzékednek köszönhetően mindig tudod, hogy éppen rugalmasságra vagy megfontoltságra van-e nagyobb szükség. Fenti tulajdonságaidból adódóan jellemzően előteremted a szükséges anyagi javakat, annak ellenére, hogy a pénz némiképp háttérbe szorul az értékrendedben. Mivel azonban túlságosan is kerülöd a konfrontációt, megesik, hogy nem képviseled kellő hatékonysággal az érdekeidet - ami természetesen a pénzügyi helyzetedben is megmutatkozik. Érdemi gyarapodásra akkor számíthatsz, ha szembenézel félelmeiddel, és kiállsz magadért.

Szaturnusz a Skorpióban

Akár alkalmazott, akár vállalkozó vagy, ösztönösen tudod, hogy tehetsz szert az átlagosnál magasabb jövedelemre. Mindehhez nagy belső erővel és fejlett érdekérvényesítő képességgel áldottak meg az égiek - így a kínálkozó lehetőségeket rendre ki is aknázod. Ugyanakkor hajlamos vagy pillanatnyi hangulatodtól vezérelve dönteni, aminek bizony a bankszámlád is kárát láthatja. Így aztán életedben egzisztenciális csúcs- és mélypontok követhetik egymást. Érdemes lenne fejlesztened az olyan, benned szunnyadó tulajdonságokat, mint a megfontoltság és a következetesség - ezzel párhuzamosan ugyanis fokozatosan stabilizálódna pénzügyi helyzeted is.

Szaturnusz a Nyilasban

Roppant fontos számodra, hogy mindenkori tevékenységed során meggyőződésed szerint nyilvánulhass meg. Ráadásul fejlett igazságérzetedet sem sikerül mindig kordában tartanod - holott saját jól felfogott érdekedben esetenként éppen erre lenne szükség. Mindez olyan, egyébként elkerülhető konfliktusokhoz vezethet környezeteddel, melyek az egzisztenciádra is negatív hatással lehetnek. Így megesik, hogy nehéz anyagi helyzetbe kerülsz - holott egyéni látásmódod, kiváló problémamegoldó képességed épp az ellenkezőjére predesztinálna. Megoldást jelenthet, ha kifejleszted és megerősíted magadban a kompromisszumkészséget.

Szaturnusz a Bakban

Gondolkodásmódod gyakorlatias és racionális, állhatatosságod és teherbírásod pedig szinte legendaszámba megy. Mindehhez rendkívüli monotonitástűrés párosul. Fenti tulajdonságaidnak köszönhetően alkalmazottként és vállalkozóként egyaránt megtalálod a számításodat - nemigen kell anyagi nehézségekre számítanod, sőt, idővel kifejezetten jómódúvá, esetleg gazdaggá is válhatsz. A gond csak az, hogy teendőid közepette nem marad elég időd és energiád azokra, akik a legfontosabbak számodra - ha pedig emberi kapcsolataid fellazulnak, a megteremtett anyagi javaknak sem tudsz felhőtlenül örülni.

Szaturnusz a Vízöntőben

Nehezedre esik alkalmazkodnod az alá- és fölérendeltségi viszonyokhoz - így aztán nem csoda, hogy nem sok babér terem neked egy-egy merevebb struktúrában. Fontos, hogy olyan tevékenységet válassz, ami az átlagosnál nagyobb fokú mozgásteret biztosít számodra - még jobb, ha távmunkát végzel, netán saját vállalkozást alapítasz. Ekkor ugyanis kreativitásodnak és eredeti gondolkodásmódodnak köszönhetően egészen rendkívüli dolgokat vihetsz véghez. Így, bár nem a pénzkeresés az elsődleges motivációd, garantáltan nem lesznek anyagi gondjaid.

Szaturnusz a Halakban

Bizony nem vagy az a kifejezett üzleti zseni - ám néhány adottságodat a pénzügyek terén is kamatoztathatod, feltéve, hogy magadban tudatosítod, majd akaratlagosan használod őket. Ilyen például rendkívüli intuíciód, melynek révén megsejted, megérzed a dolgok közötti kevésbé nyilvánvaló összefüggéseket. Ráadásul kiválóan bánsz az emberekkel, ami lehetővé teszi, hogy kiterjedt kapcsolatrendszert hozz létre. Ily módon egyre több bevételre tehetsz szert. Meggazdagodni valószínűleg már csak azért sem fogsz, mert a pénz nem az első helyen áll az értékrendedben, de legalább fellélegezhetsz - és az előzmények fényében ez sem kis dolog.

OLVASD EL EZT IS!

lead katie
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Patkány jegyében

lead megan
  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Tigris jegyében

Ezt is szeretjük