Mikor jön el az életedbe a nagy szerelem?
Életszámod elárulja
A szőke herceg már úton van, a kérdés csak az, mikor ér ide. A választ a számmisztika adja meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztika tudománya, azon belül is az életszám az élet minden területéről pontos képet fest. Általa megtudhatod, hogy milyen sikerekre számíthatsz a karrieredben, milyen lesz az egészséged a jövőben, sőt, még a párkapcsolataidról is tájékozódhatsz.

Ha szeretnéd megtudni például, hogy mikor köszönt be az életedbe az igazi szerelem, akkor azt is megtudhatod.

Így számold ki

Az életszám kiszámítása felettébb egyszerű. Csupán a születésnapod dátumának számjegyeit kell összeadni, majd addig redukálni az egészet, amíg egy számjegyet nem kapsz végeredményül. Ez konkrét példán így néz ki:

Ha 1987. május 27-én születtél, akkor az alábbi számokat kell összeadni: 1+9+8+7+5+2+7 = 39, 3+9 = 12, 1+2 = 3, vagyis a te életszámod a 3-as.

1-es életszám

Felelősségteljes ember vagy, aki nem ugrál egyik kapcsolatból a másikba, pontosan ezért már a húszas éveid közepén megtalálhatod azt az embert, aki számodra minden szempontból tökéletes. Mivel biztos vagy az érzéseidben, felgyorsulnak az események, ami miatt mások talán felelőtlenséggel vádolnak, de csak idő kell, hogy belássák, titeket az ég is egymásnak teremtett.

2-es életszám

Pontos elképzelésed van arról, hogy milyen lenne számodra a tökéletes társ, és minden párodat ehhez a vizionált férfiképhez hasonlítod, ami miatt csak a harmincas éved elején fogod megtalálni a másik feledet. Ekkor leszel elég érett ahhoz, hogy végre belásd, nem létezik olyan, hogy tökéletes. Innentől kezdve pedig egészen kinyílik a látótered a férfiak terén.

3-as életszám

Falod az életet, igazi energiabomba vagy, így nem meglepő, hogy a megállapodás számodra egészen a harmincas éveid elejéig, közepéig kitolódik. Hiába a sok férfi az életedben, egyik mellett sem tudsz lehorgonyozni korábban, mert nem adják meg azt a szabadságot, amire szükséged van. A végső befutó azonban jól ismer, talán már korábbról is, így pontosan tudja, hogyan zabolázzon meg.

4-es életszám

Higgadt és türelmes ember vagy, így nem okoz számodra gondot, hogy kivárd, amíg egy majdnem minden ízében tökéletes és harmonikus kapcsolatot tudhatsz magad mögött. Valószínűleg csak a húszas éveid vége felé fog rád találni a szerelem, ám amikor a stabil, kiegyensúlyozott hátteret megkapod, már nem lesz számodra kérdés, hogy megtaláltad az igazit.

5-ös életszám

Nyíltszívű és barátságos vagy, ami miatt a vonzerőd lényegesen erősebb, mint másoké. Persze imponál, hogy a férfiak figyelnek rád, de tudod, hogy nem önmagadért szeretnek. A nagy Őt arról ismerheted fel, hogy ő nem ilyen vonatkozásban gondol rád, csupán a barátjának hisz. Viszonylag későn, talán a húszas éveid vége felé rájössz, pont ez teszi őt különlegessé.

6-os alapszám

Nem vagy könnyű dió, ugyanis számodra nagyon fontos az elkötelezettség és a stabil, harmonikus háttér megteremtése, ezért csak olyan férfiakat próbálsz magadhoz vonzani, akik már valamit letettek az asztalra. Mivel ez a húszas korosztályt egyértelműen kizárja, csak a harmincas éveidben fogod megtalálni azt a férfit, aki a fentieket számodra biztosítani tudja.

7-es életszám

Ha szerelmi tanácsokról van szó, mindenki hozzád fordul, te magad azonban úgy érzed, szerencsétlen vagy a párkapcsolatok terén. Pedig erről szó sincs, csak ritka az olyan férfi, akiben egyszerre érvényesül a romantika, a hűség, a megbízhatóság és az a fajta életfelfogás, amit te is képviselsz. Emiatt valószínűleg csak a harmincas éveid elején fogod a nagy Őt megtalálni.

8-as életszám

Számodra első a család, csak arra vágysz, hogy végre a sajátodat is megteremthesd, ezért nem is keresgélsz sokáig, már a húszas éveid közepe-vége felé lehorgonyzol valaki mellett, akit szeretsz. Bár lehet, hogy bizonytalan leszel abban, hogy ő-e az igazi, a gesztusai és a tiédhez hasonló jövőképe meggyőz róla, hogy valóban mellette a helyed.

9-es életszám

Nagyon könnyen szerelembe esel, már egy kis figyelmesség is rögtön rabul ejt, ezért nehezen tudod az érzelmeid mélységét behatárolni. Az igazit arról ismerheted majd fel, hogy ő nem fog többször próbálkozni, ha egyszer kikosarazod, megbántva tudomásul veszi, és nem nyaggat majd. Pont ez kell ahhoz, hogy a földre visszaszállva értékeld az igazi érzéseket, ez pedig csak a harmincas éveid elején fog megtörténni.

Ezt is szeretjük