Milyen területen lehetsz sikeres? Kiderül az alapszámodból
A számmisztika elárulja, mibe érdemes fognod, ha elégedett akarsz lenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy érzed, hogy csak sodródsz a hétköznapok tengerében, mintha nem is a saját utadat járnád? Sokan visszariadnak attól, hogy a szívük vágyát kövessék, mert attól félnek, az egzisztenciájuk bánhatja. 

A számmisztika azonban megerősíthet abban, hogy össze lehet egyeztetni a vágyakat, a megélhetést és a sikert. Alapszámodból kiderül, mely életterületek tartogatják számodra a kibontakozás lehetőségét.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Ha 1-es az alapszámod, valószínűleg otthon érzed magad a vezető szerepében, vagy akkor, ha önállóan találhatsz ki dolgokat, melyek megvalósítása akár hosszabb időbe is telik. Ha használod kreatív energiáidat, illetve felvállalod az irányító szerepet, nagy sikereket érhetsz el az életedben.

2-es alapszám

Ha 2-es az alapszámod, az olyan helyzetekben mozogsz igazán otthonosan, ahol az empátiádra, a támogatásodra van szükség, ahol más emberekkel működhetsz együtt. Figyelmes hallgató vagy, aki hamar megérti a másik problémáit. Ezeket az erényeidet nemcsak szakmai téren, de a magánéletedben is kamatoztathatod.

3-as alapszám

Ha 3-as az alapszámod, a kreativitást, képzelőerőt igénylő feladatokban könyvelhetsz el sikereket. Remekül megy neked, hogy a semmiből teremts világokat, ezért érdemes erre energiát szánnod. Remek kommunikációs készséged is hozzájárul ahhoz, hogy formába öntsd a láthatatlan dimenzióból érkező impulzusokat.

4-es alapszám

Ha 4-es az alapszámod, nagy erényed a rendszeretet, a fegyelem és az elemző hajlam, melyek gyakorlatiassággal párosulva lehetővé teszik, hogy hamar eljuss a problémák megoldásáig. Ezek mind olyan erények, amelyeket a legtöbb munkahelyen, de a magánéletedben is kamatoztathatsz.

5-ös alapszám

Ha 5-ös az alapszámod, különleges szabadságvággyal rendelkezel, és valószínűleg nehezen viseled, ha mások akarják megmondani neked, mi a helyes. Amennyiben a szabadság felé mész, és rábízod magad az életre, intuíciód olyan remek lehetőségeket mutat neked, melyekről talán nem is álmodtál eddig.

6-os alapszám

Ha 6-os az alapszámod, lehetséges, hogy a nyugalom mindennél többet ér számodra, ezért a felgyorsult világ nagy kihívásokat rejt számodra. Nem kell azonban lejjebb adnod az igényeidet azért, hogy elégedett lehess magaddal. Válassz csendes, elvonulós alkotótevékenységet, kézműveskedj - akár hobbikként -, vagy tanulj zenét.

7-es alapszám

Ha 7-es az alapszámod, talán magányos alkat vagy, de ez alkotó egyedüllét, melynek révén filozofikus, misztikus hajlamaid megnyilvánulhatnak. Közvetítsd, oszd meg az emberekkel a tudásodat, akár írás, akár tanítás formájában, így teljesítheted földi küldetésedet, és sikereket érhetsz el.

8-as alapszám

Ha 8-as az alapszámod, otthonosan mozogsz az anyagi világban és mindabban, ami azzal jár. Valószínűleg ritkán vagy soha nincsenek anyagi gondjaid, de teszel is ezért. Tulajdonképpen bármely olyan területen sikeres lehetsz, amelyhez gyakorlati érzék szükséges, az, hogy két lábbal állj a földön, és amellyel kézzel fogható dolgokat lehet létrehozni.

9-es alapszám

Ha 9-es az alapszámod, nem kizárt, hogy fontos spirituális küldetéssel érkeztél. Feladatod, hogy segítsd a Földön a tudatosság, a béke és a szeretet terjedését, és közvetítsd az erről szóló ősi tanításokat. Irányítsd az emberek figyelmét a láthatatlan, lelki szférák felé, melyben te magad otthonosan mozogsz.

Ezt is szeretjük