Mit jósol a számmisztika a kapcsolatotoknak? Ezt kell tennetek az örök szerelemért
Most megtudhatjátok, hogyan lehet sírig tartó a szerelmetek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha boldogok vagytok a pároddal, bizonyára sohasem szeretnétek elengedni egymást. Hogy összejöhet-e az örökké tartó szerelem, és nektek személy szerint mire kellene figyelnetek ennek érdekében a kapcsolatotokban, arra a számmisztika segítségével fényt deríthetsz.

Mindössze ki kell számolnotok életszámaitokat születési dátumotok számjegyeinek összeadásával, majd azokkal tovább számolva közös számotokat, életszámaitok összegeként - szükség szerint ismét összeadva a jegyeket -, ami alapján lent elolvashatjátok, mi jellemezhet benneteket párként, és mit vonzhatnak be nektek a számok energiái.

Példa a számoláshoz: Anna és Péter így számol, ha Anna 1985. 02. 14-én, Péter 1984. 01. 22-én született.
1+9+8+5+2+1+4=30, 3+0=3-as életszám Annának;
1+9+8+4+1+2+2=27, 2+7=9-es életszám Péternek.
Közös számuk: 3+9=12, 1+2=3.

1-es

1-es szám esetén olyan páros lehettek, akik közt elő-előfordulnak viták, igaz, nagy és szenvedélyes békülések is. Nehezen engedhettek saját elképzeléseitekből. Szerelmetek akkor tarthat sokáig, ha megpróbáltok valamivel kompromisszumkészebbé válni, és nyitottá a másik véleményére. Máskülönben egy idő után elegetek lehet a rendszeres konfliktusokból.

2-es

Igazi irigylésre méltó pár lehettek, akikre csodálattal nézhetnek barátaik, családjuk. Tökéletes harmónia uralkodhat köztetek. Érzelmeitek stabilak és mélyek lehetnek, legfőképp ezért az összhang, de mivel 50-50%-ban vagytok jelen a kapcsolatban, és közös döntéseket hoztok, ez is jó irányba visz benneteket. Mindez jó kilátásokat ad, mindössze meg kell őriznetek ezt az értéket.

3-as

Párkapcsolatotokban nagy szerepe lehet a kommunikációnak. Már az elejétől fogva sokat beszélgethettek, képesek lehettek egymásnak kendőzetlenül elmondani akár titkokat, akár álmokat, vagy éppen sérelmeket. Ígéretes jövő elé nézhettek, és hogy valóban együtt öregedjetek meg, az a fontos, hogy ne felejtsetek el beszélgetni, és ne csak a napi rutinról, 20 év után se.

4-es

4-es számmal olyan pár lehettek, akik mindketten jól tudják, fontos a másiknak adott szabadság. Ez szerencsés, mivel mindketten igényelhetitek az önállóságot, így megértitek egymás nézőpontjait. Ha töltötök külön is némi időt rendszeresen, a tűz megmaradhat köztetek akár életetek végéig. Akkor eshettek hibába, ha összeköltözés vagy házasság után ezt elhanyagoljátok.

5-ös

5-ös számmal kissé bajos lehet, hogy mindketten hajlamosak lehettek magatokban tartani dolgokat, például sérelmeket vagy éppen vágyakat. Kapcsolatotok így sajnos nem működhet hosszú távon. Akkor maradhattok csupán együtt, ha megtanultok kendőzetlenül kommunikálni. A magatokba fojtott mondatok lassú méregként ölhetik meg bennetek a szerelmet.

6-os

Noha nem vagytok egyformák, remekül kiegészíthetitek egymást a mindennapok során. Egymás dolgain néha-néha még meg is lepődhettek, vagy akár ki is kacaghatjátok a másikat. Addig jó, ameddig ezek a különbségek nem állnak közétek. Örök lehet a szerelmetek, de csak ha nem feleditek, hogy mindenki önálló egyéniség, és nem kell egyformává válni a boldogsághoz.

7-es

Mindketten jót akartok, de talán mindketten másképp. Ez nem túl jó, hiszen sok-sok konfrontálódásra adhat okot, ha különböző irányból közelítenétek a boldogság felé. A kulcs nálatok a közös nevező megtalálása. Így lehet csak életre szóló a szerelmetek. Kommunikáljatok, és ha másképp nem, akkor az A és B verzió helyett keressetek közösen egy C-t, hogy senki ne csalódjon.

8-as

Sikerre van ítélve kapcsolatotok, kezdettől fogva ott lehet köztetek egy olyan összhang, amire mindenki vágyik a párkapcsolatában. Olyanok lehettek, akárcsak a borsó meg a héja. Nálatok a sírig tartó szerelem szinte garantált, de csak akkor, ha nem csúsztok el banális hibákon: ilyen lehet például, ha egy bizonyos idő után sohasem mentek randizni, vagy ha nem beszélgettek eleget.

9-es

9-es a számotok? Sajnos elég sok mindenben különbözhet a véleményetek, és ez rendszeresen előjöhet. Jövőtök kétesélyes lehet, de csak akkor billen pozitív irányba a mérleg nyelve, ha mindketten megpróbáltok nyitottabbá válni, és mindketten akartok egymás felé mozdulni picit. Ha csak egyikőtök tesz így, az úgy érezheti, feladja magát, és ennek szakítás a vége.

Ezt is szeretjük