Milyen küldetéssel érkeztél a Földre?
Így számold ki!
A számmisztika segítségével képet kaphatsz rejtett személyiségedről és sorsfeladatodról is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor valaki úgy érzi, hogy elakadt az élete, nincs a helyén, esetleg elégedetlen az aktuális helyzetével, természetes igény, hogy szeretne némiképp a sors erői mögé látni, hogy megtudhassa, merre tovább. De, ha egyébként minden rendben, akkor is érdekes és esetenként meglepő adalékokkal szolgálhat egy kis számolgatás.

Ebben nyújthat segítséget a számmisztika, melynek elmélete abból indul ki, hogy az univerzum minden létezőjét számokra lehet fordítani, ezek a számok pedig meghatározott rezgéseket és minőségeket hordoznak.

Ha az ember személyiségére és sorsára vetítjük mindezt, akkor elsősorban három szám adhat tájékoztatást.

A születési dátum

Ha tudni szeretnéd, mi a küldetésed, vagyis az a feladat, mellyel magadnak és a többi embernek is a legjobbat teheted, illetve, melynek beteljesítése a személyes fejlődésedet a leginkább segíti, akkor születési dátumodból kell számolnod, mégpedig úgy, hogy a teljes dátumot összeadod addig, míg a vége egy számjegyű nem lesz.

Így megkapod a misszió-, sors- vagy más néven életszámodat. Ebből megtudhatod, milyen küldetéssel érkeztél a földre, de még abban is hasznát veheted, hogy eldöntsd, melyik a leginkább hozzád illő hivatás.

Az alapszám

Szintén a születési dátumhoz tartozik az alapszám, ami nem más, mint a teljes születési dátumodból csak a születési napod számértéke - szintén egy számjegyre egyszerűsítve.

Ez elsősorban a jellemedről és a személyiségedről szolgál információkkal, és segítségével kiderítheted, mely tulajdonságaid kamatoztatásán keresztül teljesítheted be sorsfeladatodat.

Számmisztika és önismeret

Szakértőnk elmondja, hogyan használhatod a számmisztikát önismereted fejlesztésére.

A neved száma

A neved számértéke is fontos információkat hordoz, elsősorban a személyiségedhez és a jellemedhez járul hozzá az alapszámodon kívül. Megtudhatod belőle többek között, hogy milyen pozitív tulajdonságokat rejtegetsz. Az össznévszámot ezen kívül kétfelé szokták osztani: ha csak a mássalhangzókat nézed, akkor megtudhatod, milyennek a lát a külvilág, illetve, hogy mit sugárzol magadról másoknak. Másrészt a magánhangzókból a szívszámodat tudod meg, ami az érzelmi, lelki életedre és a párkapcsolati feladataidra nézve adhat útmutatást.

Párkapcsolat

A párkapcsolati kérdésekben úgy is kaphatsz útmutatást, ha a párod és a saját nevedből kiszámolod, mennyire illetek össze, de a kapcsolatotokat fenyegető veszélyekről is tudomást szerezhetsz a stressz-szám segítségével. Ha tudni akarod, merre tart a kapcsolatotok, kattints az online párkapcsolati elemzéshez.

Ezt is szeretjük