Mi a boldogságod akadálya? A Szaturnusz elárulja
Tudd meg, hol áll a Szaturnusz a horoszkópodban, és hogyan találhatod meg a boldogságot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szaturnusz gyakran az akadályok és megszorítások bolygójaként él a köztudatban, és valóban nehézségekkel szembesít, de azért, hogy megtanuld ezeket megoldani, és eljuss a személyes szabadsághoz, illetve érettséghez.

Ezért tapasztalhatod azt is, hogy valami miatt nem tudsz boldog lenni. Persze, más tényezők is közrejátszhatnak az elégedetlenségedben, de a Szaturnusz tevékenységére való rálátás segíthet feldolgozni a helyzetet. A bolygó hatása bizonyos életterületeken érvényesül, attól függően, melyik jegyben található.

Szaturnusz számláló

Számold ki, hol áll a Szaturnuszod, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Kosban található a Szaturnuszod, nem kizárt, hogy nehezen kezeled az indulataid, olykor szélsőséges lehetsz, és talán gyakran visszafogod az energiáidat vagy elnyomod a haragodat. Bár gyakran azt gondolod, mindezt a környezeted érdekében teszed, saját magadnak ártasz a legtöbbet, ha nem tanulod meg, hogy mikor, mennyi energiával vesd magad egy helyzetbe, és hogyan képviseld az érdekeidet anélkül, hogy elnyomnád az igényeidet, vagy átgázolnál másokon.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha a Bikában áll a Szaturnuszod, nem kizárt, hogy rossz helyen keresed a boldogságot, amennyiben az anyagi javak, a hedonizmus vagy egy másik ember által nyújtott biztonságban próbálod azt megtalálni. Nem arról van szó, hogy ezek az értékek ne lennének fontosak, hanem arról, hogy a világnak nem csak ez a része létezik. Az önismeret révén feltérképezheted a spirituális értékek láthatatlan világát.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ha az Ikrekben áll a Szaturnuszod, talán gyakran úgy érzed, nem ért meg a környezeted, nem ismerik fel az értékeidet, vagy méltatlanul bánnak veled. Ám ne várd másoktól az elismerést anélkül, hogy megmutatnád magad, vagy kifejeznéd az igényeidet, és elmondanád, mire vágysz. Senki sem gondolatolvasó.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha a Szaturnuszod a Rákban található, valószínűleg nem könnyen fejezed ki az érzéseidet. Talán attól félsz, könnyen visszaélnek az őszinteségeddel, vagy csalódás ér, mégis, ebben az esetben a kockázatvállalás segít az érzelmi harmónia elérésében. Kezdd kisebb dicséretekkel, apróságok kifejezésével, és gyakorolod az önzetlen szeretetet.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlánban van a Szaturnuszod, valószínűleg nehézségeid adódnak a kreativitásod kifejezésében, akadályokba ütközöl, pedig valószínűleg te is tisztában vagy azzal, hogy mekkora teremtőerő rejtőzik benned. Talán túl nagy elvárásokat támasztasz önmagad és környezeted felé, esetleg vezetői szerep betöltésére akarod használni a művészetet, ezek viszont nem adnak termékeny talajt az alkotóerőknek.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a Szűzben áll a Szaturnuszod, nem kizárt, hogy könnyen eluralkodik rajtad a teljesítmény- és megfeleléskényszer. Talán ahhoz kötöd a boldogságod, hogy mit teszel le az asztalra, mennyire ismernek el mások, illetve mennyit dolgozol. Olykor nem árt, ha elengeded a gyeplőt, megelégszel azzal is, ami nem tökéletes, és engedsz néha a kényelem vagy a kikapcsolódás csábításának.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha a Mérlegben áll a Szaturnuszod, talán félsz attól, hogy zavarba jössz vagy megszégyenülsz, ezért nem mered vállalni magad. A Szaturnusz ugyanakkor akadályokat gördíthet a kapcsolataid elé. Nem kizárt, hogy úgy érzed, nem érdemled meg a szerelmet, vagy épp nem tartod magad elég szerethetőnek. Próbáld azonban minél inkább elfogadni magad, hogy leszámolhass ezekkel a kártékony gondolatokkal.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha a Skorpióban áll a Szaturnuszod, az céltudatossá, de egyszersmind türelmetlenné is tesz. Talán mindent azonnal és egyszerre akarsz, és különösen idegesít, ha mások nem csatlakoznak forradalmi lendületedhez, vagy nem olyan tempóban haladnak, ahogyan te. Nehezen fogadod el a körülötted lévők véleményét, talán túlzottan ragaszkodsz a saját elképzelésiedhez. Különösen fontos, hogy gyakorold a türelmet, a környezeted és az egyes helyzeteket elfogadását.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha a Nyilasban áll a Szaturnuszod, valószínűleg úgy érzed, mindenért meg kell dolgoznod, és olykor hajlamos vagy túl nagy árat is fizetni egy-egy boldog pillanatért, illetve azért, hogy elégedettnek mondhasd magad. Nem az a baj, hogy semmit nem kérsz ingyen, inkább az, hogy olykor elutasítod vagy nem veszed elég komolyan az öledbe hulló lehetőségeket.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bakban a Szaturnusz otthon érzi magát, és bizonyára te is alkatilag vagy szigorú, fegyelmezett és esetenként munkaközpontú. A karrier és a szakmai előmenetel valószínűleg fontos számodra, ám talán túlságosan is gépiesen közelíted meg a feladatokat, nemcsak a munkahelyen, de a családban is. Érdemes az érzelmeidre is figyelned.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntőben található Szaturnusz igazi ellentmondás. Bár a Vízöntő alapvetően a nyitottság, az újító szándék és a merész ötletek képviselője, a Szaturnusz konzervatív attitűdje bojkottálja mindezt, és gyakran nem hagyja szóhoz jutni a benned lakó forradalmárt, aki viszont bezárva érzi magát a hétköznapok kereteibe. Így nem árt, ha visszaveszel a világmegváló terveidből, és elsősorban a saját igényeidre koncentrálsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Ha a Halakban van a Szaturnuszod, különösen érzékeny vagy, ám gyakran védtelennek és sebezhetőnek érzed magad. Nem kizárt, hogy túlzottan az élet sötét oldalára koncentrálsz. Talán azt mondod, csak realista vagy, amikor elragad a pesszimizmus. Ahhoz, hogy boldognak mondhasd magad, nem árt tudatos erőfeszítéssel megtalálnod a mindennapokban a jó dolgokat - minél inkább kinyílsz feléjük, annál több pozitív élményben lesz majd részed.

Ezt is szeretjük