Mikor születtél?
Ebben vagy igazán jó!
Mindenkinek van olyan vonása, mellyel kitűnhet a tömegből, valami, amihez jobban ért, mint a környezete. Mi az, ami igazán a te asztalod?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A számmisztika által meghatározott kilenc alapszám valamelyike összefüggésbe hozható a te születésnapoddal.

Ez az alapszám pedig komoly információkat szolgáltat jellemedről, személyiségedről, legfőbb vonásaidról. Ha kiszámolod, megtudhatod például, hogy miben vagy igazán jó.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Szeretsz győzedelmeskedni, és versenyszellemednek köszönhetően olyankor is vállalod a kockázatot, amikor mások inkább óvatosan visszavonulót fújnak. Hihetetlenül aktív nő vagy, energikus személyiségeddel szinte bármit megvalósítasz, ha igazán fontos számodra. Ráadásul mindez nem csupán neked válik hasznodra: ezek a pozitív tulajdonságok másokra is átragadnak - ha csapatban dolgozol, ösztönzően hatsz környezetedre.

2-es alapszám

Rendkívül rugalmas, alkalmazkodó természeted révén szinte bárkivel megtalálod a közös hangot, és nagyon sokféle szituációban feltalálod magad. Figyelmesen meghallgatsz másokat, és igen meggyőzően tudsz érvelni. Képességeidet remekül kamatoztathatod olyan helyzetekben, ahol színfalak mögötti diplomáciára van szükség. Ilyen szituációban komoly sikereket érhetsz el, nagyon finoman befolyásolod a szemben álló feleket.

3-as alapszám

Rendkívül sokoldalú személyiség vagy, emellett tehetségedet sem lehet figyelmen kívül hagyni. Természetedből adódóan jó érzéked van a művészetekhez, rendkívül kreatív vagy, és ügyesen összegzed tudásodat, gondolataidat. További pozitív tulajdonságod, hogy mindezt kommunikálni is tudod a külvilág felé. Intelligenciádnak, sokoldalúságodnak és gyors észjárásodnak köszönhetően könnyűszerrel diadalmaskodsz versenyhelyzetben.

4-es alapszám

Keményen dolgozol, és szereted látni erőfeszítéseid gyakorlati eredményeit. A biztonság és stabilitás iránti igényed szilárd szerkezetek kiépítésére sarkall - legyen szó munkáról vagy magánéletről. A legtöbb témához a precizitás és a szisztematikusság irányából közelítesz. Képességeidnek köszönhetően remekül átlátod a kaotikusnak tűnő állapotokat is - mindez pedig környezetednek is hasznára válik.

5-ös alapszám

Általában lenyűgöző könnyedséggel irányítod hajódat a karrier, a szórakozás és a személyes kapcsolatok vizén. Szeretsz ismerkedni, illetve fesztelenebb és komolyabb eszmecserét folytatni a legkülönfélébb emberekkel. További pozitív tulajdonságod, hogy a kapcsolatteremtés és a kommunikáció nem csupán a magánéletben megy jól, a munkában sem tekinted ezeket elvont szociológiai fogalmaknak. Könnyed személyiséged az esetek túlnyomó részében tetszést arat.

6-os alapszám

Megnyerő modorod és elbűvölő kisugárzásod valósággal vonzza az embereket. Nagy jelentőséget tulajdonítasz a társas kapcsolatoknak, és csak akkor érzed magad kiegyensúlyozottnak, ha barátokkal, rokonokkal veheted körül magad. De nemcsak te profitálsz az együtt töltött időből, a hozzád közel állóknak is hasznukra válik, ha veled vannak, hiszen kiváló érzéked van ahhoz, hogy segíts a számodra fontos embereknek.

7-es alapszám

Kiváló intellektuális képességekkel bírsz, és ahhoz is remekül értesz, hogyan lehet pillanatok alatt felmérni egy kritikus helyzetet. Éles elméd ráadásul kiváló intuíciós készségekkel párosul, minek köszönhetően utánozhatatlan vagy a problémamegoldásban. Nem rémülsz meg a váratlan szituációktól, és bármikor kész vagy segíteni a hozzád közel állóknak is. Mind a munkában, mind a magánéletben kamatoztathatod képességeidet.

8-as alapszám

Jó irányítókészséggel és kiváló üzleti érzékkel bírsz. Ráadásul nem riadsz meg a kemény munkától sem, és állhatatos természetednek köszönhetően hosszú távú terveidet minden körülmények között véghezviszed. Mind a munkád során, mind pedig a magánéletedben bölcs döntéseket hozol, ugyanakkor másokat is együttműködésre ösztönzöl. Vezetői adottságaidat elsősorban a karrieredben kamatoztathatod.

9-es alapszám

Léted legfőbb sarokköve az emberség és az együttérzés. Emellett hihetetlenül toleráns személyiség vagy, és hatalmas lelki gazdagságot mondhatsz magadénak. Született harcos vagy, aki nem riad meg senkitől és semmitől. Az igazságtalanság szinte semmilyen formáját nem tűröd el. Ha senki más nem áll mögötted, te akkor is képes vagy harcolni az általad fontosnak és igaznak tartott dolgokért.

Cikkünk Phyllis Vega Mit árul el a születésnap? című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no kez
  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük