Mikor lesz újra párod? Így számolhatod ki a számmisztika szerint
Túl vagy egy szakításon? A számmisztika elárulja, mikorra várható az új szerelem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem könnyű egy hosszú kapcsolatból kilépni, hiszen a már megszokott mindig kényelmesebb választás, mint az új élethelyzet. Ha viszont nem működik a dolog két ember között, akkor nem érdemes a döntést halogatni, mert senkinek sem jó az, ha csak egymás mellett, de nem egymással éltek.

Egy ilyen döntés után az ember akaratlanul is elgondolkozik azon, hogy vajon mikor köszönt be az új szerelem az életébe, amit a számmisztika segítségével könnyen meg lehet határozni.

Add össze a szakítás dátumának számait a saját születésnapod számaival, és redukáld őket egyszámjegyű végeredményre. Ezután a két eredményeddel is számolj hasonlóképpen! Így néz ki, ha például 1987. 05. 23-án születtél, és 2014. 04. 14-én szakítottál a pároddal:

1+9+8+7+5+2+3 = 35, 3+5 = 8; 2+1+4+4+1+4 = 16, 1+6 = 7; 8+7 = 15, 1+5 = 6, vagyis a te számod a hatos.

1-es szám

Bátor ember vagy, aki nem fél belevágni az ismeretlenbe és az újba, pontosan emiatt valószínű, hogy hamarosan megismerkedsz egy vonzó férfival, aki elfeledteti veled a korábbi kapcsolatodat. Csúnyán szólva csak pótlékként kezeled, legalábbis a kezdetekben, de nem kell hozzá sok idő, hogy belásd, őt az Isten is neked teremtette.

2-es szám

Az érzelmekre nagyobb hangsúlyt helyezel az életedben, mint bármi másra, így előfordulhat, hogy a kis fellángolásokat is nagy tűzként éled meg. Emiatt sokkal nehezebben találsz rá arra az emberre, aki mellett boldogság vár. Talán évek is eltelnek, mire annyira megnyílsz, hogy észreveszed, milyen férfi ideális a számodra.

3-as szám

Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, nem bánod, ha rád osztják a főszerepet a hétköznapokban. Ez megakadályoz abban, hogy saját magadat add, így csupa olyan kapcsolatba menekülsz, ahol álarcot kell viselned. Évek is eltelhetnek, mire rájössz, hogy ennek nincs értelme, hogy csak akkor lehetsz boldog, ha megmutatod a valódi énedet.

4-es szám

Nagyon nehezen engeded el a múltat, így számodra különösen nehéz a továbblépés, főleg, ha párkapcsolatról van szó. Fontosnak tartod, hogy a párod igazi társ legyen, akire bármikor lehet számítani, ami miatt nem rohansz egyik kapcsolatból a másikba, hanem kivárod, amíg az igazi betoppan. Sajnos ez néha elhúzódik.

5-ös szám

A szabadság utáni vágyad nagy, ezért, amint felszabadulsz egy kapcsolatból, igyekszel azt a lehető legjobban kihasználni. Ez nem jelenti azt, hogy elzárkózol az új szerelem elől, sőt. Nyitott szemmel jársz a világban, bármikor készen arra, hogy a szívedet másnak add, de csak akkor, ha nem zárja azt kalitkába.

6-os szám

Szereted magad körül a nyugalmat és a harmóniát, ráadásul családcentrikus vagy, így nem ülsz a babérjaidon egy esetleges szakítás után, hanem megpróbálod azt a férfit megkeresni, akiben ezeket szintén megtalálod. Ennek köszönhető, hogy néhány hónap alatt rábukkansz az igazira, hiszen aki keres, az talál.

7-es szám

Hajlamos vagy a függésre, egyebek mellett a párkapcsolat terén is, így az új szerelemre sem vársz sokat, rögtön az első szembejövő lehetőséget megragadod. Nem állítható, hogy ez jó vagy rossz lenne, hiszen ezt neked kell megélned, az azonban biztos, hogy a túlzott ragaszkodás könnyen megfojthatja a kapcsolatodat. Próbálj teret adni a másiknak!

8-as szám

Tele vagy életerővel, így a szakítás sem visel meg különösebben. Úgy érzed, csak te vagy a saját szerencséd - és szerelmi életed - kovácsa. Attól kezdve pedig, hogy a kezedbe veszed az irányítást, nem állhat az utadba senki, céltudatosan indulsz neki, hogy megtaláld a tökéletes férfit. Mivel határozott elképzeléseid vannak, ez néhány hónapig is elhúzódhat.

9-es szám

Tüzes, energikus ember vagy, aki nem megy bele akármilyen kompromisszumba: márpedig a párkapcsolatot is egyfajta megegyezésnek tekinted. Ahhoz, hogy valaki megfeleljen számodra, nagyon sok elvárásnak kell eleget tennie, márpedig így akár egész életedben is várakozhatsz a szerelemre. Próbálj meg lejjebb adni az elképzelt álomférfi képéből, így egy-két év alatt is megtalálhatod a nagy őt.

Ezt is szeretjük